cyc Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Ze, ampak recimo solnine je za ene 230k ali tako nekako ... tega nekako ne morejo zavrniti in ze to je veliko več kot je zgleda meja za olajsave ... Dodatnega zdravstvenega zavarovanja tudi ne morejo zavrniti, tako da racune za razna ocala in lece lahko mirno dam ocetu ... je samo priimek na racunu ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) Danes uspešno.. elektronsko.. poslala svojo prvo dohodnino. :huh: hmm... :hmm: to da zadeva ne bi funkcionirala sploh nisem pomislila.. držimo pesti.. :blink: :) lp alena Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Ze, ampak recimo solnine je za ene 230k ali tako nekako ... tega nekako ne morejo zavrniti in ze to je veliko več kot je zgleda meja za olajsave ... Seveda lahko daš mirno drugemu, kar je nad... jaz sem si pomagal s tistim xls fajlom, ki se ga dobi na pasadeni... ti izračuna največjo možno olajšavo... potem pa samo nabereš (jasno nekaj čez, v smislu kot je napisal Brrrm), ostalo pa daš naprej... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Mene je računovodkinja v službi opozorila, da ne gre pretiravati pri navajanju olajšav. Navedi ravno toliko, da presežeš tisti 3% prag. Če preveč štrliš preko praga si jim sumljiv in ti hitreje odredijo revizijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 (popravljeno) 1. Mama me prepričuje, da kot olajšava veljajo vsi računi iz lekarne. Ali mi lahko to kdo potrdi? 2. Ti računi nimajo gor nobenega imena kupca. Ali vseeno veljajo? 3. V katro okence rubrike B)I. se lekarniški računi vpišejo? (od 1 do 13) (PS: navodil nimam pri roki, samo list za napoved) Še nekaj: te račune je treba hraniti 5 let, ane. Na žalost se že po manj kot enem letu na tistem termo papirju komaj kaj vidi. Popravljeno Marec 29, 2004. Popravil Jason Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 1. Mama me prepričuje, da kot olajšava veljajo vsi računi iz lekarne. Ali mi lahko to kdo potrdi? 2. Ti računi nimajo gor nobenega imena kupca. Ali vseeno veljajo? 3. V katro okence rubrike B)I. se lekarniški računi vpišejo? (od 1 do 13) če gre za zdravila naj bi se vpisale pod nakup zdravstvenih pripomočkov ali neki tazga.....seveda krema za vlaženje rok(ali česa drugega :naughty: ) katero si kupil v lekarni ne sodi sem...kje je meja ne vem.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Dohodnina rulz... kake zanimive cifre mi vn meče ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Še nekaj: te račune je treba hraniti 5 let, ane. Na žalost se že po manj kot enem letu na tistem termo papirju komaj kaj vidi. Se mi zdi, da je krivo, ce so v stiku s plastiko. Bi znalo biti res, se ujema z opazanji ... Sem pa to opozorilo videl ravno na enem lekarniskem racunu - "hranite na hladnem in temnem, ne v stiku s plastiko". Racun ki je bil na zunanji strani in je imel torej stik s plasticno kuverto, je bil ves pobledel ... ostali OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 za vsak slučaj jih bom sfotokopiral drugače sem pa že našel kam se 'r-cnije vpisujejo; včasih je človek slep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Tu so se spomladi porodili dvomi v elektronsko oddajo dohodnine. Moram povedati, da so elektronske dohodninske napovedi šle skozi in da se niso izgubile v elektronskem kaosu. Je stric poštar že prinesel odločbe meni in otrokom. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 danes tudi meni :D bodo veseli na Petrolu :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 ja zgleda da deluje ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 šlo je skozi brez problemov...tudi olajšano delo so imeli s tistimi ki so se odločili za e-dohodnino...kot pa mi je teta povedala(dela na davčni) je bil procent e-dohodnin nepričakovano majhen (okoli 3% v postojni) tako da so malo presenečeni nad nizko cifro....je pa delo olajšano ker jim ni potrebno vnašati potem podatkov v računalnik..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Tu so se spomladi porodili dvomi v elektronsko oddajo dohodnine. Moram povedati, da so elektronske dohodninske napovedi šle skozi in da se niso izgubile v elektronskem kaosu. Je stric poštar že prinesel odločbe meni in otrokom. :) Tudi moja je dobila, jaz pa še čakam :devil: ko mi prasci morajo vrniti :cry: prvo morajo revežem pobrat, da pol nam revežem dajo :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Evo, zdaj sem oddal dohodnino :OK: Mislim, da nisem kaj zaj... :devil: še vsejen mi morajo vrniti :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Jaz sem bil še bolj priden. Moja in mojih dohodnine so na davkariji že od 6. marca. Dobimo nazaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Moja in mojih dohodnine so na davkariji že od 6. marca. :OK: ← si pa res pohitel... :OK: men je pa zadnč fliglce (okna) sesulo :slap: , jaz pa ažurn kakor sem, si certifikata od klika nism zapekel na CD, pa je šlo vse u maloro :headbang: sm bil sicer že na banki, pa so mi rekli da bo trajalo cca 14 dni da mi novga pošlejo... bom kulico vzel pa na roke napisal :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 prvič čez eDavke... hitro, upam pa, da tudi varno.. kurbeži mi bodo pobrali v vrednosti petine registracije, mamicu jim nabijem... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Ja, moraš račune zbirat in otroke delat in v 3. steber nalagat, če hočeš kaj ven dobiti. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Ja, moraš račune zbirat in otroke delat in v 3. steber nalagat, če hočeš kaj ven dobiti. :P ← Utaja.....bolj enostavno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....predvsem pa mnogo ceneje :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Ja, moraš račune zbirat in otroke delat in v 3. steber nalagat, če hočeš kaj ven dobiti. :P ← računi zbrani do maksimuma, otroke bomo štepal druga leta, tretji steber pa delam individualno na v.skladih, kar se ne prizna za olajšavo.. :angry: hja, očitno so otroci rešitev.. se bomo danes doma posvetovali :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 računi zbrani do maksimuma, otroke bomo štepal druga leta, tretji steber pa delam individualno na v.skladih, kar se ne prizna za olajšavo.. :angry: hja, očitno so otroci rešitev.. se bomo danes doma posvetovali :devil: :whistle: ← Veliko sreče........BTW....a še obstaja olajšava za nakup avtomobila,ko si pridelal najmanj 3 kom. otrok??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Ne več. Ampak enkrat pa le uspeli izkoristiti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se