Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 torej.. iščem prevajalca za danski jezik (lahko PM) hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Na danskem ga boš prej najdu ima tamo gore puno naših ljudi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Poklič naše prevajalke iz hieronima (01) 433 95 24, če one nimajo kere, ki bi tole znala prevest, potem pa ti ostane samo še Veleposlaništvo kraljevine Danske (01) 438 08 00 , pa njih vprašat če koga poznajo. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2004 nucam prevod 20 besed.. online translatorji so odpovedali.. kaj hudiča pomeni Vejledende udsalgspris? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Pomoje bo znižana cena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Spily, če gre za samo 20 besed, ti jih lahko jaz pomagam v angleščino pretvorit. Imam prijatelja na Danskem. Bi pa trajalo kakšen dan ali dva. Saj veš, mail gor - mail dol. No, če ne najdeš drugega, mi pošlji tekst. Še ena možnost je, da se obrneš na Robycopa. Ima ljubco gor. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 torej.. iščem prevajalca za danski jezik (lahko PM) hvala prijavljen sem na dveh prevajalskih forumih ... pošlji mi tekst, ali pa ga prilimaj kar sem notri v temo, pa bomo uštimali ... Lp, Simon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Pomoje bo znižana cena. Po mojih izkusnjah ma Pepe prov(spet). Pa lep pozdrav z Danske! NfR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Še ena možnost je, da se obrneš na Robycopa. Ima ljubco gor. :P Ljubca še ne značist dobr. Pravi, da mora govort nemško s krompirjem v gobčku, da jo vikingi štekajo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Po mojih izkusnjah ma Pepe prov(spet). Izkušnje ne lažejo. B) Pepy - genius. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Mislim, da rabiš danko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Ljubca še ne značist dobr. Pravi, da mora govort nemško s krompirjem v gobčku, da jo vikingi štekajo. B) Ne bit ziher da vam bo kaj zrihtal na PFS ni bil čist ziher a je punca tam al kje drugje? A je šla zarad študija al zrad česa drugega? a je sploh šla? a ta študijska smer sploh obstaja, a je na danskem??????? :hmm: :lol1: :lol1: Neviđeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Pepy - genius. Wobewt je to weku, ne yst .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 (popravljeno) DZTPS p.s. Pa malo cenik preveri :wacko: Popravljeno Marec 10, 2004. Popravil vragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Ne bit ziher da vam bo kaj zrihtal na PFS ni bil čist ziher a je punca tam al kje drugje? A je šla zarad študija al zrad česa drugega? a je sploh šla? a ta študijska smer sploh obstaja, a je na danskem??????? :hmm: :lol1: :lol1: Neviđeno No, nasledn dan sem biw že ziher. B) Mal sem mel zamegljeno percepcijo takrat, kokr bi reku Pepy (genius), izgubljen v času in prostoru! B) Drgač pa vse to drži, lej post od NfR zgoraj, se oglaša s severa... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Če je to res, potem ne more več biti NfR, temveč je NfD :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Če še nisi nič prevedel se obrni na ,,društvo prijateljev danske,,.--pa ne se smejat ker to res obstaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Če je to res, potem ne more več biti NfR, temveč je NfD :P Ne bo se odrekla Materi Rusiji. :grrr Je babuška. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 http://www.sigov.si/slovar.html#ces morda bo komu pomagalo ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se