Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 torej.. iščem prevajalca za danski jezik (lahko PM) hvala
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Na danskem ga boš prej najdu ima tamo gore puno naših ljudi :lol1:
Saint Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Poklič naše prevajalke iz hieronima (01) 433 95 24, če one nimajo kere, ki bi tole znala prevest, potem pa ti ostane samo še Veleposlaništvo kraljevine Danske (01) 438 08 00 , pa njih vprašat če koga poznajo. lp Rudi
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 nucam prevod 20 besed.. online translatorji so odpovedali.. kaj hudiča pomeni Vejledende udsalgspris?
Jason Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Spily, če gre za samo 20 besed, ti jih lahko jaz pomagam v angleščino pretvorit. Imam prijatelja na Danskem. Bi pa trajalo kakšen dan ali dva. Saj veš, mail gor - mail dol. No, če ne najdeš drugega, mi pošlji tekst. Še ena možnost je, da se obrneš na Robycopa. Ima ljubco gor. :P
SiR Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 torej.. iščem prevajalca za danski jezik (lahko PM) hvala prijavljen sem na dveh prevajalskih forumih ... pošlji mi tekst, ali pa ga prilimaj kar sem notri v temo, pa bomo uštimali ... Lp, Simon
Natasha from Russia Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Pomoje bo znižana cena. Po mojih izkusnjah ma Pepe prov(spet). Pa lep pozdrav z Danske! NfR
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Še ena možnost je, da se obrneš na Robycopa. Ima ljubco gor. :P Ljubca še ne značist dobr. Pravi, da mora govort nemško s krompirjem v gobčku, da jo vikingi štekajo. B)
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Po mojih izkusnjah ma Pepe prov(spet). Izkušnje ne lažejo. B) Pepy - genius. :notworthy:
stigmata Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Ljubca še ne značist dobr. Pravi, da mora govort nemško s krompirjem v gobčku, da jo vikingi štekajo. B) Ne bit ziher da vam bo kaj zrihtal na PFS ni bil čist ziher a je punca tam al kje drugje? A je šla zarad študija al zrad česa drugega? a je sploh šla? a ta študijska smer sploh obstaja, a je na danskem??????? :hmm: :lol1: :lol1: Neviđeno
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Pepy - genius. Wobewt je to weku, ne yst .)
vragica Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 (popravljeno) DZTPS p.s. Pa malo cenik preveri :wacko: Popravljeno Marec 10, 2004. Popravil vragica
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Ne bit ziher da vam bo kaj zrihtal na PFS ni bil čist ziher a je punca tam al kje drugje? A je šla zarad študija al zrad česa drugega? a je sploh šla? a ta študijska smer sploh obstaja, a je na danskem??????? :hmm: :lol1: :lol1: Neviđeno No, nasledn dan sem biw že ziher. B) Mal sem mel zamegljeno percepcijo takrat, kokr bi reku Pepy (genius), izgubljen v času in prostoru! B) Drgač pa vse to drži, lej post od NfR zgoraj, se oglaša s severa... :grim
Brrrm Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Če je to res, potem ne more več biti NfR, temveč je NfD :P
lina Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Če še nisi nič prevedel se obrni na ,,društvo prijateljev danske,,.--pa ne se smejat ker to res obstaja.
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Če je to res, potem ne more več biti NfR, temveč je NfD :P Ne bo se odrekla Materi Rusiji. :grrr Je babuška. B)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 http://www.sigov.si/slovar.html#ces morda bo komu pomagalo .....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se