kekec III Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Čas mineva.....pa vendar je edini, ki ostane..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 ...grem spat, da bom zjutrej vstal, pol šou pa spet spat... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Čas ....... . . . . . . je DENAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Čas ....... . . . . . . je DENAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če si predolgo v bifetu! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 (popravljeno) Časa ni..... ljudje so si ga izmislil da niso preseneceni vsakic ko vzide sonce :blink: Popravljeno Marec 11, 2004. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Zakaj se pa pol staramo? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 To je pa zaradi ZOBA časa (prm.: zob časa ga je načel...) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Zakaj se pa pol staramo? :kva2: italjet maniac se stara, da bo enkrat odrasel ... mi se pa staramo zato, da bomo lahko nekoč "stare tečnobe" :D al smo že zda? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 italjet maniac se stara, da bo enkrat odrasel ... mi se pa staramo zato, da bomo lahko nekoč "stare tečnobe" :D al smo že zda? B) S časom, ali zobom časa, kot pravi spoštovani Viagrični kolega se spreminja le pridevnik stari in mladi. Ostali pridevniki ostanejo nespremenjeni. Primer: ""Mlad in neumen", točno vemo da ga čas zoba obgloda v "star in neumen". Upam, spoštovani kolega Sym, da sem dovolj nazorno razložil. ;) ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Primer: ""Mlad in neumen", točno vemo da ga čas zoba obgloda v "star in neumen". Upam, spoštovani kolega Sym, da sem dovolj nazorno razložil. ;) ;) :D spoštovani kolega, zelo nazorno :) PS: me pa zanima, ko bom stara tečnoba, a bom znal bolj uglajeno težit, al bom še zmer tolk ad-hoc težak :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 PS: me pa zanima, ko bom stara tečnoba, a bom znal bolj uglajeno težit, al bom še zmer tolk ad-hoc težak :) Pa smo spet tam: kaj pomeni STARA tečnoba? Tečnoba pač si ali nisi. Prav tukaj sem naletel na MLADE tečnobe in STARE skulirance. Pa saj sam veš. Mislim da nisem :topic: . Še vedno je debata o času. Le nekoliko drugi vidiki so v igri. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Zdej grem pa u naš peskovnik. Je prjatu Alter neki nalimou. :naughty: :hmm: Eni smo pač evergreeni! :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 spoštovani kolega, zelo nazorno :) PS: me pa zanima, ko bom stara tečnoba, a bom znal bolj uglajeno težit, al bom še zmer tolk ad-hoc težak :) Po moje boš ti zvest samemu sebi. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Po moje boš ti zvest samemu sebi. :rolleyes: Ja, tako jetudi najbolj prav. :) Če si zvest samemu sebi, pomeni, da se ne varaš. :) In če ne varaš sebe, potem tudi drugih ne moreš. :) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Po moje boš ti zvest samemu sebi. :rolleyes: to pa bo potem "zvestoba do groba" :D razn, če se kdaj s kakšno osladnostjo prevaram ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Moj prvi ples.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Staranje je samo razvoj telesa..... tecn si pa samo ko hoces bit :P Odraslost se tudi ne meri po casu(ki ga ni) ampak po dejanjih :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 razn, če se kdaj s kakšno osladnostjo prevaram ... In s čim lahka sam sebe prevaraš? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Odraslost se tudi ne meri po casu(ki ga ni) ampak po dejanjih :hmm: Velik ne bom nikoli, odrasel - še manj. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Js tut mislim, da bom bla mala pa čudna ostala :doze: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 No jaz mali nebom ker vec nisem................o odraslosti pa raje nebi komentiral :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Moj prvi ples.... ti si pa zgodaj "odrasel".... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 ti si pa zgodaj "odrasel".... :OK: Keky je odrasel samo v ... khm ... khm ... je rekla Lidija od Klimbre ... khm ... khm ... pa Fijolica ... khm ... khm :rolleyes: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Bom moral tole prevert.....na kakšen način Lidiji vsi ti podatki :? :? :? :? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Baje ustno izročilo..... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se