Einherjar Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 Vse dolenjce (ali se to z velko pise) vabim v soboto 24.11. v Novo mesto v Leon pub na koncert zgoraj omenjene skupinice, ker se obeta visoko-decibelen zvok. Predskupina - Toxic. No ja... Tudi ce niste dolenci lahko pridete, ampak nekako Ica in njegovega konca ne pricakujem (bi jih bil pa vesel) CheerZ Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 Vsekakor pridem pogledat. Kaj boste pa špilal? Ne reci da metal, ker to že vem :) Lp, Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2001 Hmm... kaj naj bi pa povedal... Bas, dve kitari, bobni in en vokalist? Cele set liste pa se nimam v binarni obliki, da bi ti poslal... mogoce kasneje... Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno November 25, 2001 Deli Objavljeno November 25, 2001 Dober koncert! Žal ne preveč odzivna publika, ampak to niti ni pomembno. Nameravam dobit kakšen vaš cd v kratkem.. Lp, Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2001 Me veseli, da ti je blo vsec. Zakaj pa nisi kej zraven stopil? Bi lahko kaksno pivo spila (ceprav, sem jih jaz ze prevec, glede na to, da sem moral se domov peljati) Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2001 aja Andrej, ce si bil ze tam, bi ti bilo bolj enostavno (in ceneje) CD kupit za sankom. Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno November 26, 2001 Deli Objavljeno November 26, 2001 Škoda da šele zdaj zvem za CDje. Jutri grem itak v Ljubljano, pa bom tam poiskal v rec-recu. Na www.sweet-sorrow.com sem si pogledal tudi vaš spot -- zelo dober komad. Res škoda da so taki bendi ignorirani, medtem ko se na TV vrti vsakovrstno sranje. Pivo pa prihodnjič. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2001 Hvala za pohvalo. Za pivo pa drzi! Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drags Objavljeno November 27, 2001 Deli Objavljeno November 27, 2001 Jst sm tut bil na koncertu. Morm rect, eden boljsih. Ful mate dobro musko. Sem bil prov presenecen (prijetno). Se strinjam z Andrejem, k prav da bi moral tako musko vrtet po tvju in radiu, ne pa tisto sranje (a la pop). No, še enkrat pohvala. Pa tut jst bi nabavu CD če bi vedu, da ste jim imel tam. Drags Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2001 Glede na to, da nista opazila se lahko zmenimo, pa da vama jaz posljem CD po povzetju (2ksit+postnina)? Ce vaju zanima mi posljita maile z naslovi na us@sweet-sorrow.com PS: hvala za pohvale. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2001 Novost!!! Danes petek 14.12. - Orto Club - Sweet Sorrow u zivo u vasem gradu (ce ste iz Ljubljane) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 Einherjer, le naprej, zažgi (firestartaj) jim ušesne bobniče. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 Če čist ne zmrznem na nočni v Kranjski, pridem v Orta, da me mal podkurite. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Einherjer jaz pa že imam vaš cd! In ni tako slabo! Edino vokal bo treba še malo porihtat pa bo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Einherjer, ker motor pa voziš ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 Einherjer' date=' ker motor pa voziš ti?[/quote'] V garazi je custom built Kawasaki gpz 750 (ki gre v roku kakega tedna v prodaja), redno pa sem na Vmaxu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2002 Evo, ce je Hotschko delal reklamo za svoj bend jo bom pa se jaz... Nov video nasega benda lahko downloadate s strani www.sweet-sorrow.com. Video se ze vrti po televizijah, tako da ste ga lahko ze tam zasledili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Avgust 14, 2002 Deli Objavljeno Avgust 14, 2002 Dej nej mi en razloži s čim nej pženem tale KoBomMrtevLO.rm. Bs player in media player mi ga nečeta predvajat. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Avgust 14, 2002 Deli Objavljeno Avgust 14, 2002 Probi Realplayer al neki podobnga. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2002 tocno... Real player oblika - zaradi velikosti file-ov sem izbral to za kodiranje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 15, 2002 Deli Objavljeno Avgust 15, 2002 tocno... Real player oblika - zaradi velikosti file-ov sem izbral to za kodiranje... Ma joj no, RealPlayer ... ne da se mi izpolnjevat onih bedarij na njihovem siteu da lahko snamem player :evil: :? :? :shock: Opazam, da glasbeniki ne marate divxa niti slucajno :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2002 Ma joj no, RealPlayer ... ne da se mi izpolnjevat onih bedarij na njihovem siteu da lahko snamem player :evil: :? :? :shock: Opazam, da glasbeniki ne marate divxa niti slucajno :D :twisted: Kva se bunis, ce dol potegnes Sanjam HQ bos dobil v divx-u 5 - happy :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se