cvetoo Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) Pri uvozniku sem dobil na preskus čelado Supersonic. Za to sem se zagrel na osnovi reklame. No čelada je bila zeloooo udobna, takoj ti pade na glavo, ne tako zelo tiha kot bi pričakoval (isto kot Xlite 801), skratka, če bi stala okoli 100 000 SIT bi me verjetno kar prepričala. Ampak 180 000 SIT, :slap: :nono: LP Cvetoo. Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Opišem ti lahko moje izkušnje z Boss 4000. Čelada je sorazmerno glasna na nakedih, vizir bi bil čista desetka, če ne bi bil svinjsko drag ( 70€), lp DTW ← Naj me kolklja brcne..... :naughty: 70 ojrov za vizir??? Ker ga grem v kratkem iskat in, upam, da ga V Louisu dobim kaj ceneje... :hmm: ali se spet motim?? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Naj me kolklja brcne..... :naughty: 70 ojrov za vizir??? Ker ga grem v kratkem iskat in, upam, da ga V Louisu dobim kaj ceneje... :hmm: ali se spet motim?? :o ← Preverjeno spet včeraj. Vizir je še vedno 70€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 imajo tudi zatemnjene (tonirane), enako zaščitene proti praskam in rošenju?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ja imajo in je enaka cena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Pri uvozniku sem dobil na preskus čelado Supersonic. Za to sem se zagrel na osnovi reklame. No čelada je bila zeloooo udobna, takoj ti pade na glavo, ne tako zelo tiha kot bi pričakoval (isto kot Xlite 801), skratka, če bi stala okoli 100 000 SIT bi me verjetno kar prepričala. Ampak 180 000 SIT, :slap: :nono: LP Cvetoo. ← ma Cveto saj iamš ja šolde :grim glavo pa samo eno..??'dolnja ne rabi člema :hmm: LP rehabilitiranec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ozza Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 ima kdo izkušnje z omenjeno čelado? UVEX BOSS 530 SPORT http://www.louis.de/?domain=louis.at Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Ima kdo Suomy Extreme? Imam namreč par vprašanj.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Ima kdo Suomy Extreme? Imam namreč par vprašanj.. lp anyone? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 ti kr upraši, mam jst :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) ti kr upraši, mam jst :P Notranjost čelade je res podobna notranjosti tvoje glave.. to je edina podobnost med tabo in tole suomy čelado prazna Popravljeno November 14, 2006. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) Z ženo oba uporabljama Uvex boss 3000, že kar nekaj časa in sma ful zadovoljna. :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno December 15, 2006. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 Z Uvex-om so ljudje v glavnem zadovoljni. Razmerje med ceno in kvaliteto odgovarja. Zelo dragi pa so rezervni deli (vizir, zaponka...). :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Kako se obnesejo te čelade v dežju, mrazu, vročini, ... (rosenje, tesnenje, hlajenje, ... )? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Kako se obnesejo te čelade v dežju, mrazu, vročini, ... (rosenje, tesnenje, hlajenje, ... )? Vozil z njo tudi v dežju, pa ni bilo nobenih problemov (uporabljam model boss 3000, zdaj ga je nadomestil model boss 530), kaj se tiče rosenja ima vizir dvojno šajbo, tak da kaj je rosenje sploh ne vem,zračnikov ima in dobro opravljajo svojo funkcijo (spredaj, na čelu in na vrhu čelade), nekaj zelo glasna tudi ni, pa tresenje je tud za vzdržat.Med ceno in kvaliteto se mi zdi vsekakor optimalna izbira.Je pa res, da so rezervni deli malo zasoljeni, sem gledal cene za nadomestni vizir in se cene sučejo okoli 60€. Z ženo sma z njimi zadovoljna! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 boss 4000 !! Ultra zadovoljen. V plohah, snegu, mrazu in soncu. Deluje. Tudi pri 250+ :blush: Le zapenjanje te naj ne moti. Je priročno in udobno za adamovo jabolko. Konec lanskega leta kupil dva dodatna vizirja. Takratnih ca. 30.000 tisoč!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Tudi sam uporabljam UVEX BOSS4000. V 4 letih je moja edina pripomba čez čelado glasnost čelade. Zapenjanje se mi zdi zelo priročno. Če se kdo zanima za to čelado samo za informacijo: na EBAY sem iskal nov vizir(supravision) pa je cena vizirja 50EUR+; pri nas ~70EUR, medtem ko sem nato za punco kupil novo čelado za 89EUR+24 poštnine, medtem ko je pri nas cena še vedno preko 220EUR z popusti... Vizirja sem zamenjal pa je... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z Uvex Wing RS čelado :? Kakšna je sploh cena take čelade? Ogledujem si eno rabljeno pa ne vem, kolk sploh nova stane? :hmm: to je to...[attachmentid=97430] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Hoj ...noben pa ni povedal, kje pri nas je največja izbira?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Hoj ...noben pa ni povedal, kje pri nas je največja izbira?!? Jaz sem jo nabavil pri Moto Mahne v Postojni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balistični Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Men se je mal odlepil zgornji zračnik, ki res zgleda bol za šminko, pa me zanima s čim se ga da zalepit, da ne bo lepilo poškodovalo laka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brotherr6 Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 pilko Drašinja vas pri Žalcu ima dost izbire poglejte :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Jap, tam jo tudi jaz kupil. In jo še vedno imam. Sedaj že 5 let. Potem neki klump že ni. Tako izkustveno, preko prsta, ne strogo znanstveno. In glavo je tudi že reševala. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 malce se prebral stare povste pa nobene dokaj pametne informacije našel. kje v sloveniji imajo dobro zalogo suomy čelad??? :rolleyes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brotherr6 Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 malce se prebral stare povste pa nobene dokaj pametne informacije našel.kje v sloveniji imajo dobro zalogo suomy čelad??? :rolleyes: slabo bereš :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se