Skoči na vsebino

Motoboom 2004

Priporočene objave

Objavljeno
Motosvetovci!!! Pozna kdo slučajno kakšno firmo, ki bi nam finančno pomagala postavit progo za supermoto, skuter in minimoto prezentacijo? Na voljo mamo oglaševanje s transparenti... To so nam organizatorji omogočili da se bo zadeva pokrila...

Če kdo koga pozna me lahko pokliče na 041 732362, ali pa pošlje PM.

Andrej

:kva2: opiši malo, kje bi bila proga na kateri lokaciji :?

:? približna vsota denarja :hmm: kdo je glavni, tu mislim, kdo bo lastnik :rolleyes:

Objavljeno
Nas nekaj bo šlo iz Metlike, lahko gremo skupaj.

Lahko se dobimo v N.mestu in nadaljujemo skupaj

Objavljeno
Odhod na MOTO BOOM z motorji:

v soboto, 13. marca, ob 11:00, na črpalki na Barju .....

Če se ne bomo Dolenjci zmenili posebej, bi se v Lj. pridružil tudi jaz!!???

Objavljeno

Proga bo na parkirišču pri vstopu na sejem in bo enako dolga kot pred dvemi leti; t.j. 200m. Boksi bodo spet odprti za obiskovalce, tako da bodo lahko poklepetali z dirkači. Na progo bojo šli po štirje na enkrat, tako da se bo dalo malo primerjat

različne sloge vožnje, predvsem pa bo to show in predstavitev dirkačev in tehnike.

Predstavili se bodo torej: MINIMOTO, SKUTER in SUPERMOTO...Imel bomo tudi ozvočenje za komentiranje dogajanja in med posameznimi vožnjami se bo omenjalo tudi naše oglaševalce. SEVEDA BOMO HVALILI TUDI NAJBOLJŠI MOTOPORTAL MOTOSVET!

Objavljeno

Pridem zagotovo, gre kdo z MS, da bi odsli skupaj? :OK:

Objavljeno

Tale sejem MOTO BOOM pa nima svoje spletne strani, ali jo samo jaz ne najdem? :hmm:

Pa še nekaj: a glavne stvari se bodo dogajale v soboto oz. kateri dan bi se dalo videti največ - dirke, predstavitve, testiranja ... :D

Objavljeno

Soory, ampak prvič grem na sejem, pa me zanima a se da tam tud kupt kakšen leder. A so kakšne promocijske cene. Lp. :?

Objavljeno

Tud jaz ne bom manjko. :D

Objavljeno

Tvrdka Celjski sejem d.d. ima srednje kilavo spletno stran, na kateri najdeš tudi sejem Motoboom, ki pa ni samostojna prireditev, temveč poteka hkrati še z drugimi sejmi, ki se dotikajo prevoznih sredstev.

Samostojne Motoboomove strani ni.

Tu najdeš nekaj malega.

Objavljeno

Ma da bo vsaj pivo pa kaki čevapi :) :) :) pa ne bo dolgčas

Objavljeno

Je že kaj znano katere firme se bodo pojavile na sejmu?

Če veste za katero da sigurno bo, napišite.

Objavljeno
Če se ne bomo Dolenjci zmenili posebej, bi se v Lj. 13.marca na pumpi pridružil tudi jaz!!???

A lahko???

Objavljeno
A lahko???

Tud jz sm zato, da naredimo en polkrog okol LJ iz NM do CE, ce se seveda ne bomo drgac zmenil!

Objavljeno
Je že kaj znano katere firme se bodo pojavile na sejmu?

Če veste za katero da sigurno bo, napišite.

BMW ima svetovno premiero R1200 GS. Pa Motosvet bo tudi. Pa TC Motoshop tudi ziher.

Objavljeno

ja lepo lepo ja loh bi se kje dobil pa štartamo skupi a ne seveda tisti k mislko it z motorjem....

upam da bo lepo :grim :grrr

Objavljeno
Odhod na MOTO BOOM z motorji:

v soboto, 13. marca, ob 11:00, na črpalki na Barju na južni LJ obvoznici smer proti Zagrebu

Pot: po obvoznici in kasneje po AC do izvoza Krtina. Nato po stari cesti čez Trojane in postanek na kavici in krofu. Ob 12:00 odhod iz Trojan do Celja.

Gorenjska in Primorska sekcija se nam pridružita na črpalki, ahko pa kdo pride direkt na Trojane.

Skupinska voznja do CE bo mala generalka za The Ride Day.

Tadej

@lena100

Objavljeno

Zdravo.

Pred tremi leti sem bil na tem sejmo in sem bil kar razočaran.Glede raztave motorov,opreme in vsega kar sodi zraven je bilo zelo malo.Edino kar je bilo za pohvalit je bila vožnja super mota! :OK:

LEP POZDRAV IN BREZ ZAMERE,TAK PAČ JE PRI NAS.

Objavljeno

Ja SM dirko se splača pogledat, sam varnost je bla nazadnje bolj... :? je eden padu pa prletu direkt s trtico v robnik .) hudo.

Gre kdo iz okolice Velenja z motorjem?

se lohka dobimo sam glede na današnje vreme ne vem če bo kaj z motorjem.

Se bom pustil presenetit :OK:

Objavljeno
Pred tremi leti sem bil na tem sejmo in sem bil kar razočaran.

Se pravi, da če si bil razočaran nad tem sejmom, da boš letos tudi?

Res kvaliteten odnos do življenja.

Mislim, da bo zadeva fino izpadla. Sploh ker bo veliko spremljajočih dogodkov, pa ker se motosvetovci dobimo v soboto na našem štantu itd...

Objavljeno

letos grem pa tud jaz..

še nism bla, glede na to da sm (v originalu) doma čisto blizu.. :?

Objavljeno

Če bo tkole usuval,bost lohka šli sam tisti z enduram... :angry: :hmm: :(

Objavljeno

Ma PIZDARIJA a bo kdo zaprl to temo ko je samo klobasanje al kaj.... :angry:

to je naslednjih deset postov:

jest grem B)

jest tud :yea2:

a ti gres :?

ne nevem :ph34r:

ma je drago :BUA:

ma grem :doze:

se vidno :OK: :OK:

jest grem tud :OK:

se strinjam :OK:

kje se dobimo? :huh: :?

a smo izpolnili normo za zaklep????

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!