Skoči na vsebino

Motoboom 2004

Priporočene objave

Objavljeno
...

a smo izpolnili normo za zaklep????

Nope,

Jaz sem samo 1x povedal da grem.

torej... pridem..

pa Keky menda tud...

pa še kakšen Hropec bo pripujsal...

kje se bomo pa skup dobil??

No, vidiš, tema mora obstati še toliko, da še na vprašanja odgovore dobimo..

A ti tud prideš? ;) :D

Objavljeno
u kiri hali pa bo ms štant?

Si boš ja vzel pol ure časa za ogled celotnega sejma in mogoče ti bo uspelo najdit štant od MS.

Objavljeno

Ola!

fantje se trudijo da bi pripravilii dobr sejem vi pa samo govorite neumnosti in velike bedarije. Postavte se v v logo organizatorja in taoj boste spremenili mnenje!

Glede padca pred dvemi leti. Voznik je bil opozorjen da je to predstavitvena vožnja ne pa dirka. Kar pomeni da ni uposteval navodil organizatorjev. Pa ne smete pozabit na voznike skuterjev in voznike minimota ker to so dobre mašince. In fantje so pravi mojstri in imajo jajca.

En ki je sodeloval v predstavitveni vožnji

Objavljeno

Grem, če ne zaradi drugega pa zaradi tega da podprem zadevo da bomo imeli morda slovenci čez 5 let svoj IMOT. Nikoli se ne ve.

LP

Leteči

Objavljeno
pa še kakšen Hropec bo pripujsal...

kje se bomo pa skup dobil??

I'm coming :P

Najboljš, da se pri kaki Hropici dobimo :P

Objavljeno

roba lahko se zmenmo d gremo skup, sam kokr zgleda bom js tut kr peš pršu če bo tak vreme uzun an

Objavljeno
roba lahko se zmenmo d gremo skup, sam kokr zgleda bom js tut kr peš pršu če bo tak vreme uzun an

Sej se bo vreme pobolsalo

Objavljeno

Ej saj je še več kot dva tedna do sejma, ti pa o vremenu jamraš :topic:

Tadej

Objavljeno

Ja res samo še dva tedna, ampak eden je že skoraj zaseden ... S SNEGOM :?

Drugače pa ... se vidimo, pa tud če pridem peš .)

LP, Noker

Objavljeno
Se pravi, da če si bil razočaran nad tem sejmom, da boš letos tudi?

Res kvaliteten odnos do življenja.

ZDRAVO.

Upam, da te ne moti preveč,če sem svoje misli napisal in jih objavil.Napisal sem samo,kako jaz vidim stvar in to nima dobene zveze z odnosom do živlenja.

Vsak ma pač svoj okus,in tako bo tudi na štantu motosvetovcev! :beer2: :fight2:

Objavljeno

Če prav razumem poteka sejem med 11. - 14, vrhunec pa je 13-stega. Zanima me zato, ker verjetno vsak dan nebo dirk. Se pravi da bo bodo v soboto dirke?

Objavljeno

ja jest grem sigurn pa oj kolega sam tud še ne veve a z avto al z motorjem.

greva pa 13 in 14...

lp sharky :devil:

Objavljeno
Če prav razumem poteka sejem med 11. - 14, vrhunec pa je 13-stega. Zanima me zato, ker verjetno vsak dan nebo dirk. Se pravi da bo bodo v soboto dirke?

Mene tudi zanima, kdaj bodo dirke, ker bi si rad pogledal, kako to izgleda :wacko:

Objavljeno

No čisto zadnja inf. je taka.

Motoristi ne bodo imeli nobenih popustov :angry:

razen v nedeljo ko se bo odvijalo državno prvenstvo v spretnostni vožnji. Takrat imajo tekmovalci prosti vstop.

Objavljeno
No čisto zadnja inf. je taka.

Motoristi ne bodo imeli nobenih popustov :angry:

Zakaj so pa potem v zadnjem Motoristu na reklami za Motoboom napisali, da bo imel vsak, ko bo prišel z motorjem popust pri vstopnini?

Tadej

Objavljeno

tako je zgledalo dve leti nazaj:

Objavljeno

Sej 2 leti nazaj so isto rekl da bo popust ,če prideš z motorjem dobiš popust,pa sem se pod nosem obrišal,so nas nate..l :BUA:

Objavljeno

Ah, dejte že nehat jokat glede vstopnine.......če si lahk privoščite motorje, si boste pa še eno vstopnico za sejem. Če ste pa preškrti pa doma ostanite in ne lajajte! :angry:

Alla

Objavljeno (popravljeno)
Mene tudi zanima, kdaj bodo dirke, ker bi si rad pogledal, kako to izgleda :wacko:

Ja mene tud. A mogoče obstaja kakšen program na interetu ali ve kdo na pamet

:hmm: :? :hmm: :? :hmm:

Popravljeno . Popravil grega
Objavljeno

Alla,saj ni problem denar,sam če napišejo naj to tut drži

Objavljeno
Sej 2 leti nazaj so isto rekl da bo popust ,če prideš z motorjem dobiš popust,pa sem se pod nosem obrišal,so nas nate..l :BUA:

in si se pod nosom obrisal in iz inata nisi šel na sejem al kaj?

:BUA:

Objavljeno

gre za princip in, da se ne pustis vsakemu nategnit, sej zato nas pa nekateri Avstrijci in se kdo ima za balkance v slabem pomenu besede, ker se drug drugega nategujemo hkrati nas pa to sploh ne moti :BUA:

SymRu: kako bi prenesel ce bi ti kelnarca za pir vzela 50SIT vec kot pise zunaj na tabli kjer oglasujejo super poceni akcijo?

P.S.

zgoraj napisano se nanasa na splosno na del Slovencev in ne izkljucno na motoriste, da ne bo pomote

Objavljeno

:? Če ne bo popusta , za prispele motoriste grem z avtom......morda bo popust za avtomobiliste! Če še tu ne bo popusta :hmm: , ja grem na motosvet-ov štant....tam bo ziher kak popust :kva2:

Če pa še tu ne bo popusta :fight2: kaj naj naredim , jaz nekje moram dobiti popust

:hmm:

:OK: ja pol grem pa v Californija shop , kjer imajo ze od otvoritve akcijo:

-kupiš eno jakno , dobiš dve in to za 990 sit ! O:-) :yea2: :lol1:

Objavljeno

SymRu: kako bi prenesel ce bi ti kelnarca za pir vzela 50SIT vec kot pise zunaj na tabli kjer oglasujejo super poceni akcijo?

P.S.

zgoraj napisano se nanasa na splosno na del Slovencev in ne izkljucno na motoriste, da ne bo pomote

težko bi mi kar "vzela"...

in plačal bi natanko toliko, kolikor piše na ceniku ... sicer ji pa sploh ne bi plačal, če bi kaj glumila. In ja, vedno lahko pokličeš inšpektorja, če kaj ni v skladu s ceniki ali obljubljenim.

Objavljeno (popravljeno)
Zakaj so pa potem v zadnjem Motoristu na reklami za Motoboom napisali, da bo imel vsak, ko bo prišel z motorjem popust pri vstopnini?

Tadej

če je tako napisano v oglasnem sporočilu se bo moral organizator tega držati - edini problem je v tem, ker ne piše kolikšen popust naj bi to bil, tako da lahko znižajo vstopnino tudi za 1 tolar :? ...sicer pa lepo z motorjem pripeljite na sejem in zahtevajte popust - če ga ne bodo dali pokažite oglas v reviji Motorist in zagrozite s tržno inšpekcijo zaradi zavajajočega oglaševanje storitve na podlagi Zakona o varstvu potrošnikov ...

Popravljeno . Popravil MaraudeR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!