MoNgL Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 na kaki mašini :? ← Aerox.Minarelli motor
k&4 Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Aerox.Minarelli motor ← jaj to že sam a maš kit al kaj
MoNgL Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Nimam nobene predelave, sam blokade sm dou vn.
_OKI_ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Zdej je novi Motul Scooter Expert. Je pa za 100SIT drazji kot pa prejsnje olje. Po mojem ni nic drugac sam drugo etiketo so dal pa expert zraven napisal da se bolj fancy slis pa da ga lahko podrazijo. Ne vem zakaj sem mislil da je to cist sinteticno olje. Zdej sem opazil da gor pise semi-sinetik. Pa 2500SIT je. Po mojem bom kar Valvoline Scooter zacel noter tankat. Je tud semi-sintetik pa je sam 1800SIT. Upam da bo vredu za nepredelano 180 runnerco. Kaj se vam zdi? ← Daj raje nekaj malega še zraven, pa kupi full sintetično od Valvoline. Pomoje se splača dat tistih 2.4000 al kolk že je, pa maš po mojih izkušnjah zelo dobro olje. Pri olju se ne splača pretirano šparat.
MrSLapm3 Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 to se tudi js strinjam., bul da kupuješ dobro olje za več dnarja.., pa ne rečem da ni tisto olje dobru., ampk zarad tega pol ne bi bilo tako poceni!
c00L3r Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 (popravljeno) Kok km si pa na začetku tanku Motula?? ← Tam nekje do 3000km, pol pa sem slišal od drugih da tudi tankajo cenejše olje in gre zadeva brez problemov. Aja, mam pa Gus kit 70, menjan izpuh, polinijev varijator in 17,5 uplinjač. Poznam primere ko so ribnile mašine, samo to je blo zaradi tega ker sploh niso nalili olja, al pa se vozli brez zračnih filtrov. Pa ne me narobe razumet, še vedno kupujte olje za skuterje. Da nebo keri not vlival ono, ko piše za kosilnice. Pravim samo da jo vsako olje na katerem piše da je primerno za skuterje, res dovolj dobro za nepredelane in na "easy" predelane skuterje. Popravljeno Maj 15, 2005. Popravil c00L3r
BlazS Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Lih zdele sem primerjal Motul Scooter in Valvoline Durablend Scooter. Oba imata isti napis pri standardih(API TC,JASO FC). Razlika v ceni je pa 700 SIT. Jaz bom kar Valvoline notr tankal.
-baSe- Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Jest sm zdej dubu gilero runner pa sm dov notr petrol scooter k tega sm ze mel!pa me zdej zanima kerga bi mi priporocal za samo brez blokad!???
Crownless Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Pa a nisi dlih ti tisti najbolj car in najbolj pameten po vseh temah kaj je najbolj. Pol pa sprašuješ za olje :slap: . Drgač pa Motul 600
sportser Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Jaz kupujem pa MOTOREX SCOOTER 2T po 1800 in sem čist zadovoljn. Ne kadi, ne smrdi pa še dost drugih zadev dobim v Claasu na Zaloški :OK:
markob Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Motorji ne ribajo zaradi petrolovega olja ampak zato ker na enkrat zamenjas drugo olje katero je vrjetno malo drugacno in je ocitno materijal malo "navajen" tiste viskoznosti. Mogoce pride do tega ker je potrolovo olje malce slabse ali pa je prevec vsestransko,od motork naprej,pa je to isto olje kot tisto vcasih,samo da se sedaj imenuje scooter. Sok je zato ker pride do nenadne menjave. Ce bi na zacetku ko je motor nov tankali petrolovo olje nebi nic crknlo. Vrjetno kot pa pravim da je malo bolj redko ali manj viskozno olje in to pac pri zdihanem motorju pripelje do zablokiranja.
apn6 Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 Kako je zdaj z TTS-om Jst ga u minija tankam in res da fula kapla iz izpuha sam to je po moje dobro ali pač Je kulker tulk uredu TTS?
k0ci Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Kako je zdaj z TTS-om Jst ga u minija tankam in res da fula kapla iz izpuha sam to je po moje dobro ali pač Je kulker tulk uredu TTS? je uredu sam ne za minija, kapla ti pa zato ker je olje premastno in se ti paca v izpuhu to olje je narejeno da izgoreva pri višjih obratih (kroske) kot jih dosega tvoj mini rajši tankaj cenejše olje, bo bolš za motor in tvojo denarnco
JMatic Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 ksn skuterolje lahko tankas...ne bo problema
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Mene pa zanima kero je najboljše olje za skuterje? Cena ni važna, hočm sam da lepo dela (SR50 DiTech) LP
Jur3 Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 hahha pol kr raj sončnično olje not tanki bo isti učink :D TTS is tha man :OK:
MotoBoy Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Kaj bos daju tts-a u navadn nepredelan skuutr?? Škoda dnarja
Lorus Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Mene pa zanima kero je najboljše olje za skuterje? Cena ni važna, hočm sam da lepo dela (SR50 DiTech) LP Meni je na servisu za Aprilio rekel: Motul Scooter Expert ... Da je baje ta najboljši za DiTec-a ...
Jur3 Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Kaj bos daju tts-a u navadn nepredelan skuutr?? Škoda dnarja ja ne vem raj bolš notr kokr kr eno olje..sam da je :) jst sm drgač za mojo 180ko skos tanku Sellenia Racing pa če tko pogledaš TTS sploh ni tok drg ;)
MotoBoy Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Ja odvisno kje kupš TTS-a Na petrolu je 5k. Ne dobijo ga vsi za 2,5k .)
DIESEL Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 mal poglej po netu je dobi cenej ko za 5 jurjev .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se