k0ci Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 če se pri navitih 2T mašinah pri hladnem vžigu ne kadi potem nekaj ni v redu
luka0 Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 jaz še zmerej prisegam na tts olje dozdej najbolše pa še lep vonj ima :OK:
Stroj Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 ful malo k so una k skori nč ne kadijo Sej je večina teh olj anti-fume...torej proti kajenju. Če je pa mrzla mašina pa itak kadi k da je mašino razfukal pr F1 :grim
50ccm Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 kko to da majo na avto neti tts tuk pocen u trgovin pa skor 24euru? je to sploh mozno?
kit_80ccm Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 kko to da majo na avto neti tts tuk pocen u trgovin pa skor 24euru? je to sploh mozno? js ga dobim za 11 eur :OK:
Axeman Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 kko to da majo na avto neti tts tuk pocen u trgovin pa skor 24euru? je to sploh mozno? lhko d je z poljske polska je znana predvsem po ponaredkih v orginal flašI=)
rosse20 Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 jaz še zmerej prisegam na tts olje dozdej najbolše pa še lep vonj ima :OK: men je ob uporabi tts-a in kateregakoli bencina poraba narastla. ob uporabi motula 600 ali 710 in bencinu 100, pa se je poraba znižala kko to da majo na avto neti tts tuk pocen u trgovin pa skor 24euru? je to sploh mozno? zakaj pa ne? jaz sem ga kupovala za starih 2000 sit. pa je bil takšen kot je treba, ker je bil od enega, ki trenira in mu je bil sponzor castrol in je imel tega dosti preveč kot ga je potreboval.
ROBČEK Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Kaj pa MALOSSI olja za 2T skuterje. Videl sem , da jih prodajajo na APRILIJI - MALOSSI v MB. Je to že kdo uporabljal.
Fric Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 men je ob uporabi tts-a in kateregakoli bencina poraba narastla. ob uporabi motula 600 ali 710 in bencinu 100, pa se je poraba znižala zard olja bl tesko da se ti poveca poraba pomojm se zmanjsa ce tankas super 100 tko sm nekje slisu :OK: :OK:
kit_80ccm Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 zard olja bl tesko da se ti poveca poraba pomojm se zmanjsa ce tankas super 100 tko sm nekje slisu :OK: :OK: ja to nej bi blo res , ker pride do bolšega izgorevanja oz. popolnejšega, drgač pa pr 2t nevem k se vse meša z olom :OK: , pr 4t se pozna za kake 0.5l+
rosse20 Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 jst sem povedala to ob kombinaciji olja in bencina in ne samo olja!
-baSe- Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) Ma sej so skor usa ta malo drazja dost kwalitetna tko da ni tok udvisn kaj tankas. Vazn da ce mas neki high end ne tankas petrola :OK: Pa tud tko bols mal drazi use najbolje za motor! Popravljeno April 8, 2007. Popravil jebac-car
NejcZ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Mojmu je petrolov dvotaktol čist lepo pasal :OK: Pa še poceni je bil :D
-baSe- Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Mozno sam je pa sigurn mal mn kwalitetn kot motul in podobno :ninja:
NejcZ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Sigurno, ampak za stock 50cc mašine pomoje ne pomeni neke razlike :evilgrin:
ČIKO24 Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 ko sem še jaz vozu scooterja sem vanj vlival Castrol scooting 2t, olje res odlično. motro delo ko urca, je pa sintetično olje. Castrol Scooting 2T je vrhunsko motorno olje sintetične tehnologije razvito za najzahtevnejše 2-taktne skuterje zadnje generacije.Castrol Scooting 2T se uporablja v vseh visoko obremenjenih 2 taktnih motociklih in skuterjih (do 125ccm). Primerno je za uporabo v agregatih , ki uporabljajo osvinčeni ali neosvinčeni bencin v mešalnem razmeju do 50:1 (upoštevajte mešalno razmerje, ki ga predpisuje proizvajalec motocikla). Ustreza specifikacijam: API TC; JASO FC; ISO L E-GD. http://www.ciao.de/Castrol_Scooting_2T__2254082
Anzeee Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Kaj pa pravite o olju Castrol Actevo za 2T skuterje? Vlivam, ga v original runnerco (vse original še zaenkrat) in morem rečt, da se pozna razlika med tem in petrolovim oljem. Lepše vžge in tudi pelje se lepše.
Anzeee Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 velik je pa tud v psihi ja... Mogoče tut ja, sam neki se pa zihr pozna kr baje lepše podmazuje tole olje kot pa Petrolovo :hmm: ... Kaj pa ostali pravite?
replica Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 strinjam se z reeskotom, velik je u psihi :D sej je razlika med olji, sam ti tega stoposto nebos opazu (z voznjo mislim)
pinktomos Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 kdo mogoče kupuje tts prek bolhe kej je nek za 10€ al še majn???? java script:emoticon(':hmm:', 'smid_24') :hmm:nism prepričan ali je original ali ponaredek :hmm:
-baSe- Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 kdo mogoče kupuje tts prek bolhe kej je nek za 10€ al še majn???? java script:emoticon(':hmm:', 'smid_24') :hmm:nism prepričan ali je original ali ponaredek :hmm: Temu se reče originalni ponaredek :D Pomojm je uriginal nebom pa nic trdiv ker ga tam nisem kupoval
Čamac Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) Jaz sem ga kupoval iz (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) za 11€ pa mislim, da je original :) Nikoli nisem imel nobenih problemov... Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil Brodar
cheff Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Kolega je normalno na petrolu kupil TTS, pa vsak TTS je rdeče barve, on je pa dobil rumenega :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se