SideWinder SR Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 http://www.aprilialand.com/nuke/html/modul...article&sid=254 :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Ducati aprilia :OK: :OK: lepo lepo dobro zgleda ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SideWinder SR Objavljeno Marec 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Ducati aprilia :OK: :OK: lepo lepo dobro zgleda ;) Duprilija Apricati :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 al je tole samo poskus al resno misljo to proizvajat... neb blo slab :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 spominja me na peugeot ludixa. :huh: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SideWinder SR Objavljeno Marec 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2004 al je tole samo poskus al resno misljo to proizvajat... neb blo slab :D to je moja friendica naredila v photoshopu--- če želiš takega mi daj 5000€ in 2 tedna vremena.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 wow. tale masina je pa lepa. in sploh NE spominja na ludixa. ludix je grd k prasica:) pa sploh ga nic ni. se ga verjetno nisi videl v zivo (na moto boomu je bil) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Dobro nareto :OK: Ludix je pa tak razred zase... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Dobro nareto :OK: Ludix je pa tak razred zase... ja ludix je grd ko smrt.......ko sem ga vidu na moto boom-u .....bljak........sam tale pa je 1A :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) Hudo ! Posten skuter :OK: (ampak le v digitalni obliki :cry: ) Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil WacKer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 opa :blink: to pa je scoot pune vrei zgleda ker zgleda taki ˝nabildani˝ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se