hajoktejn Objavljeno Januar 29, 2012 Deli Objavljeno Januar 29, 2012 a tole http://www.caberg-helm.com/caberg_caschi_caberg_helmets.php?tipo_id=1&mod=S&color=W&p=3&lang=en kdo uporablja slučajno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bolaz Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 a tole http://www.caberg-he...r=W&p=3&lang=en kdo uporablja slučajno? Jaz sem jo kupil lani in z njo lani prevozil nekaj tisoč kilometrov pa se nimam kaj za pritoževat. Razen čiščenje notranjega dela vizirja. To mi je utrujajoče, ker moram bit previden, da ne poškodujem antifog premaza. Sicer pa je to moja prva čelada tako, da je ne morem s katero drugo primerjat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 kter motor pa voziš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bolaz Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 kter motor pa voziš? V-Stroma 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 v TC-ju desetdnevna akcija....-50% http://www.tc-motoshop.si/si/celade/caberg-g1215.shtml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Maj 29, 2012 Deli Objavljeno Maj 29, 2012 zagrel sem se za model Ego, pa me zanima če ima kdo iskušnje z njo. pri loisu je za 200€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
medvedr Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Živio Imam namen nabavit preklopno čelado pa sem na spletu zasledil zelo ugodno čelado Caberg Duke. Zanima me predvsem kakšna znamka čelad je to in ali ima že kakšen iskušnje s tem modelom. lp Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Živio Imam namen nabavit preklopno čelado pa sem na spletu zasledil zelo ugodno čelado Caberg Duke. Zanima me predvsem kakšna znamka čelad je to in ali ima že kakšen iskušnje s tem modelom. lp Robert S tem modelom ne, imam pa Caberg Justissimo, ravno tako prekopno, in sem povsem zadovoljen (po 3 sezonah), edina zamera je to, da nima opcije Pinlock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 nofla... kako pa je z glasnostjo? Ker jaz bom popi..dil, tako žvižga N100. Ali bo naslednja full-face ali pa jet, pa amen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 nofla... kako pa je z glasnostjo? Ker jaz bom popi..dil, tako žvižga N100. Ali bo naslednja full-face ali pa jet, pa amen. lej, nimam občutka da bi bila preglasna, jasno pa svoje naredi vizir na motorju, bi pa moral poiskusiti tudi nolan, potem bi pa lahko kaj rekel ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Ja, saj to je... ko sem sam, mi piha in žvižga. Ko pa je moja zadaj, pa zrak tako lepo nese čez, da lahko vozim 130 z odprtim vizirjem, pa niti sapice ni. Saj vem, ni univerzalnega recepta, samo test v praksi. Bom poskusil še malo poeksperimentirati z naklonom šipe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Jaz imam Caberg duke booster. Kupil poleti. Težko naredim kakršnokoli primerjavo z drugimi, ker je to moja prva preklopna. Za ta denar, sem prepričan, dokaj dober nakup. Jaz sem sicer ciljal na čelado višjega cenovnega razreda zelo priznane znamke, ampak hudiča...moja betica se v njej po dveh peš krogih znotraj trgovine NI počitila dobro. Pa sem probal še eno, pa še eno. Nazadnje sem vzel Caberg...ker sem se v njej pač najbolje počutil. Ni tiščala, ni "plesala", lepo gre gor, lepo dol, tudi sistem zapiranja/odpiranja je preprost... Lažje se boš odločil, če greš v trgovino in jo daš na glavo. Lahko...bo zate popolno razočaranje. Al pa ne. Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Gledal in meril sem en njihov klap. Modela ne vem. Izdelava zelo solidna glede na ceno. Verjamem Tedybearju da mu druge celade niso sedle. Ker precej res specificno obliko. Na mojo okroglo cebulo v poprecju sedejo celade stevilka M(do zdej ze xlite schuberth arai suomy agv in shoei) Caberga zal ne morem nosit nobenega. M krepko pretesen, L preohlapen. Definitivno jo je treba pomerit, in ce sede, verjamem da sede kot ulita. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
medvedr Objavljeno December 28, 2012 Deli Objavljeno December 28, 2012 hvala za namige in odgovore. glede šumenja mislim da ne bo problemov ker imam povišan vizir spredaj. danes sem bil v tc motoshopu in si čelado ogledal bolj natančno. Trgovec mi je rekel da je rang nekje Nolan-a samo malo bolj cenovno ugodno. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno December 28, 2012 Deli Objavljeno December 28, 2012 Trgovec mi je rekel da je rang nekje Nolan-a samo malo bolj cenovno ugodno. to je taprav odgovor...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno December 29, 2012 Deli Objavljeno December 29, 2012 schuberth svaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno December 30, 2012 Deli Objavljeno December 30, 2012 aja pa ne da favoriziram ta mi je edina pala lepo na glavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
medvedr Objavljeno Februar 9, 2013 Deli Objavljeno Februar 9, 2013 nabavil preklopnp čelado Caberg sintesi vel.L. lepo sedla na glavo ima tudi Pinlock dodatek. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Tole je najslabša čelada , ki sem jo kdaj imel na glavi http://www.louis.de/_10ea15914e28e2b07c6cac44cf886951b5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=503980 Še MTR za 50€ je bolj tiha in ima manj prepiha. Se mi prav smili prijatu ,ki jo je kupil za 190€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Caberg Duke tanajceneša (120+drobiž) me je prijetno presenetila. Komfortna, sprejemljivo glasna, poceni, pinlock priložen, bolj švoh sončna zaslonka, poceni, .... Zračenje dobro deluje na nakedu, precej slabše na oklepniku. Danes preizkusil v dežju - občasno sem moral pripreti vizir (brez pinlocka), vodo drži dobro. Žvižga, ko obrneš glavo v desno. Na levi je vdolbina za modri zob, ki jo prelepiš in neha šelesteti. Skratka "zelo zadovoljivo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 CABERG TOURMAX Ima kdo kake izkušnje s to čelado??? http://www.youtube.com/watch?v=meXJeXbEA74 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 upam, da so kaj popravli, ker po dveh sezonah tista plastika škripa za znoret - govorim za model Duke. Na pogled pa ne delujejo kaj preveč različne - model Duke s senčnikom bi sam rekel. Če bi se še enkrat odločal, se bi spet za Nolana. Pa magari počakaš na kakšno akcijo oz. vzameš modele iz "outlet" ponudbe. Seveda, če ustreza oblika tvoji glavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 jst sm pa sintesijem čist zadovoljen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Vozim Justisimo gt že peto sezono in sem zelo zadovoljen. Tako da bo naslednja tudi caberg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se