atomaz12 Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 :? Sprašujem se??? :cry: zakaj negre nikamor....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat... Sedaj pa ne spelje....Daš po gasu pa nič.Edino če ga daš na štender in potem gasiraš pa dobi ful obratov ga kar premika :? :cry: :cry: :cry: kaj bi lahko bilo narobe??? jaz bi se rad vozil ko je pa sonček :angry: hvala v naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 ....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat... in nauk te zgodbe...taka opravila naj ti delajo ljudje ki so usposobljeni za to..... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Najbrž ti je kej narobe vgradil gor ko je menjaval jermen. Odpri pa poglej če je vse ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 jst mislm da je on z wd pospricu variomat zdj pa jerman drsi in zato ne spelje ko je pa na stendru pa nima nobene sile za premaknt zato je to pomoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Če si meu motor pr serviserju itak lahk nazaj pelš pa ga okurcaš če si pa sam cimprov ti pa ni pomoči...naprej nared eno mehanično al pa kšno podobno šolo pol pa šraufi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 in nauk te zgodbe...taka opravila naj ti delajo ljudje ki so usposobljeni za to..... ;) tako je. ce pa drugim ne zaupas (tako kot recimo jaz), pa deli sam. sej za take stvari ne rabis glih visje izobrazbe. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 :? Sprašujem se??? :cry: zakaj negre nikamor....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat... Sedaj pa ne spelje....Daš po gasu pa nič.Edino če ga daš na štender in potem gasiraš pa dobi ful obratov ga kar premika :? :cry: :cry: :cry: kaj bi lahko bilo narobe??? jaz bi se rad vozil ko je pa sonček :angry: hvala v naprej Kdo ti ga je pa šravfu :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Marec 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Šraufu mi ga je pa sorodnik k naj bi biu mehanik :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Pa je dav jermen gor? :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 MAlo sklopko poglej mogoce se ne zagrabi pa se samo v prazno vrti :hmm: Ce ma masina obrate pol je samo pri speljavi iz motorja na kolo kaj narobe(jermen,variator,kuplonga,fedrce...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 verjetn bo kriva sklopka, k ne prime, pa se vse skup samo vrti gre pa nikamor......poglej fedrce, pa mogoč kej jermen drsi pa take finte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Kaj pa Valcki??Katera svecka je not??Je jermen pravilno obrjen....In tako dalje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 tako je. ce pa drugim ne zaupas (tako kot recimo jaz), pa deli sam. sej za take stvari ne rabis glih visje izobrazbe. :) Moj je videl prvi servis po treh dneh.....in nikoli vec.Ce sam delam vsaj vem da sem si vredu naredo in pri cem sem.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 preglej variomat! Meni je polinijevega zvilo pa glavno gred pa tak dalje, pa je tud tak delal, ko ti praviš da tebi. Al pa maš problem v fergazeru... kaj druga pomoje ne more bit! Pa cimprej porihtaj ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 aja pa ko ga mas na stenderu poslusaj kaj ti dela z masino, ce pade v mes v kako lukno je tudi mozno da motor prevec zgubi moc pa zato nic ni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se