Skoči na vsebino

Na pomoč!!!

atomaz12

Priporočene objave

:? Sprašujem se??? :cry: zakaj negre nikamor....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat...

Sedaj pa ne spelje....Daš po gasu pa nič.Edino če ga daš na štender in potem gasiraš pa dobi ful obratov ga kar premika :? :cry: :cry: :cry:

kaj bi lahko bilo narobe??? jaz bi se rad vozil ko je pa sonček :angry:

hvala v naprej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat...

in nauk te zgodbe...taka opravila naj ti delajo ljudje ki so usposobljeni za to..... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst mislm da je on z wd pospricu variomat zdj pa jerman drsi in zato ne spelje ko je pa na stendru pa nima nobene sile za premaknt zato je to pomoje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če si meu motor pr serviserju itak lahk nazaj pelš pa ga okurcaš če si pa sam cimprov ti pa ni pomoči...naprej nared eno mehanično al pa kšno podobno šolo pol pa šraufi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in nauk te zgodbe...taka opravila naj ti delajo ljudje ki so usposobljeni za to..... ;)

tako je. ce pa drugim ne zaupas (tako kot recimo jaz), pa deli sam. sej za take stvari ne rabis glih visje izobrazbe. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:? Sprašujem se??? :cry: zakaj negre nikamor....Torej situacija je taka nekdo mi je zamenjal na skutki jerman,svečko in mi spucal bat...

Sedaj pa ne spelje....Daš po gasu pa nič.Edino če ga daš na štender in potem gasiraš pa dobi ful obratov ga kar premika :? :cry: :cry: :cry:

kaj bi lahko bilo narobe??? jaz bi se rad vozil ko je pa sonček :angry:

hvala v naprej

Kdo ti ga je pa šravfu :? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MAlo sklopko poglej mogoce se ne zagrabi pa se samo v prazno vrti :hmm:

Ce ma masina obrate pol je samo pri speljavi iz motorja na kolo kaj narobe(jermen,variator,kuplonga,fedrce...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

verjetn bo kriva sklopka, k ne prime, pa se vse skup samo vrti gre pa nikamor......poglej fedrce, pa mogoč kej jermen drsi pa take finte

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako je. ce pa drugim ne zaupas (tako kot recimo jaz), pa deli sam. sej za take stvari ne rabis glih visje izobrazbe. :)

Moj je videl prvi servis po treh dneh.....in nikoli vec.Ce sam delam vsaj vem da sem si vredu naredo in pri cem sem.... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

preglej variomat! Meni je polinijevega zvilo pa glavno gred pa tak dalje, pa je tud tak delal, ko ti praviš da tebi. Al pa maš problem v fergazeru... kaj druga pomoje ne more bit! Pa cimprej porihtaj ne!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!