Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Malo blodim po arhivu Motomarsa in me zanima, če se je komu že dovolj odtrenalo, da razmišlja o nastopu na kakem maratonu ali polmaratonu letos. Če se ne motim, je prva varianta sredi maja v Radencih. Trojk okoli Ljubljane raje ne upoštevam, ker so po mojih izkušnjah totalni obup... :doze:

"Which one of you nuts has got any guts?" je pred davnimi leti zagostolela Candy v Letu nad kukavičjim gnezdom. Pred takimi skrajnimi odločitvami vedno s toplino pomislim nanjo... .)

Objavljeno

ce potrebujes spremljevalca na motorju (na kolesu samo s fizicno prisilo), se javim. lahko tudi staticno navijam zate.:yea1: me bos manj videl in mogoce se bolje odrezal. uvrstil.

v glavnem, v sportne copate me ne dobis. :nono: :grrr

Objavljeno

prva varianta ti je gotovo mali kraški maraton, nadaljuje se s tekom trojk v Ljubljani (12 ali 28km), potem pa šele radenci.. planiram udeležbo v Ljubljani na 12 in v Radencih na 21 km

Objavljeno

Jaz sem pripravljen iti na vsak maraton do 42 m. :)

Objavljeno (popravljeno)

In ga pretečem v obe smeri! :yea1:

Popravljeno . Popravil ID
Objavljeno
In ga pretečem v obe smeri! :yea1:

Kateri maraton :? :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno
In ga pretečem v obe smeri!  :yea1:

najviše 3 puta ... :) kajti vse dobre stvari so 3 !

Objavljeno

Pepino........

Če potrebuješ pomoč pri treningih.......veš kje me najdeš,da ti razložim pravila :naughty:

Če potrebuješ pomoč pri tekmovanju.....veš kje me najdeš,da ti razložim pogoje pomoči :naughty:

Če si pa za trenutek pomislu,da bi jaz tekal okoli ko kakšen mladenič,......napača.

Itak pa velja :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Objavljeno
Če si pa za trenutek pomislu,da bi jaz tekal okoli ko kakšen mladenič,......napača.

Itak pa velja :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Hmmm, ti s svojo kondicijo lahko še mene na plečka naložiš, pa prelaufaš 2 tamala (pa ne pera) :lol1:

Objavljeno

..računaj name.....

tvoj kalkulator.....

Objavljeno

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Kaj vraga sem tle not škilil? Bežim gasaaaaaaa! :kva2: :wacko:

Objavljeno

Jest pa grem na kraškega, da vidim kako je prvič v življenju pretečt 20km u šusu...

Objavljeno

Pepe,

sem pogledala, o čem razmišljaš in ti svetujem (tokrat za spremembo resno :) ),

da kontaktiraš fifty-ja ( sicer ga bom tudi jaz opozorila na tvojo objavo).

Pred leti je laufal "ta velke" maratone, zadnje leto in pol ( odkar je z mano :wub: ), pa spet redno teče - no ja, da ne bom njegov PR, ti bo že sam razložu....

p.s.

Ti pa (inkognito) povem, da si je ravno včeraj kupil nove tekaške copate, z zračnimi blazinicami spredaj in zadaj :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
, z zračnimi blazinicami spredaj in zadaj :kva2: :kva2: :kva2:

..katere znamke ? Duplex ali Ris -no risk !?

B)

Objavljeno
...zadnje leto in pol ( odkar je z mano :wub: ), pa spet redno teče...

Nekako sem to slutil... :P :D

Sicer pa, dragi hropci, krehowti, dekletca in slična ljuba mrgolazen:

BREZ PANIKE! B)

Zadeva je taka, da se PEPEtom takole na pómlad običajno malo pospešeno rola in v takem euforičnem razpoloženju sem pač začel potihem tuhtati, da bi se spodobilo razmigati stare, od protina dodobra najedene kosti. Seveda je to nerazsodnost par excellence, vendar je moj lajf poln podobnih in hujših kozlarij, torej ni nobene potrebe, da takole :blink: blinkate. 21 km gomazenja končno ni tak bavbav kot se morda sliši na prvo uho.

Moj post je bil pa samo posledica dolgočasne pol urice na tlaki in firbca, če se še komu rola približno enak način kot meni.

Kukrkol, mejte se. :)

Objavljeno

Kaj bi ti pravil saj verjetno že sam veš:

Name lahko računaš samo v častnem krogu. .)

Objavljeno

ufffffffffff......THX pepe....mi je že odleglo.....sem že mislil, da te kaj daje.......kakorkoli, name lahko računaš kot moralni support in tudi prevozim progo lahko pred tabo....tako samo za kontrolo, če so slučajno kakšne amazonke skrite kje v kakšni zasedi......

Objavljeno
Moj post je bil pa samo posledica dolgočasne pol urice na tlaki in firbca, če se še komu rola približno enak način kot meni.

Škoda. :(

Sem se že vidla, kako vaju s šlaufom na cilju škropim. :huh:

In potem otiram z brisačo. :rolleyes:

In TT nosi galone vode. :) Negazirane Radenske. :) :notworthy:

Ja, no.... pa tko nej bo.... :doze: Spet nič od športa. :(

Objavljeno
Malo blodim po arhivu Motomarsa in me zanima, če se je komu že dovolj odtrenalo, da razmišlja o nastopu na kakem maratonu ali polmaratonu letos. Če se ne motim, je prva varianta sredi maja v Radencih. Trojk okoli Ljubljane raje ne upoštevam, ker so po mojih izkušnjah totalni obup... :doze:

"Which one of you nuts has got any guts?" je pred davnimi leti zagostolela Candy v Letu nad kukavičjim gnezdom. Pred takimi skrajnimi odločitvami vedno s toplino pomislim nanjo... .)

dobra stran z vsemi seznami je stran olimpijskega komiteja (www.olympic.si), ki ima tudi koledar vseh športnih dogodkov v državi, vključno z maratoni...

sicer pa:

28.3. - sežana (mali)

18.4. - čatež (mali in veliki)

2.5. - maribor (mali)

15.5. - radenci (veliki in mali)

26.6. - črna na koroškem

5.9. - ptuj (mali)

24.10. - ljubljana (mali in veliki)

V kolikor se jih nameravaš udeležit kaj več, bi lahko šli skupaj; mogoče bi lahko celo ustanovila "Team Motosvet". :afro1: :afro1: :P

Objavljeno
Spet nič od športa. :(

Hja, zgleda da sem se spet šlampig izrazil. Torej:

Definitivno se mi rola po glavi zamisel o enem (pol)maratonu po dooolgem času. Takole malo za dušo. In miceno seveda tudi za telo. In sicer v Radencih. Ker v dveh mesecih se pač utegnem čisto solidno pripraviti in mi na cilju ali tik pred njim ne bo treba umret. Umiram namreč skrajno nerad. Mnogo raje imam ob sebi brhke spremljevalke in kolego fiftyja, da v lahnem drncu odhropeva tistih petnajsttisoč korakov.

Potem pa, po možnosti na mopedih, nonšalantno odjahamo v sončni zahod...

(tole zadnje sem si seveda malce izmislil)

No, kako se pa zdaj to sliši?? :D

Objavljeno

:) :) :) :) :)

:OK: :OK: :OK: :OK:

:wub: :wub: :wub: :wub:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Samo, da se privleče nonšalantno s smučanja ( danes je šel za razliko od včeraj sam :kva2: ) ... pa ga priklopim :) ....

Maraton je zakon! :yea2:

Sploh, če bodo tekli drugi... :xx:

Objavljeno
:)

No, fino! :D

Zdaj pa lahko v temo Nasmeh naklofaš:

"Trpljenje mladega Wertherja... pardon: Fiftyja :wub: "

yst grem pa lahko na eine kurze Augenpflege :zzz:

Pies: Symeoni je seveda tudi v teamu! B)

Objavljeno
Pies: Symeoni je seveda tudi v teamu! B)

valjda. jaz sem v vseh ekipah. :)

Objavljeno
valjda. jaz sem v vseh ekipah. :)

Se sva ekipno tut za miss motosvet kandidirala, ane? :rolleyes:

Spet bo fajn. :)

pa obljubim, da bom ves dan tiho. :blink:

Objavljeno
Hja, zgleda da sem se spet šlampig izrazil. Torej:

Definitivno se mi rola po glavi zamisel o enem (pol)maratonu po dooolgem času. Takole malo za dušo. In miceno seveda tudi za telo. In sicer v Radencih. Ker v dveh mesecih se pač utegnem čisto solidno pripraviti in mi na cilju ali tik pred njim ne bo treba umret. Umiram namreč skrajno nerad. Mnogo raje imam ob sebi brhke spremljevalke in kolego fiftyja, da v lahnem drncu odhropeva tistih petnajsttisoč korakov.

Potem pa, po možnosti na mopedih, nonšalantno odjahamo v sončni zahod...

(tole zadnje sem si seveda malce izmislil)

No, kako se pa zdaj to sliši?? :D

:yea2: :yea2: :yea2:

Končno malo fiskulturnega filinga tut med okorelimi motoristi. :kva2:

PEPINO, neizmerno sem vesel tvoje ideje. Se prijavljam! 15.05. je dan za osebne rekorde. :OK:

Grem na trening! :wacko:

B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!