Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:grupni: BRAVO PEPI :grupni:

Objavljeno

Dragi Marsovci, saj po svoje mi godijo vaše čestitke. Ampaq resnici na ljubo je treba povedat, da tole spet ni nevemkakšen podvig. Treba jesamo nogice premikat, dokler:

- ne prigomaziš do cilja

- ti nogice ne odpadejo

Meni se je zdelo samo po sebi umevno, da izberem prvo opcijo, ker sem nekako navezan na svoje nogice.

Je pa res, da sem jih premikal že kar nespodobno dolgo. Ker:

1.) Sem "tekmoval" kot član kluba Hropci in bi zelo čudno izpadlo, če bi kar švistnil skozi cilj.

2.) Se je na moje sicer skladno telesce navesilo nekaj brutoregistrskih ton odvečnega materiala, ki ga je bilo treba tudi tovoriti vso dolgo pot.

3.) Sem šele pred nepolnimi tremi tedni opustil trpinčenje svojih pljuč z nikotinom, katranom in podobnimi kemikalijami.

Prihodnjič bo bolje :)

BTW, en pryatu na F mi je zagrozil, da bova na ljubljanskem maratonu gomazela z ramo ob rami .)

Objavljeno

BTW, en pryatu na F mi je zagrozil, da bova na ljubljanskem maratonu gomazela z ramo ob rami  .)

:yea2: :yea2: :yea2:

B)

Objavljeno

zamudil tri srca (diploma mi je dala vetra in pojedla pol kondicije)

sem pa šel v nedeljo testirat svojo kondicijo in me "je štihnal pr herci".. očitno bom kljub relativno nizkemu EMŠU hitro postal kandidat za hropčevsko populacijo :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!