motorist Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 A ve kdo mogoče, če se da pr nas dobit te aufspuhe? Sploh če ma kdo lastne izkušnje z njimi me zanima.
cvetoo Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Nekaj teh izpuhov nudijo v Triglav avtu v LJ. Na žalost nisem spraševal za tvoj motor, pa tudi sicer se mi zdi, da je njihova ponudba na našem trgu namenjena bolj skuterjem. Poiskusil sem tedi preko net-a, pa je njihova stan v izdelavi že nekaj mesecev. LP
BiciMiX Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 termignoni je špica za Ducatije!!
hotschko Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 prever tudi v trgovini Dolomiti Racing v Trstu ... (upam, da nisem pri imenu preveč falil ;) ) ... tam imajo svega i svašta ... pa v Claas-a tudi vprašaj, če ti lahko kaj zrihtajo ... al pa Dacarja, ki ima dosti opravka z Ducatiji ;) B)
janduc Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Poglej tle:Dolomiti Racing Trieste Tudi ovalni aluminijasti Sharki dobro grmijo na Monstru. Samo niso street legal :P
monstrum Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 SERBUS! Za auspufe je najboljše, da se odpraviš na pot v Avstrijo, takoj čez mejo v leibnitz-lipnico(MB-ŠENTILJ-LIPNICA).Tam je Ducati servis(motorradklinik) in imajo skoraj vse na zalogi.To še naredi pred 1.majom, da še dobiš 20%MWst.Pa shandlati se tudi da.Njihov e-mail naslov je www.motorradklinik.at
BIZIXXX Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Za kater motor pa rabiš? Pri nas uvoznika sicer ni, mam pa jest ene par kanalov kjer lahko to zrihtam. DXR16 1
sesir Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Morda kdo ve kje se prodajajo? V trgovini Ervin93, BenX, carmagedon in 6 others 3 6
Spade Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Morda kdo ve kje se prodajajo? Ce rabis za Ducati Monsterja 696 ti lahko zdilam enga rabljenga ampak je vse kul za poceni denar oz. po dogovoru LP
Samorai Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Ce rabis za Ducati Monsterja 696 ti lahko zdilam enga rabljenga ampak je vse kul za poceni denar oz. po dogovoru LP Rabim ga za mojo Hondo...
monsterogi Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Rabim ga za mojo Hondo... Ebay brate, pa poštar prnese....sej šraubat pa znaš....
Samorai Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Ebay brate, pa poštar prnese....sej šraubat pa znaš.... O super sem že najdu. Kaj morda kdo ve ali se ga da homologirat?
HyperJack Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 O super sem že najdu. Kaj morda kdo ve ali se ga da homologirat? homologacija- LPP Ljubljana +(31€ za vpis v kartonček)
stric69 Objavljeno Maj 14, 2015 Opozori Objavljeno Maj 14, 2015 Pozdravljeni. Zanima me ce ve kdo kaj o temle kitu, namrec odlocam se za nakup. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=9346234&show=1 Vsakrsna info dobrodosla, tudi nasploh o taki kombinaciji motor+izpuh. Lp stric69 1
bstulic Objavljeno Maj 15, 2015 Opozori Objavljeno Maj 15, 2015 Ducati & Termignoni sta najlepši par ... DRVOWP 1
stric69 Objavljeno Maj 16, 2015 Opozori Objavljeno Maj 16, 2015 Pravkar menjal izpuhe, elektroniko in filter. Sedaj mi stevec ne kaze km/h. Kaka ideja zakaj?
ludiluka Objavljeno Maj 16, 2015 Opozori Objavljeno Maj 16, 2015 Pravkar menjal izpuhe, elektroniko in filter. Sedaj mi stevec ne kaze km/h. Kaka ideja zakaj? Zdej ma tolk konjev in tko hudo zgleda da že na mestu doseže max. prikaz km/h zato ti nič ne napiše Eh ne kaj ti pa piše mp/h? Probaj ponovno nastaviti računalnik kako se to naredi ti piše v manualu. Če me spomin ne vara držiš tipko dol in nato daš kontakt potem pa na novo nastaviš vse stvari
stric69 Objavljeno Maj 17, 2015 Opozori Objavljeno Maj 17, 2015 Km/h mi pise. Bom probal ceprav se mi zdi da je priblem v tem da je moj ABS model medtem ko na ecu nisem zaznal oznake ABS.
stric69 Objavljeno Maj 17, 2015 Opozori Objavljeno Maj 17, 2015 Tako je, potrdili so mi v eni izmed ducatijevih servisov. Ce ma kdo racing ecu za abs modele z veseljem menjam :-P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se