Alla Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Komentirajte dalje prireditev in se ne spotikajte ob drugačna mnenja. Al pa zaklenemo temo! :angry: Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Tukaj ni dileme, pofočkati se moraš a ne ? Ti morš pa zmeri neki drgnt. :fight2: Še na Motoboomu mi ni smel biti všeč guzzi, ker si me že od daleč nadiral. :angry: p.s. Pa de nauš spet kej penil zdej. :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Komentirajte dalje prireditev in se ne spotikajte ob drugačna mnenja. Al pa zaklenemo temo! :angry: Alla :angry: A mamo novo moderatorko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr. Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Tko k je Jonas reku so bli to prvi normalni Viktorji in mislm da boljših ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Bodo, bodo še dobri Viktorji - če jihbo Jure vodil .) Ker se nekateri sprašujete: Jure je profesionalni igralec (AGRFT), igra v SNG Drami, z igro se pa ukvarja odkar ga poznam in je rojen za oder. Menim, da je v Sloveniji edini, ki bi bil sposoben izpeljati spodoben stand-up comedy, vreden svojega imena. In čisto BTW: vse te fore, ki ste jih videli, so njegove. :OK: @Pervy: ok nisi jokal zraven...ampak si dejansko gledal Esmeraldo? :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 (popravljeno) @Pervy: ok nisi jokal zraven...ampak si dejansko gledal Esmeraldo? :hmm: :lol1: sem enih parkrat, je bla to cena če sem imel kosilo pri babici. je na hitro zmetala kosilo na mizo pol pa si se ga ti trudil zadržat v sebi medtem ko je ona z kolegicami to gledala in komentirala. :blink: PS: dopuščam pa možnost da voditelj ni bil nič kriv za MENI nevšečno vodenje ampak je le izpolnjeval zamisli režiserja, v tem primeru sta krivca scenarist in režiser prireditve. Popravljeno Marec 24, 2004. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 kaj ni besedilo napisal Tone P., pisatelj , parlamentarc... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 A mamo novo moderatorko? dobro jutro gospod lojzi. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 kaj ni besedilo napisal Tone P., pisatelj , parlamentarc... Ja, je ! in verjetno pustil še kaj prostora za improvizacijo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Ne vem za Toneta, ampak fore, ki ste jih videli so definitivno Juretove. Imamo novo moderatorko, ja. Pa še talentirana je v marketingu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se