Alla Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Nope....tema je kako se preživljata z delavsko plačo. Stavka je druga tema.... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Nope....tema je kako se preživljata z delavsko plačo. Stavka je druga tema.... :rolleyes: Alla B) O pa res :kva2: :kva2: :kva2: Itak si ti kriva, ker si me čist zmedla s tem zajtrkom.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ej, ko & ce greste f tisto menzo papat mene ne pozabit. da vidim, ce vsaj tam kaj sparajo. :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ej, ko & ce greste f tisto menzo papat mene ne pozabit ..... pridi...... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ej, ko & ce greste f tisto menzo papat mene ne pozabit. da vidim, ce vsaj tam kaj sparajo. :devil: :P ja baje poslanci tam ful prišarajo ker so cene ful nizke :) če pa niso, me lahko skurcate, ker nabijam ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) bistvo efektivne pomoci ni talanje drobnarij okoli temvec nauciti/pokazati/preskrbeti nekomu pogoje, da se sam prehranjuje. Upam, da s tem ne misliš, da onadva sedaj na svojem primeru učita ljudi, kako se ribe lovijo(tisti kitajski pregovor). Čisti populizem, ter delanje norca iz ljudi. Delavska plača niti za njun bencin ne zadostuje, kakor sta se (glede na njun dnevnik) prevažala okoli svojih "ovčic" ter za narodov blagor... Sicer pa sta stvar skopirala od Čehov (Štirje češki poslanci.... ) Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Pa plačevanja položnic tudi ni nikjer zaslediti. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Upam, da s tem ne misliš, da onadva sedaj na svojem primeru učita ljudi, kako se ribe lovijo(tisti kitajski pregovor). Čisti populizem, ter delanje norca iz ljudi. Delavska plača niti za njun bencin ne zadostuje, kakor sta se (glede na njun dnevnik) prevažala okoli svojih "ovčic" ter za narodov blagor... Sicer pa sta stvar skopirala od Čehov (Štirje češki poslanci.... ) gimme a break. :doze: o politih samo najslabse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 kaj vse bi poslanci (nekateri) naredili za dodatne glasove????????????? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 kaj vse bi poslanci (nekateri) naredili za dodatne glasove????????????? :lol1: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se