Špilferderber Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Torej.. mi lahko posredujete kakšen e-www-naslov, na katerem bi lahko našel zbirko knjig, ki bi jih lahko potegnil dol in jih bral z Microsoft Readerjem (e-books)? hvala! :OK:
Thundercat Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 lahko ti napišem naslov naše knjižnice...katera diplomska naloga je na netu in jo lahko bereš...vendar verjetno ti misliš kaj drugega....sicer pa ne bo škodlo.... Osrednja družboslovna knjižnica
SiR Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Virtualna slovenska knjigarna - kar nekaj zanimivih zadev ... na voljo so dela 67 avtorjev : * Zbirke in zborniki * Dimitar Anakiev Anton Aškerc Vesna Berk Ivan Cankar Janez Cigler Valentin Cundrič Karel Destovnik Fran Detela Fran Erjavec Fran S. Finžgar Simon Gregorčič Matevž Hace Janko Hacin Janez Jalen Marija Jelen-Brenčič Simon Jenko Josip Jurčič Janko Kersnik Dragotin Kette Franjo Kolenc Sonja Koranter Srečko Kosovel Matej Krajnc Slavko Krušnik Zofka Kvedrova Feri Lainšček Andrej Lenarčič Fran Levstik Anton Tomaž Linhart Fran Maselj-Podlimbarski Miroslav Malovrh Ivan Matičič Neža Maurer Anton Medved Janez Mencinger Fran Milčinski Josip Murn Rado Murnik Anton Novačan Vinko Ošlak Boris Pahor Andrej Paršev Jan Plestenjak Ivan Pregelj France Prešeren Milan Pugelj Miha Remec Franc Rozman Marjan Rožanc Aldo Rupel Jakob Sket Valentin Stanič Josip Stritar Vanja Strle Jožko Šavli Karel Širok Jožek Štucin Gustav Šilih Vasilij Šukšin Ivan Tavčar Janez Trdina Josip Vandot Valentin Vodnik Sonja Votolen Iztok Vrhovec Ivan Zorec
SiR Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Torej.. mi lahko posredujete kakšen e-www-naslov, na katerem bi lahko našel zbirko knjig, ki bi jih lahko potegnil dol in jih bral z Microsoft Readerjem (e-books)? hvala! :OK: ps - sicer pa imam cirka 1 GB nakradenih kknjig v elektronski obliki :) formati TXT, PDF, DOC, ... leposlovje, kiberpank, filozofija, magija, računalništvo, ...
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 nekaj tujih sem našel še na http://etext.lib.virginia.edu/ebooks/ebooklist.html , ampak iščem še :) hvala za posredovane odgovore
SiR Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 pa ko že iščeš, probaj v Google vtipkat "Project Gutenberg"... nekaj tisoč klasikov ... brezplačno in legalno ... aja, mimogrede, nekje doma se mi valja tudi zbirka SF Polaris na cedeju - science fiction par excellence, v srbskem jeziku ... vrhunsko branje... seveda za sladokusce in poznavalce ... :notworthy: Lp, Simon
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 le kako si našel mojo temo (juga in SF) ? sims, moj drugi najboljši prijatelj!! :naughty: :notworthy:
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 http://www.gutenberg.net/index.shtml
BlazS Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 (popravljeno) Mogoce kdo ve ksn link za naravoslovne knjige(matematicni prirocniki, drugi prirocniki), lahko tudi v anglescini. Popravljeno Marec 29, 2004. Popravil BlazS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se