bladzo Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 hm, zdej jo bom pa res raz....u :xx: :xx: :xx: pa še od motoseratorja žena je, to bo hudič :devil: :devil: se raj nam podpisu, da me bremenu ne zatoži O:-) O:-) jst nč kriv O:-) O:-) najboljš, da se potuhnem za neki cajta :ph34r: :ph34r: ...............ravno berem knjigo Undercovered elephant, se bom že kej spomnu :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 bravo! a zdej ma že vsak svojo temo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Saj sem hotel vprašat za kaj gre... pa ne bom, ker sem se zalotil, da me sploh ne zanima. In verjetno še kakšnih 1000 uporabnikov tudi ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Mene tud ne. <_< Zakaj se pa gre? :? (SpetEnKakecVečPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 hehe, js sm sam caku, da bo nekdo to temo odprl... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Zakaj se pa gre? :? (SpetEnKakecVečPress) Vedno se gre zato, da se kam pride :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Vedno se gre zato, da se kam pride :yea2: Pozabil si napisati (StaŽeDvaKakcaPress) ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 le zakaj se Tejka ne oglasi?? :hmm: ...nja, sej tud potres pride potiho... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 bladzo :OK: sicer pa - dajmo odpirat teme vsak os ebi ... ne pa o drugih, tretjih ali četrtih osebah... če se pa kdo pizdi, je to njegova stvar... tko kot, če nekdo deprimira ... ali naklada ... :) ajde, tole zaklepam, če bo pa ta oseba z imenom Tejka to hotel(a), pa tut odklenem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Z dovoljenjem Tejke ponovno odprto. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 ...............ravno berem knjigo Undercovered elephant, se bom že kej spomnu Bladzo, ti bereš knjige?! :kva2: :kva2: :kva2: ;) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Bladzo, ti bereš knjige?! :kva2: :kva2: :kva2: ;) :yea2: Ne boš verjel kako......medtem,ko se vozi in istočasna razvaža takšna in drugačna pisemčka.........pa še mu ostane eno oko,da se intelektualno oplaja.... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Pozabil si napisati (StaŽeDvaKakcaPress) ;) :D Nak, JeŽeEnKekecInEnRožle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Z dovoljenjem Tejke ponovno odprto. Alla Ne z dovoljenjem Tejke, ampak po nalogu Bladza, včeraj v OLP-u, preden si odšla, se spomniš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) v bistvu mij e bladzo prisel majavkat pa civkat da so mi /mu/nama zaprli temo..... torej.... blazev nalog je moral biti odobren z moje strani B) Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Ne z dovoljenjem Tejke, ampak po nalogu Bladza, včeraj v OLP-u, preden si odšla, se spomniš? Blaž bi lahk naročil kar bi hotel, pa če Tejka ne bi dovolila, bi ta tema bila še vedno lepo zaklenjena. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) I win B) Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 ....ANd that would make U .... :hmm: :doze: :kva2: ..a looser!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 v bistvu mij e bladzo prisel majavkat pa civkat da so mi /mu/nama zaprli temo..... torej.... blazev nalog je moral biti odobren z moje strani B) AVE ! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Blaž bi lahk naročil kar bi hotel, pa če Tejka ne bi dovolila, bi ta tema bila še vedno lepo zaklenjena. Alla B) Yes, power is the best ! :naughty: P.S. Novopečeni moderatorji razkazujejo mišice ... :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Znaš brat? To ni bilo nobeno kazanje mišic ampak samo pojasnilo. Alla :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Znaš brat? To ni bilo nobeno kazanje mišic ampak samo pojasnilo. Alla :wacko: Saj vem, samo malo sem te pa moral razp..... , pa Tejko tudi. Saj zato pa je tale tema, a ne ? :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 novopeceni modreator nadomesca velikega brata symruja ki je trenutno na sluzbeni poti.... si mal ljubosumen... bi ti tud svojo temo? pa en mali forum za moderirat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Saj vem, samo malo sem te pa moral razp..... , pa Tejko tudi. Saj zato pa je tale tema, a ne ? :004 :004 :004 Eh, se boš moral pa malo bolj potrudit....... :doze: :zzz: Alla :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 novopeceni modreator nadomesca velikega brata symruja ki je trenutno na sluzbeni poti.... si mal ljubosumen... bi ti tud svojo temo? pa en mali forum za moderirat? Nisem ljubosumen in nočem svoje teme, pa tudi moderator ne rabim biti. Lahko se pa pofočkam tukaj, ali pač ne? Lahko pa vzstopnice talaš, kdo je lahko v tej temi in kdo ne. Pa še tole. Jaz ne rabim biti moderator. Ko sem pred enim letom vdrl v sistem in jim pokazal nepravilnosti v zaščiti, sem svoje dosegel, eni pa svojo setisfakcijo doživljajo z moderatorstvom, zato res nisem ljubosumen. Pa brez zamere ! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave