SiR Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Devištvo prodala za šolanje Hmm, zanimivo ... na dražbi je prodala svoj himen... 44-letnemu inženirju... tehničar :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 UUUUUUUUUUUUUUUUU....kok bo en užival!!!!!! MOČNO DVOMIM;da bo meu kej dost od tega,razen :hmm: :hmm: :hmm: auuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa,neeeeeeeeeeeee.......ITD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Zdaj bo pa lahko še knjigo napisala - O devištva do diplome :D Kdor zna zna.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 hm...zanimivo...pa pravijo da so samo amerikanci zmožni kaj takega.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Jaz bi dal popust :D :D :D Prodam devištvo za en milijonček... :P Upam da ne bo klical kak inženir... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 pišuka, spet sem zamudila ,,tržno nišo,, :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 hm...zanimivo...pa pravijo da so samo amerikanci zmožni kaj takega.... :) .... sumim, da bo nekdo spet na dan privlekel najstarejše slovensko rudarsko mesto.... :doze: Kar pa se tiče Rosie - čisto njena osebna odločitev. Zakaj pa ne? :? Morda pa je to lažje, kot biti natakarica v tretjerazrednem baru in si služiti kovance s poslušanjem kvant in opazk - kar je v končni fazi še slabše kot to, za kar se je odločila.... :wacko: Punca si je izdelala plan in si postavila cilj. Zakaj bi plezala po skalah, če se lahko do vrha odpravi z gondolo? :hmm: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Prodam devištvo za en milijonček... :P Upaj, da te ne bo kašen zomba poklical :devil: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Punca je združila prijetno s koristnim. Itak enkrat zgubiš nedolžnost. No ona je pa za to dobila še plačano. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Punca je združila prijetno s koristnim. Itak enkrat zgubiš nedolžnost. No ona je pa za to dobila še plačano. Tadej vprašanje je le še to ali je res devica....... :hmm: lahko da honorarno služi ulici in pač hoče zaslužit kaj več denarja za svoje vsakdanje delo.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Pametna punca... ..da ji je le uspelo uresničiti cilj..zdaj mora le še šolanje uspešno končati... Mislim, da bomo od zdaj naprej še zasledili kakšno tako novičko....nekdo pač mora biti pobudnik in upati začeti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 SVAŠTA!!!!!! da bi še plačeval neizkušenost!!!!!! :hmm: :blink: :wacko: če plačam, pol že hočem PROFESIONALKO PA IMA DA ME RAZTURA!!!!!!!!! .) :P :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) No pervy neki pa tut šteje če ti na koncu reče: Ti si najboljši kar sem jih kdaj mela .) Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 No pervy neki pa tut šteje če ti na koncu reče: Ti si najboljši kar sem jih kdaj mela .) verjetno misliš da mu končno ena to reče.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 No pervy neki pa tut šteje če ti na koncu reče: Ti si najboljši kar sem jih kdaj mela .) In to bi moral plačati ? Za denar tud zlagan odgovor dobiš. Ko bo trepetala, stokala in hropla. Ko bo gorela v ognju slasti, ko bodo kolena mehka in glava prazna, ko bo njen odsoten pogled, njeno jamranje in stokanje zahtevalo še. Tedaj ne rabiš, da ti pove da si najboljši. B) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Ran... to si pa tok dobr povedu... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Punči je nekaj pozabila. Davek plačat. Ta pravi, ne onega neizkušenosti. Za to je bila plačana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 :blink: :blink: :blink: Fantje, ustavte konje! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) Ko bo trepetala, stokala in hropla. Pa da nije sipljiv konj??? zajebavamse Veš eni tega nikol ne bojo znal in rabijo (so pripravljeni plačat) za ,,toplo,,besedo. Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Ko bo trepetala, stokala in hropla. Ko bo gorela v ognju slasti, ko bodo kolena mehka in glava prazna, ko bo njen odsoten pogled, njeno jamranje in stokanje zahtevalo še. Tedaj ne rabiš, da ti pove da si najboljši. B) :yea2: :o Stari, tole je bilo pa zelo doživeto! Kongratuliram! :lol: Kot bi popisal kakšno svojo izkušnjo. :naughty: B) PS: ...mi hropci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 recte karkoli, se vedno je prostitutka. pi es: naj se ena omeni sovinizem, jo bom poslal nekam - ona je dobla 8400 funtov, sam zato k je zenska! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 recte karkoli, se vedno je prostitutka. pi es: naj se ena omeni sovinizem, jo bom poslal nekam - ona je dobla 8400 funtov, sam zato k je zenska! Probaj obratno. Pa povej. Zakaj bi ji bil fouš, če ni treba? :devil: p.s. Nedolžnost fantkov je ponekod pravtako zaželjena.Se mi zdi. :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Probaj obratno. Pa povej. Zakaj bi ji bil fouš, če ni treba? :devil: p.s. Nedolžnost fantkov je ponekod pravtako zaželjena.Se mi zdi. :hmm: :? nism ji faus. in ne bom probu, ker nimam potrebe po tem (ajde, par dodatnih tolarckov za kak batne obrocke bi mi res korislo :P , sam ne na tak nacin pridobljenih). glede PS-a ti ne znam odgovorit. :hmm: vprasaj na poljub.com! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ..... :hmm: vprasaj na poljub.com! :P Tam sem redno logirana. :P V temi ona/njo. :lol1: :lol1: :lol1: Ko se pa s fifty-jem igrava z računalniki, se pa logirava v temo par/njo. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Ko se pa s fifty-jem igrava z računalniki, se pa logirava v temo par/njo. :D :P če se bosta še kdaj igrala pridta še pod par/par pogledat...se lahko kej zmenmo :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se