gilera50 Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Zanima me vaše mnenje o Savini dirkalni pnevmatiki! Sicer je bila moja prva izkušnja z njo zelo slaba, se zdaj moje mnenje izboljšuje! Ko sem se peljal od serviserja pnevmatik sem že drugi ovinek v križišču padel! Po vsej verjetnosti je bil vzrok padca to, da je bila pnevmatika nesegreta, mogoče kakšno olje, antifriz... Sedaj, ko pa je nekaj dni bilo lepo vrede, je treba pnevmatiko najprej ogreti ( okrog 1km) in moram priznati, da je pnevmatika odlična! Oprijem je res dober, skuter v ovinku nič ne drsi... skratka odlična je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...c=2226&st=0&hl= preberi si pravilnik in uporabljaj iskalnik. (fazani... <_< ) :) locking, locking, lockiiiing.... pi es: nova guma ma zascitni premaz proti staranju. navadno jo mors najprej ulaufat - kakih 100 km na izi vozit, da se ta sloj odstrani, pa se navadis se na obnasanje pnevmatike same. to si zapomni, ce se noces vbit z novimi gumami. .) Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) Lock it Me prou zanima ce je to daveov kljuc od honde :lol1: Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil WacKer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ja sam si pa :wacko: nova guma je na začetku dost slabša od stare ker ma zaščito in ker nisi navajen in morš prve kilometre zelo pazt pol je pa šele vredu pa ni ti treba nove teme odpirat mal pobrski pa boš našu temo k mamo skor o vseh gumah napisane komentarje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 jest mam gor sava soft racing, pa sem zelo zadovoljen, ker guma res drzi tko k more, edin precej hitro jih pobira, pac odvisno od nacina voznje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se