DDEAN1 Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 A ima slučajno kdo pojma kako zgleda držalo za registrsko tablico z vgrajenima smernikoma v TC -ju. A se splača kupit?? http://www.tc-motoshop.si/shop/page/detail...7c9817019dc9563 vsaka informacija mi je dobrodošla, sploh ker na sliki zlo dobr zgleda lp
JaRaNe Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 mene pa zanima kako bi naredil še eno plastiko, npr. od ATXa sprednji blatnik baje je možno tole: blatnik odznotraj namažeš s kalupom, ko se posuši, vzameš plast kalupa ven (dobiš negativ), potem pa čez negativ namažeš poliester, ko se posuši, ga zbrusiš in pobarvaš v paketu dobiš še neko mrežico, ali je to potem kot dodatek (recimo za spojler pri avtu itd.) če pa bi sam hotel oblikovati nov, drugačen blatnik, pa kupiš kombiplato, jo oblikuješ, zbrusiš, čez namažeš poliester, ko se posuši ga vzemaš dol, zbrusiš in pobarvaš še kakšen predlog, komentarji, ima kdo iskušnje
Rock-46 Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Zivjo Sem prebral celo temo, pa me zanima ali tiste telefonske se drzijo, oz. ce kdo ve pri kateremu bi dobil plastike za R1 letnik 98-00, oz. kar rabim je samo zadnji konc, ostala plastike ze mam, sam zadnjo rabim tako kot je original, ker imam tisto ki je brez sedeza.. LP;Rock
MK-R1 Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Eden bolših pri nas je Jani iz Jesenic, telefonsko imaš že nekajkrat napisano.Pri njem dobiš skoraj vse, ker dela poliester in carbon za nemško prvenstvo, tako da ima tudi rezervoarje iz carbona.Pomaga ti tudi narediti izreze za luči in zmontirat na motor.Problem pa je, da si se malo pozno spomnil in boš kar čakal, če ga boš sploh dobil.Jaz sem mu ponavadi kar SMS poslal (nekajkrat) pa me je potem poklical. GSm 041 813 443
Stric Burek Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 A za to skup spacat bi blo morda dobra ideja če bi dal tako čist tanko mrežico, in pol gor napopal tisti poliester in smolo čez? Da bi se dalo malo oblikovat, ker je mrežica trda
Provokator Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 ......... in vedno se najde nekdo, ki po enem letu in pol spet načne temo..... A kdo ve, kaje bi dobil plastike (oklep) za GSX 600F, letnik 99?? Original, ali pa doma narejene vnaprej hvala
jose Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 probaj na ebayu .) ....sicer pa je zelo dober naslov za 'nachbau' plastike Oppracing njihov zastopnik na HR je Motoplastika Mac....je mogoče že kdo kupoval kaj pri njih :hmm:
vuk76 Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 ......... in vedno se najde nekdo, ki po enem letu in pol spet načne temo..... A kdo ve, kaje bi dobil plastike (oklep) za GSX 600F, letnik 99?? Original, ali pa doma narejene vnaprej hvala Probaj pri Janiju iz Jesenic - 041/813-443, dela razne plastike za motor iz poliestra & karbona. Sam sem zelo zadovoljen z njegovimi izdelki ter z njegovim odnosom do strank. lp vuk
dr-big Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 probaj na ebayu .) ....sicer pa je zelo dober naslov za 'nachbau' plastike Oppracing njihov zastopnik na HR je Motoplastika Mac....je mogoče že kdo kupoval kaj pri njih :hmm: Ja...ebay... Tuki bo jih neki: http://autos.search.ebay.at/gsx-f_Verkleid...Z1QQsacatZ49925
Provokator Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Ja, hvala za hitro pomoč...... Edino, kar se tiče Ebay, ne bo nič. Tam sem probal preden sem se zatekel po pomoč sem. Zgleda, da ni velikega povpraševanja po plastikah za GSXF. Je GSXR bolj primeren za lomljenje plastik, ker tega pa najdeš malo morje........
flop Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Pozdravljeni Prosil bi za pomoč. V nedeljo se mi je pripetila manjša nezgoda :unsure: in sicer z mojo Yamaho TDm se pogrnil na makedamu. Poškodovano mam levo bočno plastiko-popraskana ter na enem mestu je tudi manjša luknja. Ali poznate koga, ki bi uspel to popraviti. Po možnosti da je iz Dolenjske ali okolice LJ. Hvala LP
tdm900k Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Pozdravljeni Prosil bi za pomoč. V nedeljo se mi je pripetila manjša nezgoda :unsure: in sicer z mojo Yamaho TDm se pogrnil na makedamu. Poškodovano mam levo bočno plastiko-popraskana ter na enem mestu je tudi manjša luknja. Ali poznate koga, ki bi uspel to popraviti. Po možnosti da je iz Dolenjske ali okolice LJ. Hvala LP Poznam nekoga iz savinjske. Če rabiš telefonsko mi piši.
matevz82 Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 hello. kaj pa cel oklep za suzuki sv650s l.04. ker jz ga nikjer ne najdem. hvala
Zivnorc Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=fairing+suzuki+sv&_sacat=See-All-Categories samo ne kupovat poliesterskih... so čisto zanič narejeni... grdo narejeno...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se