bucika Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) Evo stvar je taka,odločil sem se da si kupim skutera.Se vprašujete zakaj.Ker mam pun k...c apenke,sraufaš 2dni pol pa se furas en dan pa jo zvečer pospraviš v garazo ko pa hočeš zjutraj v šolo pe ne vžge :cry: . Se pravi kerega skutera mi pritoročate do 150k? Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil bucika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Typhoon, Stalker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 novga neboš mogu z tem dnarjem kupt :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Tak kot pravi Jason Typhoon, Stalker mogoče še kaki NRG oni prvi model... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 mogoče še sfera,zip,spy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Spy,Sfera,Zip,Typhoon,ARK,Akros,Daelim.....Nekaj se bo ze najdlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Če si visok tm do 175 uzam Yamaha SPY. :yea2: plusi - lega, zavore, odzivnost, okretnost, teža(lahkost), vzdržljivost minusi - majhnost(sopotnik le v nujnih primerih), pod zicom ni placa za čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) Jaz zi priporocam typhona al pa kako italjet formulo 96-97L tud dobis za taki dnar .) Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 to kupi http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/motornakolesa2002/ogla...asp?og=&id=7525 roba poceni malo skotan samo ql :) pomoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Da ne bi slučajno kaj od Italjeta kupil. :angry: Najboljše je nekaj zračnoglajenega od Piaggia. (za ta denar mislim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Da ne bi slučajno kaj od Italjeta kupil. :angry: Najboljše je nekaj zračnoglajenega od Piaggia. (za ta denar mislim) Zakaj ne??? Jaz sem pa nimam nikakersnih problemov :? :? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 (popravljeno) :D :D Za 200 k dobiš že rabljeno Gilero Runner :D :D Popravljeno Marec 25, 2004. Popravil psihoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 pojdi kupit salomonca....pa boš vidu kaj vse prodajajo za ta dnar...pol si pa pejdi pogooglat, pa si poglej kateri od vseh ti je najbolj všeč....ja pol pa kupi ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 apenke,sraufaš 2dni pol pa se furas en dan pa jo zvečer pospraviš v garazo ko pa hočeš zjutraj v šolo pe ne vžge mnja, vseen bi se lahk prej dobil pri kakem mehaniku al pa komu ki se oitno na to spozna bolj od tebe...sej res da tomosi niso nevem kaj...ampak pravilno zrihtani ponavad...vsaj grejo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Ker mam pun k...c apenke,sraufaš 2dni pol pa se furas en dan pa jo zvečer pospraviš v garazo ko pa hočeš zjutraj v šolo pe ne vžge :cry: odvisno kdo (in kako) jo sraufa... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bucika Objavljeno Marec 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Sem že ugotovil kaj je blo narobe(mi ni dalo mira)Kabl od svečke :kva2: :kva2: Saj je vseeno,itaq si bom kupo skutera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se