Ice Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 zarja........katere _tortice_ pa ti to tocno mislis?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Mačica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: @ Sam: saj mene načeloma zanima samo n - (n-1) žensk (se pravi točno ena ) Naj me matematiki popravijo če se motim, samo rezultat zgornje formule je -1. gregs kako pa bi ti bil zadovljen z -1 žensko, prosim lepo? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Ice Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 ne macica,tako je tocno definirana ena vsota (npr. 5-(5-1)=1 ),v tem primeru 1 (ena). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Zarja Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: zarja........katere _tortice_ pa ti to tocno mislis?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Kriza, se Ice je na hrano pozabil.... ...tiste na vrhnji polici.... Zarja
Ice Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Kriza, se Ice je na hrano pozabil.... ...tiste na vrhnji polici.... nc pozabil.....samo precizno klarifikacijo sem potreboval.....so namrec kar vse _tortice_ MLJASK ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
miki Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 kaj bi sele bilo ce bi uporabljale banane iz prve reklame....
kekec III Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: quote: Glede na srečo,ki jo imamo bi nas gotovo prosil kakšen fant ,da mu pomagamo... Lp Kekc3, a nimfomank te ni strah? Lojzi ma vas rad Nimam te sreče Lojzi...zadnja ,ki sem jo spoznal je bila Pehta ! Lp
lojzi Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Nimam te sreče Lojzi...zadnja ,ki sem jo spoznal je bila Pehta ! Pol te pa razumem, da se vsem potencialnim u velikem loku izogneš ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 28/11/2001 15:01:01
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: popravijo če se motim, samo rezultat zgornje formule je -1. gregs kako pa bi ti bil zadovljen z -1 žensko, prosim lepo? Macica moja draga, če imaš pred oklepajem minus, se členom v oklepaju, ko oklepaj razbijemo, predznaki spremenijo v nasprotne (+ v - in - v +). Brrrm
Gregs Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Naj me matematiki popravijo če se motim, samo rezultat zgornje formule je -1. gregs kako pa bi ti bil zadovljen z -1 žensko, prosim lepo? Ajajajaja.. Macica, še enkrat v prvi letnik! A se nisi nič naučila?! No, te bom pa poleg informatike še malo matematike naučil... Zato so pa oklepaji tako pomembni.... Uredil - gregs on 29/11/2001 01:54:45
Teya Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 Mene pa zanima kaj so vam odgovorili poslanci na predlog za praznik.... :) ker ne vem če se zdaj praznuje al ne... :D
SiR Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 Mene pa zanima kaj so vam odgovorili poslanci na predlog za praznik.... :) ker ne vem če se zdaj praznuje al ne... :D orgazmično so se hihitali :D
Vale Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 Ti misliš, da so se ti frigidneži sposobni orgazmično hihitat :lol1:
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 ja ja ja jaz sem tudi za tak državni (dela prost dan), recimo vsak prvi ponedeljek v tednu :D :lol: O:-) O:-) O:-)
Pervy Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 Every day, a hollyday!!! B) Ko pa se bodo te stvari praznovale bom organiziral "praznične" zabave, trenutno iščem prostovoljke za generalko pred veliko proslavo :naughty: :lol1: vse zainteresirane naj se javijo na PM :OK:
dave the wave Objavljeno December 6, 2003 Opozori Objavljeno December 6, 2003 Ti misliš, da so se ti frigidneži sposobni orgazmično hihitat :lol1: Vale, pa seveda so :) Lastnost politikov je se prepričljivo izražati o stvareh o katerih nimajo pojma :lol1:
Zok Objavljeno December 6, 2003 Opozori Objavljeno December 6, 2003 ----------- Bolje močno lepa, kot lepo močna --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. ...tole me spominja na sosolcev tipicen komentar... :D ...lepa od dalec... :D ...ampak dalec od lepega... :lol1:
Alla Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Spet se bliža Brazilski državni praznik : Dan orgazma. Ali boste (in kako) praznovali ta dan? :rolleyes: Alla B)
yamaha xv Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Če že praznika ne razglasijo, bi lahko vsaj uzakonili Gregsov predlog. S tem bi se pa že dalo kaj naredit. :OK: Lp.
Jason Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Spet se bliža Brazilski državni praznik : Dan orgazma. Ali boste (in kako) praznovali ta dan? :rolleyes: Alla B) Jaz si bom šel v videoteko kakšen film za odrasle sposodit. Kaj boš pa ti počela?
Thundercat Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 Jaz si bom šel v videoteko kakšen film za odrasle sposodit. rabiš kateri divx.... :naughty: O:-)
Jason Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 rabiš kateri divx.... :naughty: O:-) Ponudil si, in zdaj te bom držal za besedo. Kar imaš ADSL se lahko zmeniva, da mi ga nekako pretočiš. Si že postavil kakšen ftp server na svoji mašini?
Anubis Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 bi se znalo kaj zanimivega najt za menjavo ;)
Jason Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 mani recimo ne gre iz glave Thundercatov Rocco's best buttfuck colection
ajgor the mad dog Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 Ja pa 3dni dela prost dan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se