c00L3r Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Imam torej Aerox-a, in me na njem v bistvu moti 1 stvar, in to so prednji žarometi (luči). Za informacijo Aerox in tudi drugi Yamahini skuteri imajo navadne žarnice in ne halogenskih. Zato se je težko vozit ponoči, če ni cestne razsvetljave. Primer: se pelama jaz spredaj in en moj kolega z DNA-jom zadaj pa njegove luči svetijo dalje (predvsem pa bolj močno) od mojih :( Zdaj pa me zanima, če je že kod od vas menjaval prednje luči na svojem skuteru. Kje v okolici Maribora (ali pa vsaj v Sloveniji) jih lahko dobim. Zadevo sem našel na eni spletni strani kjer prodajajo dele za skutere. link: http://www.scooter-attack.com/index2.php?m...6l%3Dnavigation Saj ne rabijo bit točno te luči, pomembno je da so halogenske in s tem da bolj močno svetijo. Ker kolko vem , pa ne gre samo žarnic menjat. Pripravljen pa sem plačat okoli 10k. Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Tud mene isto moti sam jst sploh nimam dovgih luci na MC2 :lol1: Ka kdo ve kulk bi prisl ce bi jih meju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Cena teh je 34,40€ +poštnina, samo lahko maš tudi kake probleme s carino (poznam primer). Če jih jaz nebom kje v SLO prej dobil, te jih bom po 1. maju naročil iz nemčije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 www.scooterkit.com, 99% sm, d jih boš prek njih dobiu!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 je najdu kdo že kje kaj za ditecha...oz izboljšane luči za sr50? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Sem toti firmi zdaj poslal mail, in čakam na odgovor. Malo me edino skrbi, da majo na svoji strani samo cilndre in bate in izpuhe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 ni panike, oni marsikej lahk zrihtajo po zelo spremenljivih cenah, če te zanima okvirna cena določenega izdelka pa poglej na www.scooter-center.com, cene imajo približno iste, samo da so v SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Povej pol ko ti bojo odpisal kr jst morm nujno mejat spredne luci.Ponoc nc ne vidim tam ko ni luci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 ja..sej to noben ne vidi tam kjer ni luči :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 ce mam pa sam kretko luc. lahk se peles ja sam neves kdaj bo kak uvink pa to :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2004 (popravljeno) Odpisali so mi sledeče: info@scooterkit.com Pozdravljeni Dalo bi se dobiti halogenski vložek Axwin-slika (56,7 EUR=13.495 SIT z DDV), TNT pa na žalost ne. Priporočamo naročilo neposredno s Scooter Attack. Hvala za povpraševanje in LP Pa še sliko so dalo zraven. Cena je edino malo visoka, jaz sem računal do 11k, maximalno do 11k. Popravljeno Marec 26, 2004. Popravil c00L3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 a je kdo kj pogruntov kako bi se dalo dobit bolse luči za sr50??????? a bi se dalo samo žarnice menjat??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Problem večine teh skuterjev je, da proizvajalci šparajo na štromu na račun akumulatorja, ki je roko na jajca, bolj bogi ;) Mene je tale luč skoz motla na Aeroxu, tako da sem mel na dolgih turah ponoči prižgano dolgo luč (ki pa je magično privabljala celotno živlastvo Slovenije, od vešč do zajcev). Kako naj bi delovale te luči, ki so kao namesto navadne, nevem. Lahko da so boljše, lahko da je isti kuraz. Enkrat sem v Stupitu kupo halogenko in je bil isti drek, ker je bla za 10W slabša od navadne. Svetloba je bla pa bolj bela. Pomoje je najboljše en nastavek kupit in montirat H4 žarnico noter. Štrom bo sicer malo trpel, ampak boljše na kurbl vžigat pa met dobro razsvetljavo. Enkrat sem si mislo vgradit one lečaste žaromete, ki se jih dobi v Bau Maxu (poleg radirk ja) za 8.000sit, pa sem si pol premislo. so pa okol 40W žarnice noter, kar bi že kar dobro svetlo :) Nevem, odloči se sam, dejstvo je, da navadne žarnice svetijo za pol !#%&@ mrzle vode... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 tista luč je pomoje isto k original oz minimalna razlika in gre bol za izgled :hmm: če res hočš da svet kot treba je najbol da si kje kupš kako luč k jih prodajajo za traktorje pa to k ima isto kratko /dolgo luč in jo namontiraš tja k maš zdej original luč to pa vn odmontiraš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Ce hoces da scooter luc vsaj malo sveti das not 21W zarnice al pa 25W, ker vecina scootov ma samo 15W <_< jat mam zdaj 21W not pa kaj naj recem bolse ko sveca je, pa se to samo zarad tega ker je veter ne more vgasnit :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2004 Ja, nevem no. Te luči so sicer 2x20W, tak da bi mogle bit bolšje, kot tisti 10W pri stupitu. Čeprav piše v navodilih od Aerox-a da so 2x35W (nisem pa ven vzel žarnic, da bi pogledal, samo se mi zdi to neka velika cifra :? ). Lahko pa prosim kdo pogleda kolko W žarnice ima Runner ali pa DNA!!! Zdaj pa mam novo idejo, da bi jaz to šo v Avstrijo (Graz) kupit, samo je problem da ne nejdem hompage-a od TNT-a :( Fajn bi blo, če bi mi kdo lahko pomagal najt ta homepga, al pa naslov od firme v Graz-u, ki prodaja TNT-ove izdelke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Jaz mam v DNAju 35W kartka pa 40-45W mislim da je bla dolga :hmm: Jaz mislim da majo TNT dele v SCOOTER CENTRU malo pred Metrojem oz. v blizini shoping centra west,ker sem se zadnjic mimo peljal in je fajn vlka stavba samo sem bil casovno prepozen in nisem mogo it pogledat kaj majo not vse.Mogoce bom se ta teden sel kaj gor..... Drugace pa produkte von TNT :) Klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Vem kje je ta ta skuter center, samo to ni isto podjetje, kot tisto, ki si dal link, da ma dele od TNT-ja. Bom pogledal ko grem v avstrijo. Pred kar nekaj časa sem bil noter v tem skuter centru, pa sem ugotovil da prodajajo samo skutere nekih korejskih in drugih vzhodnih znamk :( če pa majo dodatno opremo pa nevem, bom pa šel pogledat :hmm: Popravljeno April 7, 2004. Popravil c00L3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Sej vem da ni ista firma......Samo center od zunaj zgleda veliki pa sem mislil da mogoce majo kake dele not...Jaz se nisem bil not tak da nevem kaj prodajajo grem pa v kratkem preverit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se