Skoči na vsebino

kak nej spravm dol auspuh

djkavla

Priporočene objave

tkole je! danes sm prodal svoj skutr speedfight wrc, kupec pa mi je dal en teden časa, da zamenjam izpuh leovince zx z originalnim

a mi lahko kdo opiše postopek, kak jz to nardim na najlažji in najcenejši način. Valčke bom pustu namiru in bom pol vidu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naj si sam zamenja če ti ne znaš :devil: :devil: :devil: :devil:

em.. gedore pa 10 kluč pa giblivo koleno pa podalšek :) pa maš 2 šraufa za odšraufat pa je to to :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='27 Mar 2004 @ 13:32'] naj si sam zamenja če ti ne znaš :devil: :devil: :devil: :devil:

em.. gedore pa 10 kluč pa giblivo koleno pa podalšek :) pa maš 2 šraufa za odšraufat pa je to to :)

on nima pojma o tem, kak se dol da in ampak hoče tak skutr, kot je bil v originalu!

kje bi dobil to gibljivo koleno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest mam pa problem, ker se mi je en sravf prefakal (sm obrnil z imbusom, ga je pa kr pozrlo :cry: ) od plastike,. sedaj pa ne morem plastike dol ruknit, da bi prisel do avspuha.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kombinerke pa se mal pomušč pa je :)

djkavla:

rečš da prodaš v kompletu :D

Popravljeno . Popravil k&4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kombinerke pa se mal pomušč pa je :)

djkavla:

rečš da prodaš v kompletu :D

s kombinirkam sploh ne morm do sravfa, k je mal v plastiki not.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='27 Mar 2004 @ 16:41'] jest mam pa problem, ker se mi je en sravf prefakal (sm obrnil z imbusom, ga je pa kr pozrlo :cry: ) od plastike,. sedaj pa ne morem plastike dol ruknit, da bi prisel do avspuha.....

lahko narediš tako da z eno žagico v glavo šravba zarežeš zarezo in ga z navadnmu šravfncigerjem probaš odšravbat <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lahko narediš tako da z eno žagico v glavo šravba zarežeš zarezo in ga z navadnmu šravfncigerjem probaš odšravbat <_<

predvidevam da to nebo šlo če že z kombinerkam ne gre :hmm:

pol je pa sam še to da vzamš vrtalnik pa šrauf prevrtaš sam pol boš tud vrjetn matico uniču :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lahko narediš tako da z eno žagico v glavo šravba zarežeš zarezo in ga z navadnmu šravfncigerjem probaš odšravbat

Po mojem je to kr edina pametna zadeva. :OK:

Če pa ne morš z žago do šraufa pritd zarad plastike pa kr šraufenciger u šrauf nabij - al pa uporab podolgovat prebijač. :naughty:

Tko bi po mojem mogl jt. Poj pa šrauf zamenaš pa je. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo ratal mi!!! hvala za pomoč, kokr jo je blo :P

sedaj pa prodajam ta izpuh! če kdo rabi, naj pokliče na 031434125 je pa leovince zx z karbonskim dušilcem (neki tazga- neki je karbonskega se mi zdi, pa ne vem kaj)

a bi mi lahko povedal, kolk nej zahtevam zanjga? ma pa prevoženih 3000km, je pa kot nov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to sm ze mislu nardit, sam ne vem, kako naj do zravn pridem.

Ce pa ves, kako to nardit, pa ti ga z veseljem prpelem pa ce ti rata, lahko se grdec poberes blokado vn iz auspuha (un stozc :P ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='27 Mar 2004 @ 19:49'] djkavla kolko ? $$$

jaz mam popust ker sem ti povejo kak pa kaj :) B) B) B)

a si me ti zdele klicu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne da se gre za lukne, ampak krivine, drzalo, pa kak bos na cilinder prisravfo, samo za info mas horizontalne pa vertikalne masine in izpuhi niso enaki .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe ta je pa dobra !!Dal izpuh od peugeota gor!hehe dobr si!! :kva2: :kva2: :lol1: :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!