cvetoo Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) Pozdravljeni. Spet nedelja zvečer. Brskam po Motosvetu, zraven pa TV in glej ga šmenta: že spet MARIO. :cry: Mario na 100 in en način in njegovi gosti. :cry: Pa sem si rekel: grem pogledat kaj o tem pravijo :devil: na Motosvetu. Na iskalniku nisem izvrtal nič. :hmm: Če še komu preseda že celo dekado en in isti scenario za zabavanje SLO gledalcev, naj prosim pove tukaj. LP Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Kult osebnosti v polni moči. :devil: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 ana-liza je zakon..... :notworthy: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Kaj hočeš... Naša RTV SLO je res malo uboga :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Težko je povedat ... mislim da bo teh nekaj ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... dovolj zgovornih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Njegova prva oddaja je imela najprimernejši naslov: Nedeljskih 60. Povprečen IQ Mariotovih gledalcev je ravno tam nekje.... :wacko: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Njegova prva oddaja je imela najprimernejši naslov: Nedeljskih 60. Povprečen IQ Mariotovih gledalcev je ravno tam nekje.... :wacko: Alla True, true... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Things happen, people change" (from "Bright lights, big city") Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 ana-liza je zakon..... :notworthy: :lol1: :lol: :? :hmm: :blink: :doze: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 IKE se strinjam s tabo :SS tega pedra bi blo treba ukint ASAP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 nič pametnega nikol po TV..sploh pa ob vikendih...dobr da se lepo vreme začenja in daljši dnevi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 shit happens all the time! sam Benka je bla pa vredi! bok i bogme peti pa tudi ne vejo bog zna kak! pa ne da zdaj se hvalim pa pametno delam, sam tak je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Že ko naletim na reklamo za tega pedra, me lady postrani gleda, otroci pa letijo v drugo sobo. In za to moram še TV naročnino plačat. :kva2: (BiMuZrihtalTurškoAnalnoIzkušnjo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Se pridružujem... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 ana-liza je zakon..... : Če tut ta ni od sester... :? :? :? danes nikoli ne veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Men je pa nedeljski večer všeč. :) Še posebej po deveti uri. :) Ko otroci zaspijo. :) In če na kauču zraven mene še moj ljubi gleda televizjo. :) In sva pokrita z deko. :) Čez glavo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 (popravljeno) @Manu...a pa ti pod deko sploh kej vidiš s sončnimi očali :? :? :? na TV :lol: Popravljeno Marec 29, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Že ko naletim na reklamo za tega pedra, me lady postrani gleda, otroci pa letijo v drugo sobo. In za to moram še TV naročnino plačat. :kva2: (BiMuZrihtalTurškoAnalnoIzkušnjo) Tale se mi je najbol zdel :lol1: Pri men je še hujš :devil: Jaz se še z babnco skregam pa morem jet fuzbal gledat v spalnico :xx: To bi morali dati na kodirano tv :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 (popravljeno) sam še zmeri bujš kukr pa milionar s "ta pametnimi"......ma če so tisti meli IQrac več kukr običajno pol pa nevem no....sej je en k dela na Iskri pršu do 5mio, tele bi mogli vse pobrat :doze: Mario je pa Mario, hvala bogu ima uno asistentko zravn, k čene bi biu tak doooouuugcajt kukr je skorej že...vsaj prvi gosti so bli zanimivi (benka pa un politik...se ne morem spomnt...) uni k pa zravn pojejo-tista mlarija :afro1: :lol: :lol1: :lol1: kaj so zamudili pop-star, pol se pa te gor prkidajo-baš nekam :BUA: :zzz: ja nedelje bo za okol furat, sej dnevi so zmerej dalši :yea2: Popravljeno Marec 29, 2004. Popravil žan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 uni k pa zravn pojejo-tista mlarija :afro1: :lol: :lol1: :lol1: kaj so zamudili pop-star, pol se pa te gor prkidajo-baš nekam :BUA: :zzz: Ena je bojda bila z naše gimnazije..Anja Baš :ph34r: sem dones videl reklamo na šoli :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Ena je bojda bila z naše gimnazije..Anja Baš :ph34r: sem dones videl reklamo na šoli :zzz: pa še prov dobro je pela..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Brez veze sem gledala sam prvič k je bla Benka pa še to sem po naklučju ujela,edin tisti bejbi se mal narežiš,drgač pa tema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Ta Mario je pa res pravi antipatik........pa še peder po vrhu :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 WTF is Nedeljski večer :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2004 (popravljeno) WTF is Nedeljski večer :blink: To je nekaj takega, ko en drgne že deset let eno in isto, pa obrnjeno na glavo, pa od srede na ven in po par letih ponovi vajo, ker računa da so se gledalci generacijsko zamenjali. Potem pa vlači ene in iste goste. Komaj čakam, da bo spet Helena :SS in bo zapela spet eno novo uspešnico : Srebna karkoli že....... Saj ne, da bi gledal. Ampak TV je skozi prižgan in Mario mi tako polepša dan :cry: Še dobro, da lahko povem vam. Popravljeno Marec 30, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se