cvetoo Objavljeno Marec 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Men je pa nedeljski večer všeč. :) Še posebej po deveti uri. :) Ko otroci zaspijo. :) In če na kauču zraven mene še moj ljubi gleda televizjo. :) In sva pokrita z deko. :) Čez glavo. B) In mislita na Maria :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 zakaj ni vsak dan NEDELJA in MARIO - tko mi je všeč da je moji ženi všeč da ne znam tega napisat.....imam prosti večer...pa pravzaprav od 18h dalje...takrat je super kuhar na POP TV ....idealen večer za njo .. pa za mene.. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Nedelj ne maram.... zaradi ponedeljka....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 In mislita na Maria :lol1: :lol1: :lol1: Ne, na Marijo. O:-) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Ne, na Marijo. O:-) :naughty: Na Marijo-ta..... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Nedelj ne maram.... zaradi ponedeljka....... Bravo! ta občutek me preganja že 15 let - in nikoli nisem vedel zakaj sovražim nedelje kekec odprl si mi oči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 WTF is Nedeljski večer :blink: v nedeljo na večer.....ob 20.00..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Nedeljski vecer? A ma to kaj povezave z Mariom? :D Oddaja za IQ 60? :lol1: -- Errr ... nisem videl naslova teme :lol1: :lol1: Sem pa uganil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Mene pa nekaj zanima.... ali je ta Ana-liza (Nataša Tič), ki je zraven namesto Dese - ista igralka, kakor una, ki je bila na TV Poper?? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Mene pa nekaj zanima.... ali je ta Ana-liza (Nataša Tič), ki je zraven namesto Dese - ista igralka, kakor una, ki je bila na TV Poper?? :? :hmm: ISTA.. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Meni se ful čudno zdi...sicer nisem bila redna gledalka Tv Popra (kadar sem pač morala), ampak kolikor se spomnim je bila tista igralka bolj ''okrogla''.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Meni se ful čudno zdi...sicer nisem bila redna gledalka Tv Popra (kadar sem pač morala), ampak kolikor se spomnim je bila tista igralka bolj ''okrogla''.... :? in mlajša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 če je hotela priti k Mariotu ni smela biti preveč podobna Desi : 1.ne tako mlada 2.ne tako debela 3.ne tako pametna 4.ne tako kultivirana 5.ne tako gospodinjska 6.IQ ne večji od voditeljevega .... ... .. . točka 6. ji je delala največji problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno April 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2004 Krog je sklenjen. Spet Mario, Helena Blagne in še njena tašča. :wacko: Pa krščen matiček. A bo naslednjič še njenega strica privlekel v oddajo :ph34r: Helenca je pa spet zapravljala. Spet si je malo nategnila obraz, kajne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Helenca je pa spet zapravljala. Spet si je malo nategnila obraz, kajne? Hehehe, ej, niti pod razno ne spremljam ne oddaje same, ne nategnjenosti njenega obraza :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Helenca je pa spet zapravljala. Spet si je malo nategnila obraz, kajne Malo? To je blo pa kar konkretno :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Helenci ..ne bi nič računal...(kar je res-je res)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mario Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Pravjo, da ženske dosežejo kar čjo s tisto rečjo med nogami. Zgleda, da mario dobi vse z ritjo, sicer ne vem, kdo bi ga še plačeval :cry: ps. sorodnost mojega imena z njegovim je golo naključje. jaz imam raje punce :004 . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 sam ana-marija je pa zakon...jst sem se smejal ko je rekla da njo vedno gledajo po televiziji fantje in pravijo da rokomet trenirajo...mario pa ni zastopu zakaj se folk reži...kot da ni še nikoli...treniral.... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Pravjo, da ženske dosežejo kar čjo s tisto rečjo med nogami. Zgleda, da mario dobi vse z ritjo, sicer ne vem, kdo bi ga še plačeval :cry: ps. sorodnost mojega imena z njegovim je golo naključje. jaz imam raje punce :004 . In ,če bo potrebno, bom o tem tudi pričal ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Če ste gledali polnočni klub, kjer so se pogovarjali o Komedijanstvu (Hribar, Jonas, Desa, un iz Viktorjev :? ) in je Desa govorila iz česa vsega se ni smela norčevat pri Mariu in kok umsko zaostal humor se tam grejo?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Če ste gledali polnočni klub, Sem ga gledo in se nisem mogo načudit Jonasu - kaj tip je na igli al kaj? :hmm: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Če ste gledali polnočni klub, kjer so se pogovarjali o Komedijanstvu (Hribar, Jonas, Desa, un iz Viktorjev :? ) in je Desa govorila iz česa vsega se ni smela norčevat pri Mariu in kok umsko zaostal humor se tam grejo?! gledal tudi sam...tisti iz viktorjev pa je Jurij.....jonas je res hiperaktiven bi mu bilo treba dat kej za delat.....hribar je faca..... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Men se zdi, da je Tistega lepega popoldneva še edina pametna oddaja na nacionalki. Mario je itak podn. Odkar pomnim isti koncept oddaje :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Ja tistega lepega popoldneva se je začel mal kisat, neke nove rublike:(meni čist nemogoči) rubliki---un bebo iz štajerske, pa tist trač z globokoumnimi komentarji---tako, da hvala bogu, da je lepo vreme in me v bistvu BK kaj je na tv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se