Bojč Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Sem ga gledo in se nisem mogo načudit Jonasu - kaj tip je na igli al kaj? :hmm: :kva2: Sam štekat moraš kaj je hotel povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) Sam štekat moraš kaj je hotel povedat. ...na isto IQ frekvenco ali v isto stanje :? Popravljeno April 19, 2004. Popravil JAZBEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Sam štekat moraš kaj je hotel povedat. Razmisljal je cisto normalno in povedal tud kaj pametnega, ampak si opazo kak se je obnasal ko ni vedo da ga snema druga kamera? Zavijanje z ocmi, totalna zivcnost, kar neke cudne kretnje z rokami, neke cudne grimase,...pa napadalnost in agresivnost nasplosno. Takega ga nisem ravno vajen. Whatever...cist vse ni o.k. z njim pa reci kar ces .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno April 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) Zavijanje z ocmi, totalna zivcnost, kar neke cudne kretnje z rokami, neke cudne grimase,...pa napadalnost in agresivnost nasplosno. Takega ga nisem ravno vajen. Mogoče je pa res v kakšne zvezdniške scene padel. Če visoko letaš izgubiš stik z relnostjo... Mislim, da je stik z realnostjo izgubil tudi Mario. Isti gledalci(en del jih je že pokojnih), iste face, isti koncept. Priznati je treba, da na drugih tv vsaj poskušajo kaj novega. Ja Tič-eva, ta se pa zgleda spozna na vse dejavnosti v zvezi s tiči in športi povezani z njimi. Imam občutek, da je bilo nerodno Mariu kot tudi Vidu. Pa LP Popravljeno April 19, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Zavijanje z ocmi, totalna zivcnost, kar neke cudne kretnje z rokami, neke cudne grimase,... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa na to si mislil-se strinjam ja da ni glih vse čisto. :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: A zdej ste se pa še na Jonasa spravl..... :? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: A zdej ste se pa še na Jonasa spravl..... :? :naughty: Maš kaj proti? :fight2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 prejsnji vikend sem gledal (kolikor so mi zivci dali), po odlomkih tistega mariota in njegov vecer..... nisem vedel naj se smejem ali jokam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 nisem vedel naj se smejem ali jokam. Jokaj z nami vkup :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 prejsnji vikend sem gledal (kolikor so mi zivci dali), po odlomkih tistega mariota in njegov vecer..... nisem vedel naj se smejem ali jokam. Uporabi daljinca!!!!!!! MOGOČE JE PA TO PARODIJA NA HUMORISTIČNE ODDAJE???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Uporabi daljinca!!!!!!! MOGOČE JE PA TO PARODIJA NA HUMORISTIČNE ODDAJE???????? sem skoraj baterije znucal; pa niso ravno stare bile. :P ja saj, zato sem pa vedno malce pokukal noter - in bil nazadnje razocarana, ker ni bila parodija. :cry: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 Priznati je treba, da na drugih tv vsaj poskušajo kaj novega. no saj na POP-u tudi že N let predvajajo vsako soboto in nedeljo isto stvar ... lepo je biti milijonar ... ne pa se noben ne zgraža ... sicer pa Mario :BUA:, ampak kaj, ko ima pa včasih dobre goste in moraš gledat .... :( :o B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 Mislim, da je edina, ki ima kaj od nedeljskih večerov z Mariom kaj - Vale :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 (popravljeno) Mislim, da je edina, ki ima kaj od nedeljskih večerov z Mariom kaj - Vale :yea2: :lol1: :grim :004 :grim ampak ne z Galoničem ... .ups ... Galuničem ... Sem v nedeljo prišla iz službe in malo štrcam po TV-ju (ker teletekst zopet ni delal), da vidim če je kaj zanimivega za pogledat. Pa štrcnem tudi na SLO 1 in tam ta pojava v beli obleki :rolleyes: ... neki časa sem mal :unsure: tako gledala v ekran pol se je moj Mariolino začel na vso moč krohotat, pol sem pa šla raje perilo obešat :wacko: Hočko jaz ga ne morem gledat, tudi če ma dobre goste, tako kot tudi Stojana Auerja nisem mogla ... moja mami ga pa obožuje ... kaj češ, mamam je všečen :kva2: Popravljeno April 20, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ....kaj češ, mamam je všečen :kva2: Vsem mamam že ne! :fight2: :fight2: :fight2: p.s. Sicer je pa meni Mario s Puntarjeve v Kopru bolj všeč. :rolleyes: :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Sicer je pa meni Mario s Puntarjeve v Kopru bolj všeč. :rolleyes: :wub: :004 Maaaaaaannnnnnuuuuuuuueeeeeelllllllaaaaaaaaaa....a tako :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Maaaaaaannnnnnuuuuuuuueeeeeelllllllaaaaaaaaaa....a tako :fight2: :unsure: :huh: :( Ne me kregat,bom bla žalostna :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Mater, enkrat se moram spomnit it gledat to, da vidim ce je res smesno za zjokat <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se