Brdaus Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Sej men ni problema hodit v službo... Samo na živce mi gre tisto čakanje 8 ur, da grem lahko domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 čelavi bez ruku za kosu se vuku :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Namenjena The Njemu : :P :D Da bi se mu okrog jajc uši naselile in roke skrajšale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 dogodek: zločin kdaj: nocoj kje: tvoja postelja žrtev: ti zločinec: jaz motiv: strast razlog: potreba predlog: uživaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Bolje s kolesom v kurbarijo, kot z mercedesom na delo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Hitro roke iz mojih hlačk!!! Štejem do 1000. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Hitro roke iz mojih hlačk!!! Štejem do 1000. B) Pa počasi štej! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Pa počasi štej! :kva2: sej se bo vmes se nekajkrat zmotila.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 sej se bo vmes se nekajkrat zmotila.. :D Odvisno, za čigave roke gre... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Oprostite, zakaj imate tako izbuljene oči? ( na vratih wc-ja ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Rodimo se nagi, mokri in lačni ... in potem gredo stvari na slabše :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Svet bi bil veliko boljši, če bi vsak priznal svoje napake! Če bi jaz imel kakšno bi jo takoj priznal! :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 epitaf: po vožnji dan al' dva zbita Honda in pest pepela od njega ostala sta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Če bi imela laž res kratke noge, bi marsikdo hodil po riti ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Vdaš se lahko tudi jutri! Danes pa živi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Fukaš, ne fukaš - odfukaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Fukaš, ne fukaš - nafukaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Dan se nasmehne tistemu, ki se mu zna nasmehniti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Mene razveselijo vsi obiskovalci. Eni s svojim prihodom, eni s svojim odhodom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Bole cigo reper. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Z motorjen ne smeš delati, kot s človekom. Motor moraš imeti rad... (sem se že parkrat zalotil, medtem ko ga čistim in poliram,... da se pogovarjam z njim :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Napis v Beogradu med bombardiranjem NATA: Dvanaest miljuna ljudi ima sreče što živi u Jugoslaviji! Svi ostali nemaju te sreče, a imaju sve ostalo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Včasih sem imel ku**a za dve koži, zdaj pa imam kože za dva ku**a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Nasmehni se, nekdo ima te rad :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Predvidi nepredvidljivo. Sir Murphy :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se