minca Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) FEEL THE SPEED Popravljeno September 15, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Fuck the Police Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Mi o fuku, fuk na vrata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 sama jeba s totim fukom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Mislo prdnit pa se vsrau. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Mislo prdnit pa se vsrau. Sharded. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ko sva začela skupaj srat, se mi je zdelo, da tu nekaj smrdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Lobo Objavljeno Danes, 07:49 PM Mislo prdnit pa se vsrau. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 kdor drugemu jamo kople je grobar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Pazi, kaj si želiš, ker se ti želje lahko uresničijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Pazi, kaj si želiš, ker se ti želje lahko uresničijo... :blush: Ne želi tujega žene, kaj drugim lajšal bi gorje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Ljubezen ne pozna meja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Zwestoba do groba! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Bodi realist, zahtevaj nemogoče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Napis v Beogradu med bombardiranjem NATA: Dvanaest miljuna ljudi ima sreče što živi u Jugoslaviji! Svi ostali nemaju te sreče, a imaju sve ostalo! In še en napis, ko so Srbi sestrelili Ameriški stealth bombnik Izvinite, nismo znali, da je nevidan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Nikoli ne pusti ničesar nedokonč :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Rana ura - sitno popoldne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2006 Vznemiril me je papež, ki je vznemiril muslimane. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Bolj star, bolj nor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Nije sreča para puna vreča. (verz iz neke pesmi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) Nije sreča para puna vreča. (verz iz neke pesmi) da ne bo kdo popi**l nj prevedem ni sreča dnajrja powna vreča a = cool? :D ::::::::::::::::::::: največja želja hrvata (index.hr) barem jednom jebati Mojcu :blush: to se mi zdi, da ne rabi prevoda, sy bodo vse Mojce razumele :lol1: Popravljeno September 18, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 a bejž :hmm: eni lohk pišejo u hrvaščini ali angleščini jest pa ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Meni ni problem hodit v službo, mi pa gre na kurac čakat tistih 8 ur, da lahko grem domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Jeziti se, je kaznovati sebe za neumnosti drugih ! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Še en jako poneumljajoč z moje strani: sex munfs ago i cudn't evin spel executiv. now i am butter. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se