vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...... in ....... to je lepi par, jutri bo poroka pa greta po otroka. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Can I fill in the gaps? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Hmm lukenj za zafilat je še veliko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...... in ....... to je lepi par, jutri bo poroka pa greta po otroka. :devil: .... mi pa ga bomo pili in se veselili, hiško bota puvala, notri se kušuvala, mi kot trije sveti, pili bomo v kleti! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Burek bi, džamije pa ne, a? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...... in ....... to je lepi par, jutri bo poroka pa greta po otroka. :devil: Bog jim odpusti njihove grehe, saj ne vedo kaj delajo. Sedaj bo šele porivanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Bog jim odpusti njihove grehe, saj ne vedo kaj delajo. Sedaj bo šele porivanja. Padec je beda. Porivanje užitek. :P Popravljeno September 26, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Povejte si po angleško:" Jaz sem moja luna!!... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 "Dala sam se!" Podpis: Ines Kaj zdaj? Bo ze kdo zapolnil prazna mesta, ali naj jaz napisem?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ... Kaj zdaj? Bo ze kdo zapolnil prazna mesta, ali naj jaz napisem?? :naughty: Kam se gužvaš, če so v igri profesionalci. (by Športna afera) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 NI SPRAVE BREZ TRAVE :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 vsako tele ma svoje vesele :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 (popravljeno) NI SPRAVE BREZ TRAVE :kva2: Ni trave brez Galofaga pa NPKja. B) :P Popravljeno September 27, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djume Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 nenadna smrt je lahko prvi in zadnji simptom bolezni :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Kaj zdaj? Bo ze kdo zapolnil prazna mesta, ali naj jaz napisem?? :naughty: Samo prve črke. P in V. Svašta, to so tudi začetnice mojega imena in priimka! :eek: Črna magija je na delu vam povem. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Jep, že držim voodoo pirovsko steklenico :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Samo prve črke. P in V. Svašta, to so tudi začetnice mojega imena in priimka! :eek: Črna magija je na delu vam povem. :ninja: Bela magija ... bela ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 ... bela ... :grim Ja, saj po moje bi ti pasala. Bom povabljen? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 A gre za Columbian white ali je Bolivian dance dusk? Glede na sezono, je najbrž bolj prvo. Če je. Če ni, pa nič. Ah, ja... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Ja, saj po moje bi ti pasala. Bom povabljen? :D Vsi bomo povabljeni, ce ne bo sranje... :devil: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 A gre za Columbian white ali je Bolivian dance dusk? Glede na sezono, je najbrž bolj prvo. Če je. Če ni, pa nič. Seveda prvo. B) Bela magija ... bela ... :grim Rdeče bela. Kockasta. Pa ne kroaterska. cb 1300. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Vsi bomo povabljeni, ce ne bo sranje... :devil: :drunk: :drunk: :OK: Če ne, pa reskiram najbolj debelo smreko v goši za šrango. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Če ne, pa reskiram najbolj debelo smreko v goši za šrango. Ni je smreke, da je pirrulz ne bi pregriznil. Bom jaz za šrango raje nabavil obcestni kandelaber, tu pa nima šans. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Bom jaz za šrango raje nabavil obcestni kandelaber, tu pa nima šans. :grrr Hmmm ... tu jih mam pa jaz :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Hmmm ... tu jih mam pa jaz :grim :grim Ne mi rečt, da obvladaš Hiltija!? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se