zverac Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 (popravljeno) :blush: Lezi draga, čini mi se, da te volim :devil: :yea1: Popravljeno Februar 28, 2007. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 ko je viden odtis vseh petih prstov na tvojem licu...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 djte mi čukulado :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Če bi se uši svetile, bi bila tvoja glava Las Vegas .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yack_ass Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kdor izbira, masturbira! :D :D :D O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Živelo delavsko samoupravljanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 (popravljeno) EDINI ODGOVOR NA DRŽAVNO NASILJE JE NASILJE NAD DRŽAVO! EDINI ODGOVOR NA POLICIJSKO NASILJE JE NASILJE NAD POLICIJO! DOKLER NE BO PRAVICE, NE BO MIRU! SMRT KAPITALIZMU, SVOBODO LJUDSTVU! Popravljeno April 5, 2007. Popravil AbNormaln Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 LOHK BI BIL PAMETN PA NISM TOK NEUMN! Ne vem kaj mi je danes, vceraj sem bil se Ferrari. napis na rdecem Yugo-tu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Šunki se lahko tudi izognete, pirhi bi morali zadoščati za velikonočno vzdušje ! Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Tole sem slikal na avtobusni postaji zraven neke OŠ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Že stari ljudje so vedli povedati, da je dve zadevi je potrebno delati zelo temeljito: ročno koso klepati in ženske pretepati. Sam se sicer ne strinjam v celoti, dobro se pa sliši... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 I love you but... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Hvala bogu, da sem ATEIST! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Dokler se direktor pretvarja da me dobro plačuje se bom jaz pretvarjal da dobro delam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Burn rubber not your soul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 boljše pet do dvanajst, kot pa kasneje niti ene ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 si seksi, si seksi, si seksi kot moj pes Reksi :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Bolje zaradi parkinsonove pol špricarja polit, kot ga zaradi alzheimerjeve pozabit spit... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 raje kratkega kratko noter ku dolgega dolgo zunaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 lepa na daleč a daleč od lepe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 petelin je oplel, ker je prezgodaj pel :whistle: seksi, seksi, seksi so moto keksi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Današnji grafit za ženske: *Ljubezen je kot šah. Vedno te zajebe neki konj, medtem, ko osvajaš kralja.* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Menjava imena ne pomeni, da si druga oseba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Zeleno, ki te ljubim zeleno ... Federico Garcia Lorca (1898 - 1936) Romance Sonambulo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 (popravljeno) Za vašo rit in vašo danko pojejte Kraš napolitanko! (prosto po suzukiju) Popravljeno November 25, 2008. Popravil suzuki SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se