Manu Objavljeno April 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2004 ..dopisala neznana roka: ..ALI NE ZA MANJE OD 100 EU... Ines In nato je Rade še dopisal : " Molim te, NE ne daj se, generacijo!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 2, 2004 Deli Objavljeno April 2, 2004 TO NISM JS NAPISU!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 2, 2004 Deli Objavljeno April 2, 2004 SMRT TELETUBIESIMA ! (Ugljen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 3, 2004 Deli Objavljeno April 3, 2004 TO BE OR NOT TO BE... - Hamlet TO BE IS TO DO... - Kant DOO-BE-DOO-BE-DO... - Sinatra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Mojca......rad te imam Najpogostejši grafit v 80-tih!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 En odstotek pomoči zaleže več kot sto odstotkov sočutja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Gandhi hodi okrog brez gat, glej da hodiš redno srat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Zob za zob, pasta za zobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Gandhi hodi okrog brez gat, glej da hodiš redno srat. Anubis, seronja Motosveta. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 daj boze da je ne vidim. (na zidu st. andre cerkve v graz-u) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2004 Cvetje drhti, trnje boli, ne pozabi me (xy) ti. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 .....bilo je v maju ko sem ji prstan dal junija sem bil že spet sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 felacio je stvar okusa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Trije razlogi zakaj sem učitelj: 1. JUNIJ 2. JULIJ 3. AVGUST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 LIDIJA Napisano pod mojim oknom........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Pet najbolj iskanih oseb ta trenutek v Sloveniji: kmetijski minister, pravosodni minister, minister za promet in zveze in dva poroka za kredit :lol1: Objavljeno dans zjutrej na Radiu HIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Od vseh največja prasica.. je moja žena Mica ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) ŽIVEL TITO-1945 MRTEV TITO-1980 Popravljeno April 7, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 BOGATI LJUDJE LJUBIJO DRUG DRUGEGA REVNI ŠČIJEJO DRUG NA DRUGE (WC v Berlinu , 1910) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 LIDIJA Napisano pod mojim oknom........ ...s tvojo pisavo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Incest je, če fotr vara sina s hčerko! podhod Metalke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Cvetje drhti, trnje boli, ne pozabi me (xy) ti. :doze: spodaj pripisano: "pametni pisejo." :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ŽIVEL ČEŠKI PUNK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2004 PUNK IS NOT DEAD!!! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Jesus was here (Napisano na železniški postaji v Podnartu :hmm: ) Zakaj mi samomor iz zasede ne rata Racunalniki nikoli ne bodo mogli nadomestiti človeške neumnosti Današnje sublimalno sporočilo je (________________________) Na pošti je pisalo 'Ovo je Srbija'. Nekdo je dodal odgovor: 'Ovo je pošta, budalo!' A ni škoda pa tko lep zid je bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se