Vale Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Bolje biti Tito nego Trefalt Mito :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 LIDIJA Napisano pod mojim oknom........ I LOVE YOU . . . . . . . . . dopisano neki dan nazaj :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 NAJVEČJA NEVARNOST ZA SVOBODO JE ZADOVOLJEN SUŽENJ. Pravkar prebral na Slomškovi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 SMRT JE KOT SENCA KATERA VEDNO SLEDI TELO...napis v današnjih sanjah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 BODIMO REALNI, IŠČIMO NEMOGOČE ! ..napis na sedežu KP Slovenije...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 VIOLE napis na stadionu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 PIZDA napis na plotu... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 Boli me k***c! Vpisano v mojem dnevniku! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 511 Napisano na vratih moje pisarne. :blink: :? Kera ku..a nek je to načečkov! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 tole sicer ni grafit je pa fajn "a si ti že skoz tko neumen, al si na kakšen tečaj hodu ?!" :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micamaca Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 "AJMOHT" na transformatorju u Medvodah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kosta snajperu. . . . .. . . . Štadion za Bežigradom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 - Mujo, kje si se učil lepega vedenja? - Hodil v dunajsko šolo, balkanska smer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kosta snajperu. . . . .. . . . Štadion za Bežigradom :hmm: :? ... a lahko kdo razloži, jaz njet štekam ... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Ne štekaš, ker nisi prjatu od Koste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) A pušiš ? Pušim, bolje pušit nego ostat u drugom stanju . . . . U Fužinama ... Popravljeno April 8, 2004. Popravil matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 Matic v vsako romsko vas! . . . . .napisano na baraki romskega naselja pri mlaki nekje na dolenjskem..... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Matic v vsako romsko vas! . . . . .napisano na baraki romskega naselja pri mlaki nekje na dolenjskem..... O:-) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 ... nemir naznanja, da je predvečer.... Napis na vratih najine spalnice...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Človek poln samega sebe je vedno prazen... Napis na vratih WC-ja v Timbuktuju..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 ...napis na Vijoličnih tangicah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: moj grafit ob pogledu na zgornji grafit..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Ko bom velik bom pritlikavec. Zidovi se rusijo v moji glavi, stene pokajo pod tezo alkohola, slabo mi je... Kdor drugemu jamo koplje......je grobar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Nihče ne da nam odrešenja ne carji, kralji in ne bog; osvoboditev iz trplenja bo delo naših lastnih rok. Sami razbijmo jarem sužnji, ki tlači nas že tisoč let; zdaj kujmo, bratje, kujmo družno človeštvu boljši, lepši svet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 če jest ne morem... ne more nobedn... na tem svetu... tko dobr... zajebat kolega... kt sm ga jest... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se