klimbra Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Tu so se usrali tudi najpogumnejši!! WC v Stella Marisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Jebo kozu na brzom vozu... (napis na vlaku Beograd-Niš) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Matic v vsako romsko vas! . . . . .napisano na baraki romskega naselja pri mlaki nekje na dolenjskem..... O:-) No Manuelca, mislim, da si šla malo predaleč. Jaz se NE BOM spustil tako daleč, da bi grafite z Manuelo pisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 1.No Manuelca, mislim, da si šla malo predaleč. 2.Jaz se NE BOM spustil tako daleč, da bi grafite z Manuelo pisal. 1.Ti pa ne da samo greš predaleč, ti se včasih kar pelješ predaleč. O:-) 2. Hvala, sem vesela in pomirjena, ker me je bilo že kar malo strah. :kva2: p.s. Za zaključek bi pa uporabila še tvoje besede, ki jih ponavadi uporabiš, ko ne gre/pelje več dalje ( tvoje razprave namreč) : "Ma saj se sam malo hecam in šalim in sem mislil, da kar neki nabijamo tuki in da je to malo za sprostitev! Vi pa vsi tako zelo zares jemljete..." Jaz sem se tut samo hecala. :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Manuela, lepo, da se hecaš, samo mislim, da si dovolj pametna, da veš kje so osebnostni limiti, če pa ne, pa tudi prav, boš vsaj v bodoče vedela, vsaj upam. Pa še to, kar se v drugih temah dogaja, ni potrebno sem prenest, ker drugi tega ne razumejo, prav? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Hja, Matic, zakaj pa ji ne bi napisal en tak mali prijazen grafitek: eManuela Napis nad mojo posteljo Aja, ne morva, sva poročena, pa še eFyfty naj bo prebutal :wacko: :wacko: .) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Hja, Matic, zakaj pa ji ne bi napisal en tak mali prijazen grafitek: eManuela Napis nad mojo posteljo Aja, ne morva, sva poročena, pa še eFyfty naj bo prebutal :wacko: :wacko: .) :D :D Horjo, jaz lahko napišem kar hočem, dejstvo pa je, da kaj takega SIGURNO ne bi napisal. Uh ! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 , ker drugi tega ne razumejo, prav? :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Saj, če ne razumeš in ti gre tako na smeh, ti pa lahko še enkrat povem. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Matic, Manuela! Vsak v svoj kot, na koruzo klečat! :angry: Ja, vešda, glih posluša me kdo... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Horjo, ti bi pa lahko vedel kaj lakota nardi iz ljudi... kanibale Če kdo ne ve, je dans strogi post, in jest upam, da je tole vseeno posledica pomanjkanja živalskih beljakovin in sočnega ugriza v napou krvav biftek :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 Lojzi, a me slučajno na horsa vabiš? :P :rolleyes: :004 Horjo, že klečim in.... uživam-nisem vedela, da me tut to rajca :kva2: :kva2: p.s. Mogoče pa zato, ker si ti to ukazal. :rolleyes: B) :004 p.p.s. Z "ostalimi" pa se mi ne da več pogovarjat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Sem tako vesel, da dam "ostalim", kar tri lupčke. :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 pa nazaj k grafitom: SVE JE SRANJE OSIM PIŠANJE A PIŠANJE JE SRANJE AKO PIŠAŠ U VJETAR! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Lojzi, a me slučajno na horsa vabiš? :P :rolleyes: :004 Srce, s konjiči se bomo ukvarjali, ko bodo postavili vrt... tile študentski boni so nam epo tradicijo vzeli... ni več hors omizja, upajmo, da se rekonsolidira s postavitvijo dodatnih kapacitet.... Tistga pol konjiča pa z lahkoto... povabim in organiziram.... sam mislu sem, da imaš zadnje čase do konjev malo dreugačen odnos :kva2: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 Tistga pol konjiča pa z lahkoto... povabim in organiziram.... sam mislu sem, da imaš zadnje čase do konjev malo dreugačen odnos :kva2: :hmm: Ma se to glede konja se sam tako reče..... :rolleyes: Saj veš, da bom samo mesni sir. O:-) :004 :004 :004 Pa še zadnji današnji grafit: Eni so srečni, drugi pa trezni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 fse ma svoj konc, sam klobasa ma dva. (tak, en frjolcen za gnes. :afro1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Napis na Hali Tivoli: HALA TIVOLI, u rikverc I LOV IT, ALAH! nova lokacija za džamijo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 sekira ne pade daleč od trupla :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Jezus je šiptar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Jezus je šiptar. LOL!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: se en grafit na zelezniski postaji Maribor-Tabor: na znaku, kjer pise "HOJA CEZ PROGO PREPOVEDANA", je s crnim sprejem dopisano: "TI KAR IDI!" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Na pragu nove revolucije, na ruševinah kapitalizma, bomo zgradili nov bolj pravičen svet! (na bavarcu-zgradba urce) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2004 Ne olja, PESEK v motor kapitalizma! :hmm: ne vem že kje sem to danes zjutraj prebrala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Ne olja, PESEK v motor kapitalizma! :hmm: ne vem že kje sem to danes zjutraj prebrala.... mislim da na kriziscu Topniška/Vojkova v LJ :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se