Manu Objavljeno April 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2004 :grim Tnx. Sam se mi zdi, da piše PESEK, ne olja v motor kapitalizma! :hmm: Je pa na tistem zidu, ja. :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Sem reku Kekyju, da nej da iz rok tisti spray! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2004 Sem reku Kekyju, da nej da iz rok tisti spray! :angry: :angry: Se mi je zdel, da je ON!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: Ne more iz svoje kože :doze: :naughty: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 TO NI BLA METKA :o :? :wacko: Racija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 :grim Tnx. Sam se mi zdi, da piše PESEK, ne olja v motor kapitalizma! :hmm: Je pa na tistem zidu, ja. :) :rolleyes: ..točno,saj vendar vem kaj sem napisal....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 NAŠ TITO.... saj veste kje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 NAŠ TITO.... saj veste kje...... NE.... :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 ......na oblacku stevilka 7. :lol1: toliko o ateistih in komunistih. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 "We are born naked, wet and hungry. Then things get worse." by -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 "It's Nice To Be Important, But It's More Important To Be Nice" by -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 ......na oblacku stevilka 7. :lol1: toliko o ateistih in komunistih. :lol1: Ah, klinc, sem mislil, da bova kakšno rekla v kotličku številka 9. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 (popravljeno) zmanjkal mi bo barve v sprej :P Popravljeno April 14, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 Kdor drugemu jamo koplje..... je pomoje lahko le grobar :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2004 Živel 1. maj, praznik dela! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 INCEST JE ZABAVA ZA CELO DRUŽINO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 LACEN!.................. ze spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Imam glavobol. Kdo me bo ozdravil? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartika Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Imam glavobol. Kdo me bo ozdravil? :rolleyes: Torej si za legalizacijo 4 dnevnega vikenda.... počitek bi te ozdravil.... :lol1: ...meddrugim.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Imam glavobol. Kdo me bo ozdravil? :rolleyes: ze dva dni se slabo pocutim, ne morem hitro hodit, tezko diham, in imam nevzdrzne bolecine nekje tam, kjer je slepic. se kej boljs pocutis?? :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 ne, zdaj me še panika zraven grabi! :blink: :wacko: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 "it ain´t over ´till it´s over." "it ain´t over ´till the fat lady sings." what´s it gonna be?! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 ne, zdaj me še panika zraven grabi! :blink: :wacko: :doze: "Predvsem pa brez panike!!" (ne vem kje sm ze to prebral :D) @Alla, zakaj pa?? :hmm: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Einstein je mrtev... Picasso je mrtev... Tito je mrtev... Tudi jaz se ne počutim najbolje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartika Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Einstein je mrtev... Picasso je mrtev... Tito je mrtev... Tudi jaz se ne počutim najbolje... Namesto Meteorji nas napadajo...... PEPE se ne počuti najbolje.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 ...Free Speech For The Dumb... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se