bLuZoNdEr Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Tuđman: ave triumfator Tito odvrne: ave imitator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Tragika petdesetih: Pred 50 letom redko kateri umre........ ....po 50 pa vsi...... Alla B) Zamislil sem se........ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Napis v otroški sobi!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 NEON business PC (napis na kibli) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 I LOVE MONA SAX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Da ti život ne postane strava-bolje duvan nego trava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 LAJF JE TEŽAK.JEBAT GA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Kako so gledali na sex par let nazaj: Najprej rinka, pole finka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Life is a bitch. and then you die. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 V nebesih piva ni, zato ga tukaj pijmo vsi! Napis na gostilni pred brezovico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 NIMAM DOLGEGA IMAM PA TRDEGA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Vsi smo v dreku, le globina je različna :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Samo v dreku se da prežvet! p.s. razen nekaterih, ki rabijo... . . . . . . . . . . . . . ...še već dreka! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 And if you're offering me diamonds and rust I've already paid :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2004 And if you're offering me diamonds and rust I've already paid :wub: :004 Vem. :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 KDOR NI Z NAMI, JE PROTI NAM!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 KDOR NI Z NAMI, JE PROTI NAM!!! sem v trgovini. pridem takoj. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 KDOR NI Z NAMI, JE PROTI NAM!!! kontra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 ko nas izda, taj je pizda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Budi uz mene kad odem od tebe. Za leprsav hod i sjaj u ocima, koristite kozmetiku "HEINEKEN". Gledaj u svoj tanjir! (grafit na kontejneru u Banjaluci) Neko nam je stavio drogu u heroin! (grafit na Vozdovcu) Na zidu Tehnickog fakulteta u Nisu pise: " Ja i Miroslav smo pederi, jebemo se u zdrav mozak." Svi Srbi u jednoj drzavi! Koncentracija koja ubija. Sta to znaci ziveti u iluziji? Kad posle 25 godina braka primetis, da ti zena nije strastvena nego asmaticar. Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo! Afrika ne moze da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom. Letenje je lako nauciti. Treba samo da skocite i promasite zemlju. Ako mozete da zivite jedno bez drugog, vencajte se pa cete moci. MotoVojske Jugoslavije: Vazno je ucestvovati! Najbolja avio kompanija na svetu je American airlines jer razvozi putnike na kucnu adresu. Sida, sida e pa sta je, ako je sida nije rak! Nas vazduh ima jednu prednost - vidimo sta udisemo! Prolece u Beogradu - ujutru se cuju ptice kako kaslju. Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac! Danas sam imao uzasan dan: ukrali su mi auto, Obili su mi stan, jedino pozitivno je HIV - test. Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam nasao u igli... i sad heklam i super mi je! Pas je covekov najbolji prijatelj. Zena zauzima izvanredno drugo mesto. Svako "Zasto" ima svoje "j***m li ga" Neki ostavljaju nesto iza sebe samo kad cucnu. Nikad te necu zaboraviti, samo idi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Das Leben ist zu kurz um TÜV geprüfte Motorräder zu fahren!! :naughty: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Forget the dog, beware of ZOK!! :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 NEWTON LAŽE! LAHKE PADAJO HITREJE!!!!! B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 some people are alive just becouse it´s illegal to kill them. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 some people are alive just becouse it´s illegal to kill them. word Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Brez čevlja se še Mujo ne obuje... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se