hotschko Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) Tnx. upam, da so podatki pravi, da se ne bomo potem debelo gledal ... Popravljeno April 8, 2004. Popravil hotschko
Alla Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Podatki so napisani na linku v prvem postu. Če bi pozorno prebrali, bi jih sami našli. Jaz sem uporabila samo funkcijo copy/paste Alla
hotschko Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Podatki so napisani na linku v prvem postu. Če bi pozorno prebrali, bi jih sami našli. Jaz sem uporabila samo funkcijo copy/paste Alla sem tudi sam potem našel ... tnx anyway ... B)
Vale Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Slabo smo se razumeli ....... :? :? Sej maš precej prav sam jst sm nekako razumel to tko, da vidimo če nas je neki podobnomislečih, da bi pol nrdili eno zbiranje sredstev za pomoč v okviru MS. Ni blo mišljeno kot nobeno dokazovanje kdo je kej dal in kdo ne.... <_< Preberi prvo vrstico svojega podpisa, pa veš da brez zamer B) Maxi kako čem tebi zamerit O:-) Preden, da organizirate kako akcijo lahko denar že sam nakažeš na TR ... tako da ...
karma Objavljeno April 13, 2004 Opozori Objavljeno April 13, 2004 kako lahko je govoriti zdravemu, življenja polnemu človeku, da tako ne bi živel, da bi se vrgel v prvi prepad... pa ni tako lahko končati življenje in nikoli ne reci, kaj bi in kaj ne bi storil, če bi se ti zgodilo, kaj podobnega, ker ne veš. lp
Hanzi Objavljeno April 13, 2004 Opozori Objavljeno April 13, 2004 V soboto je bila v Hitovi odprti liniji zahvala v kateri so se zahvaljevali za ves zbrani denar. Baje ga imajo za dvigalo že dovolj sedaj ga zbirajo še za prilagojen kombi (rabljen)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se