_Roba_ Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Obe dve sta za runnerja samo taprva je mislim da za starejse letnike ki ze imajo nosilec serisko gor naret,tadruga pa je za te novejse letnike...
[2fast4u] Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Obe dve sta za runnerja samo taprva je mislim da za starejse letnike ki ze imajo nosilec serisko gor naret,tadruga pa je za te novejse letnike... potrjujem! :)
G-L-I-H-Y Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 nisem 100% ampak meni se zdi da je ravno obratno...!ker mam jaz pri mojem runnerju 180 brez nosilca to se prav da je taprva !če maš tadruga je prava !
Kremšnitar Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Če ima kdo za prodat takle štender za fajerfoksa, naj mi pošle pm.
Guesswho Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 no jst mam nov model gilere in sem kupil prvo tačko, sedaj pa jo nimam kam pritrdit ker nimam tistega železa. sepravi da prva tačka je za stare gilere tadruga je za nove. no če pa kdo ve kje bi lahko dobil tisto železo naj mi prosim pove, ali pa če kdo kupi tačko za stare gilere, nikoli rabljena.
Priporočene objave