Pirurirc Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Ja Šentvid je aktualen, ker ni bilo več kot nekaj kapel deža. Kako je pa kej tam, kjer je nalivalo :o :o :o :o
estty Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 hei!sporočam,da treningi dne 19.9.2007 bodo v Škednju! Proga je namočena, zaradi včerajšnega dežja! lp
MX_Peter Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Ja Šentvid je aktualen, ker ni bilo več kot nekaj kapel deža. Kako je pa kej tam, kjer je nalivalo :o :o :o :o Ko bo dostopno, ti povem :whistle: hehe
MX_Peter Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Ta vikend bo pa MXDN iz amerike. Nekateri pravjo pokalu narodov kar olimpijske igre v motokrosu :worship: Mi lahko zaupate, kje boste kej dirke gledali. Nimam ne ES2, ne ABmoteurs,.. nič v glavnem. Samo net :( Če bo kdo kej našel, da bo ogled omogočen preko neta, bi ga lepo prosu za posredovanje linka :rolleyes: LP
Pirurirc Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Yo Peter Dirke bodo ob 19 in 21 po našem času vsaj MX1 in MX2. Če prepričaš lastnika kakšnega bara, da vas bo tam deset popivalo, vam verjetno z veseljem preklopi na ta kanal.
pinkRacing Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Hey, v Orehovi vasi danes trening BO! Na www.slo-motocross.com lahko po novem glasujete za najbolj sipmatičnega motokrosista! :yea1:
MX_Peter Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Zdravo fantje in dekleta ;) Mene pa zanima, če kdo uporablja ONE čelado (Kombat ali Trooper). Predvsem me zanima kako se vam zdi udobje in pa kakšne so kej številke (delujejo večje ali manjše). Zdej ne vem katera velikost bi bila prava, če je obseg glave 56,5cm. V upoštev pridejo velikosti S(55-56) ali pa M(57-58) po moji logiki, samo katera sede bolje??? Pa naprimer, če uporabljaš še podkapico. Hvala in lep pozdrav __________________Kombat _____________________________________________________Trooper____________________
gizmOkak Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 MX Peter. Čelade so kul... sam je nimam, sem jo imel pa na glavi v eni trgovini, ko sem kupoval čelade. Cenejši model (nevem zdej keri je) je precej težek. Zakaj je nisem vzel... ni mi lepo stala na glavi. Imam čudno čebulo :D aja, pa XS imam drugače (HJC, SHOEI, ARAI), tale XS mi je bla pa rahlo velika. Da ne govorim od THOR. XS mi je bla kukr Shoei-jeva L :whistle: Suzuki ja ima tudi moj bratec. Pa do zdej ni blo problemu. RMZ 250 letnik 2007. Tudi sklopka se mu ni razsula kukr je baje popularno pri teh.. Vzdrževanje je pa pousod ista...
renegade-m Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Zdravo fantje in dekleta ;) Mene pa zanima, če kdo uporablja ONE čelado (Kombat ali Trooper). Predvsem me zanima kako se vam zdi udobje in pa kakšne so kej številke (delujejo večje ali manjše). Zdej ne vem katera velikost bi bila prava, če je obseg glave 56,5cm. V upoštev pridejo velikosti S(55-56) ali pa M(57-58) po moji logiki, samo katera sede bolje??? Pa naprimer, če uporabljaš še podkapico. Hvala in lep pozdrav __________________Kombat _____________________________________________________Trooper____________________ Imam čelado ONE Kombat. Tehta 1500g, številka pa se mi zdi normalna. Ista kot številke pri čaladah Lazer, Nolan. Na mojo glavo sede odlično ( imam številko M, obseg glave 58 cm). Kakšna pa je cena za ONE Kombat? Mogoče vem za cenejšo varianto. Lp
reXton Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Kaj je zdej? Se kej pirpravljate dirkači na nedeljo? Jst sm psihično pa fizično že prpravlen :naughty: Jutri še motor opedenat; zamenat gume, olje, zglancat de bo lepa Yamaha, pol pa u nedelo zju3 sam u Brežice. Proga je malo spremenjena, v paketu menda tudi ena miza :worship: Komi čakam klance! :naughty:
Pirurirc Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) Jest tud. Klanci. Bomo vidl kolk bodo kej zdržal. Po dirki pa hitr dam na mxdn. Dons sm K7 Makita ralketo zapelal čez Semiško progico. Ja čist noro. Komčno mam nov motor. Počutu sm se kot na fabrškem testiranju. Sončn zahod na zadnji vožnji, isti motor(samo da ma moj še Akrapoviča) in še isto sem bil oblečen. Mi je pa čist smešen, ker takrat nisem u privat lajfu še vozu 4T. Sem pa tja kakšen krog. In danes po vožnji bi lahko reku, da tisti test RMZ-ja 450 iz MXA dobro drži. Sploh povzetek, da je potrebno Suzija še navit, če hočeš, da gre. Za povprečnega Janeza pa je to odlična igrača. Moram it pogledat, kaj sem jest napisu tm u uno revijo novoletno. Ampak meni je bilo takrat mal čudno na 450 tudi, ker je bil na voljo tam še 250 RMZ seveda. In 250 je tolk bolj okreten, da sem se na 450 počutil, kot na kobili obautni. Uglavnem jest sem vesel k radio in full hvala tastarmu Špeharju, k je dovolu da sva mu motila piknik s sodelavci. See ya u Brežicah, Metulčica baje pride tud si mislm. Popravljeno September 21, 2007. Popravil Pirurirc
metuljcica46 Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 (popravljeno) Jest tud. Klanci. Bomo vidl kolk bodo kej zdržal. Po dirki pa hitr dam na mxdn. Dons sm K7 Makita ralketo zapelal čez Semiško progico. Ja čist noro. Komčno mam nov motor. Počutu sm se kot na fabrškem testiranju. Sončn zahod na zadnji vožnji, isti motor(samo da ma moj še Akrapoviča) in še isto sem bil oblečen. Mi je pa čist smešen, ker takrat nisem u privat lajfu še vozu 4T. Sem pa tja kakšen krog. In danes po vožnji bi lahko reku, da tisti test RMZ-ja 450 iz MXA dobro drži. Sploh povzetek, da je potrebno Suzija še navit, če hočeš, da gre. Za povprečnega Janeza pa je to odlična igrača. Moram it pogledat, kaj sem jest napisu tm u uno revijo novoletno. Ampak meni je bilo takrat mal čudno na 450 tudi, ker je bil na voljo tam še 250 RMZ seveda. In 250 je tolk bolj okreten, da sem se na 450 počutil, kot na kobili obautni. Uglavnem jest sem vesel k radio in full hvala tastarmu Špeharju, k je dovolu da sva mu motila piknik s sodelavci. See ya u Brežicah, Metulčica baje pride tud si mislm. joj fantje srčno rada, ampak malo po podbrdom je moji mamici zasul hiško(torkova katastrofa) :( in grem pomagat......žal je škoda gromozanska, vsaka pomoč prav pride...in ne bi mogla bit na dirki ko bi vedela da se drugi matrajo in pospravljajo nastalo škodo....sj razumete najbrž.. kot sm oblubla pa pridm v cukrco...in poslikam vsakega motosvetovca posebej....upam da mi bo ratal do naslednje nedelje neki zrihtat, da bomo motosvetovci še bolj prepoznavni......nč ne oblubm, stvar je v delu... B) če bo ratal, da se mi vsi zberete tm...res bi uhka eno skupno fotko naredl.... :yes: shibby jst mam še neki zate iz faneze...sm čist pozabla...neko malenkost ;) pozdravček Popravljeno September 22, 2007. Popravil metuljcica46
gizmOkak Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 mene na dirki pa ne bo... jeba s faxom. Enga pogoja nism naredu pa imam "rešilno" šanso drug tedn. Tako da, fajn tekmujte in se vidimo v Cukrci :D :yea1:
MX_Peter Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Nekaj fotk iz predstavitve ekip za MXDN. Sam poglejte tole progo kako je upedenana :blink: GALERIJA
MX_Peter Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Aja pozabil sem še omenit, da bo na MXDN prvič v zgodovini tega tekmovanja nastopala tudi ženska Tarah Gieger ;) Ženska v konkurenci moških ;)
MX_Peter Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Američani pometli s konkurenco v kvalifikacijskih dirkah :ninja: Carmichael jim je dal na treningu samo 5s na krog :blink: Rezultati
simonsi Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 :topic: :blush: A kdo prodaja ali pa ve za kakšno dobro krosačo 250ccm+ 2T ali 4T, za nekje 2200€?
Pirurirc Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 MXDN je pokazal trenutno stanje na tej sceni. Ameri so pokazal, kdo je car. Villopoto je v prvo pobegnil tekmecem in jih po 30 minutah in dveh krogih napacal za 51 sekund in ostalo. Vmes je moral reševat motor iznad naskočenega Izraela, ki je vozil pod zastavo Čila. Zanimivi teli bratje iz Čila. Tko kot bodo lahko naši Irti. Vsak bo vozil eno klaso, pa bodo reprezentanca. Pol ko je Ryan že dal petkrat gas do konca in skoraj zakuril sklopko se je domislil, da bi motor prenesel dol z Izraelovega. Tam je izgubil med 5 in 10 sekund. Nima veze. Z 250 F motorjem je delal šale in kape konkurenci, čeprav je sonce žgalo, da so bile bejbe napol slečene. Komentator je omenjal 36 stopinj celzija. Glih prou za vozit motokros. Ta hip je bilo najverjetneje najbolj vroče naj motokrosistu stoletja, najboljšemu vseh časov. kikiRiki je po petih metrih ven iz štarta zapel z Langstonom in bil dead last. Kakšna sramota ga je morala oblivati. To mu je pisalo na čelu in se bralo iz pogleda, glasu, ko je na podiumu kot tretji komentiral situacijo. Nažgal ga je Reed, ki se je za letos odpovedal motokros National dirkanju in Villopoto na 250F. Carmichael je vtis popravil v drugo in se z Ferryem zapisal (še enkrat) med zvezde MXDN. Kot zmagovalec vožnje MX1 / MX3 je upravičil nastop na olimpiadi motokrosa. Še vseeno je bil njegov rezultat "najslabši" Ker se ena najslabša vožnja od vseh treh odšteje v skupnem seštevku, je bila to Rickyevo tretje mesto. Odštelo se je Ferryevo četrto in dve zmagi Villopota. Ameri naj naj. Razočaral, najbolj sam sebe verjetno je Tony Cairoli. Zgleda, da mu MXDN ni usojen in je naredu dve nule, ker je med poizkusom prehitevanja v obeh vožnjah pokvaru motor. V prvi je bil slab in to zelo že takoj po štartu in se nekako prerinil nekam med deset in tam zadel Kawasakijevega Billya iz Anglije. Billy Mac je bil po hribu navzdol ravno toliko prepočasen, da ga je Toni zadel v zadnje kolo. Antoni se je lepo prevrnil pri tem izgubil še nekaj koncentracije in v naslednjih minutah izvedel še en padec in pokvaril prednje kolo. Svojo Yamaho je pokvarjeno zavrgel na ograjo proge in se peš odpravil v box. Če malo predvidevam tja v noč, so mu navili ušesa, da tako se ne obnaša in v drugi vožnji, ko je spet pokvaril svoj dirkalnik, lepo mirno odpeljal proti izhodu iz proge. Še vseeno so bili Italijani četri. Tretji Belgijci so bili razočaranje nekonstantno. Ramon tretji in med zadnjimi v deseterici. DeDycker drugi in enajsti. Za tretjega ne vem. Francozi lepo Pourcel, Aubin in ???? konstantno na drugo mesto samo točko pred Belgijci. Reed v drugo odstopil. Na ta praznik motokrosa smo se mi mel noro dobro, vsaj folk , ki me je obkrožal, v Brežicah. Sonček in dobra proga, nova Makita Suzuki raketa, kaj čem bolšga. Jožko me je za prve tri kroge pri veteranih celo pohvalu, ker sem fajn prehiitevou Sojerja in Jeraja in ne ve še kerga. Samo pol mi je spet motorcrknil in sem brez konkurence treniral ovinke naslednjih 45 minut s pavzami za nove štarte. Tolk sm si tokrat privošču v treh vožnjah (+ treningi, ki so bli fenomenalni, ker je bila še ravna proga, klanci so zakon tako gor kot dol). Prvih treh. Drugih nisem pelal, sem pa naredu cca 255 fotk od tega mi je ena res huda. Jutr jo pokažem. Med pavzo sem ves gear in motor naložu v avto in ko je bilo konec podelitve smo letel proti Kegelčku na prenos MXDN. Simonsi ni panike za Off topic, ker smo tuki veseli tudi Kupim oglasov. Jest bi ti svetoval, da za ta denar res preveriš koliko časa bo 4T motr delal. Sicer ne vem za kakšno vožnjo ga rabiš, sem pa močno skeptičen.... Veliko sreče. Metulčica upam da vam ni naredilo preveč škode. Sem bil tam, kjer je nezaslišano nalivalo http://muhaha.blog.siol.net/ te pričakujemo v Cukrci. Skor pozabu. Geiger Bejb Tarah je žal pristala v B finalu in jo bom moral med moško konkurenco izbrskat kje na netu. Me res zanima, kako se pela. Če kdo najde kakšen posnetek nje iz te dirke naj ga posim prilima. Tenx any way.
simonsi Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 :topic: :blush: A kdo prodaja ali pa ve za kakšno dobro krosačo 250ccm+ 2T ali 4T, za nekje 2200€? Aja, za 4T sem pripravljen izkašljat okrog 2500€.
MX_Peter Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Skor pozabu. Geiger Bejb Tarah je žal pristala v B finalu in jo bom moral med moško konkurenco izbrskat kje na netu. Me res zanima, kako se pela. Če kdo najde kakšen posnetek nje iz te dirke naj ga posim prilima. Tenx any way. Tarah je na ogrevanju B skupine zasedla 17. mesto, na dirki B finala pa je zasedla odlično 18. mesto. Je pa zaostajala za krog in 45sekund za odličnim Martinom Davalosom (AMA Lites #577/KTM) Punca trga gate :worship:
metuljcica46 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Metulčica upam da vam ni naredilo preveč škode. Sem bil tam, kjer je nezaslišano nalivalo http://muhaha.blog.siol.net/te pričakujemo v Cukrci. no ja...škoda je grmozanska..vsaj bajto smo zaenkrat uspel odkopat.....drgač pa notr čist vse uničen..ma bo že......bodimo optimisti B) kot sm rekla pridem, kljub temu da so me ridaši povabl na raceland....motokros je le prvina :grim ..in komi čakam....sam da bo še vreme lep pa bo dan fenomenalen... :worship:
gizmOkak Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Use sm zamudu. In dirko v Brežicah in MXDN. Konc mojga prispevka. Je zadosti žalostno že dejstvo zgoraj :cry: @MX_Peter: Ko zvohaš torrente javi :whistle:
MX_Peter Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Use sm zamudu. In dirko v Brežicah in MXDN. Konc mojga prispevka. Je zadosti žalostno že dejstvo zgoraj :cry: @MX_Peter: Ko zvohaš torrente javi :whistle: Evo gizmOkak ;) MXDN 2007
gizmOkak Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Evo gizmOkak ;)MXDN 2007 oooooooooo špica :worship:
Pirurirc Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Yo folk, dejte Simonsi-ju razložit, kolk je treba dat za 4T motor. Kr ne ve in ga bo bolelo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se