trolly23 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 lp! jst iščem črno ali belo svetlikajočo(videz leska) folijo za podlago številke na motorju??če kdo kj we ke bi dubu......k sm že iskou pa ne najdm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Če imaš v mislih takole samolepilno foljo kot imam jaz številko na motorju, jo boš lahko dobil v vsaki trgovini, kjer prodajajo samolepilne folje različnih barv in vzorcev. Malo pobrskaj kje to imajo. PS: Jaz sem jo nabavil v baumaxu, Lp Popravljeno November 15, 2007. Popravil MX_Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalc17 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Obstaja kakšna barva,da bi felge na črno pobarvu pa,da se nebi vsaka praska poznala oziroma,da nebi šla dol. Popravljeno November 15, 2007. Popravil metalc17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Malce sicer z zamudo ampak.... MOTOPRIREDITEV VOGRSKO – GLINOKOPprireditev, ki sta jo organizirala "MEHANIKA ROBERT GREGORIČ s.p. in MK RIHEMBERK" na novi motocross progi potekala v lepem in sončnem vremenu. Žal je dan prej cel dan deževalo, tako da je bila proga dopoldne popolnoma razmočena in težavna za vožnjo. Zato je bila poga pred tekmovanji očiščena najhujšega blata s pomočjo buldožerja. Nova proga je lepa pridobitev za vse, ki se želijo poizkusiti v motocrossu. Na goriškem so sedaj kar tri proge za trening motocrossa (Batuje, Vrtojba in Vogrsko), zato imajo sedaj vsi, ki jih ta šport zanima veliko možnosti za preizkus tega športa in resnega treninga. Prireditev je v celoti uspela, saj so uspešno bile izvedene vse predvidene vožnje z motocross motorji in štirikolesniki. Vzporedno so potekale brezplačne testne vožnje z različnimi štirokolesniki, za katere je bilo veliko zanimanja. Kljub številnim spektalularnim padcem, resnih poškodb ni bilo. V galeriji slik si oglejte nekaj utrikov iz prireditve. SLIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Če imaš v mislih takole samolepilno foljo kot imam jaz številko na motorju, jo boš lahko dobil v vsaki trgovini, kjer prodajajo samolepilne folje različnih barv in vzorcev. Malo pobrskaj kje to imajo. PS: Jaz sem jo nabavil v baumaxu, Lp ola a ma kkšn ime ta barva k maš ti številke, k je res prov huda pa v kermu baumaxu si kupu to ? ej hvala za odgovor aja še tole sm najdu mali je cel car :) ale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 olaa ma kkšn ime ta barva k maš ti številke, k je res prov huda pa v kermu baumaxu si kupu to ? ej hvala za odgovor aja še tole sm najdu mali je cel car :) ale Kakšna je koda barve nimam pojma, je pa krom barva. Se tako sveti, kot ogledalo :D Kupil sem v Celjskem baumaxu, majo pa tudi v Mariborskem, ker je že tudi kolega tam kupoval. Pomoje jo imajo v vsakem ;) Mal povprašaj po samolepilnih foljah Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trolly23 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Če imaš v mislih takole samolepilno foljo kot imam jaz številko na motorju, jo boš lahko dobil v vsaki trgovini, kjer prodajajo samolepilne folje različnih barv in vzorcev. Malo pobrskaj kje to imajo. PS: Jaz sem jo nabavil v baumaxu, Lp lp! u lepa številka :OK: .ja približno sm msilu na en tak način.sm ka pa podlaga da bi bla taka svetlikajoča(lesk)črna barva??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 lp!u lepa številka :OK: .ja približno sm msilu na en tak način.sm ka pa podlaga da bi bla taka svetlikajoča(lesk)črna barva??? Tist pa je potem bolš da kar plastike spoliraš, pa polakiraš na črno :D Do prvega pasca bo zdržal hehe Hmm glede črne folje, pa takole. Ko sem jaz kupoval sem našu samo to tako mat barve. Gladke nisem našu nikjer. Malo pobrskaj in povprašaj še kako firmo ki dela nalepke in imajo folje na kilometre ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 folijo se da dobit oz jo dobim pri kolegu ki dela avtonalepke.nekaj ti jo lahko jaz zrihtam,povej kolk velik kos jo rabiš?da se pa dobit srebrno ali zlato (svetleča).zrihtam ti jo pa lahko v roku 14tih,dni ker jo bom jaz tud zase šel iskat. pantera sem vidu da svoj stroj prodajaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 folijo se da dobit oz jo dobim pri kolegu ki dela avtonalepke.nekaj ti jo lahko jaz zrihtam,povej kolk velik kos jo rabiš?da se pa dobit srebrno ali zlato (svetleča).zrihtam ti jo pa lahko v roku 14tih,dni ker jo bom jaz tud zase šel iskat.pantera sem vidu da svoj stroj prodajaš upsa trolly23 sem spregledu,sem mislu da iščeš srebrno folijo!!! drugač ma folij na kile razno razne barve sam za črno ali belo nevem ce ma svetlečo!lahko se pa pozanimam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 lp!jst iščem črno ali belo svetlikajočo(videz leska) folijo za podlago številke na motorju??če kdo kj we ke bi dubu......k sm že iskou pa ne najdm. Če boš šou na budget varianto, najdeš nekoga, ki reže te folije in ti jo proda kak kvadratni meter (za kak euro dva). Pol pa škarje in izrežeš Vidku srajčico. Tuki je problem, ker so te folije zelo tanke (pač za ta namen) in se bo ob morebitnih padcih poznalo vse. Še tako lep izgled bo kmalu zelo iznakažen. Vsaka bolj založena trgovina z MX opremo pa ima že narezane folije, ki pašejo na tvoj dirkalnik. Cena ni nizka, vendar je zadeva narejena temu primerno in se zelo dobro obnese. Presodi sam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 tako je pirurirc te folije so zelo tanke že ko pereš motor z vapom moraš bit pazliv da jih ne odplakneš dol.številke se pa da lepo naredit na printer.drugač jih ma pa kermavner mislim da pridejo 20€ (črne) evo sliko mojga motorja ko sem sam nalepu to ta tanko folijo( črno podlago rumene številke).saj zgleda še kar sam je pretanka folija!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trolly23 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 upsa trolly23 sem spregledu,sem mislu da iščeš srebrno folijo!!! drugač ma folij na kile razno razne barve sam za črno ali belo nevem ce ma svetlečo!lahko se pa pozanimam. lp! uuu...dj prosim mau se pozanimi za črno al pa belo če ma svetlikajočo(lesk) folijo??? prosim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 pantera sem vidu da svoj stroj prodajaš za tebe poseben popust :yes: toliko pa je bilo voženo z njim 15.08.2007 MAČKOVCI 40MIN 18.08.2007 MAČKOVCI 40MIN 26.08.2007DIRKA KONJICE 60MIN 02.09.2007DIRKA SEMIČ 60MIN 09.09.2007DIRKA SLOV.GRADEC 60MIN 18.09.2007 CAKANDO 40MIN 21.09.2007 MENJAVA OJLE FILTER GETRIBI 22.09.2007DIRKA BREŽICE 60MIN 30.09.2007DIRKA ŠENTVID 60MIN 06.10.2007DIRKA CAKANDO 60MIN 09.10.2007 JANŽEV VRH 40MIN 14.10.2007DIRKA LEMBERG 60MIN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trolly23 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 lp! ewo je že brt nabau nalepke take k ma mx peter :yea1: kumi čakam da jih bowa nalepila k bo hud k ps motor...jst bi še uprašu če kdo prodaja motocross čelado??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 lp!ewo je že brt nabau nalepke take k ma mx peter :yea1: kumi čakam da jih bowa nalepila k bo hud k ps motor...jst bi še uprašu če kdo prodaja motocross čelado??? čestitke tebi in shibbyju.... :worship: :worship: :worship: za novo pridobljeno stvarco... kaj ga/vaju bomo spremljal drugo leto na akrapovič pokalu bolj pogosteje??? ej dj reč lukatu da mam še dj njegove fotke z dirke...ma čist pozabla...ufff :slap: :) pa opomn ga na čokolado :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trolly23 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 čestitke tebi in shibbyju.... :worship: :worship: :worship: za novo pridobljeno stvarco... kaj ga/vaju bomo spremljal drugo leto na akrapovič pokalu bolj pogosteje??? ej dj reč lukatu da mam še dj njegove fotke z dirke...ma čist pozabla...ufff :slap: :) pa opomn ga na čokolado :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :D živjo! ja bom reku ja. kr pošl slikce :lol: u planu ma neki dirk odpelat.....jst bi tut čokolado :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Za znoret dobr video :) Moški populaciji ogled obvezen :D PS: Morem mal popestrit petkov večer hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 hude beybe :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NiX MX Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Za znoret dobr video :) Moški populaciji ogled obvezen :D PS: Morem mal popestrit petkov večer hehe :OK: tole bi pa mi rabli v Ležnu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 30 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 če bi to mel v ležnju,pol noben nebi vozi!bi se vsi okol bab slinl :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Evo Pirurirc ena zate ;) Več fotk od danes pa TUKAJ Popravljeno November 16, 2007. Popravil MX_Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Evo Pirurirc ena zate ;) Več fotk od danes pa TUKAJ Yo tenx za fotke. Škoda k si jo kropnu, ker je ozadje fantastično. Hudo progo majo u Ležnju. Pridem še. Še enkrat hvala za lep popoldan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RCforsure Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Pirurirc se iz teh strani poslavlja, ker ga je sam g. Peter Baloh alias NOISE (nimaš za spomladansko sapico, kamoli hrup) odrezal. Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Za znoret dobr video :) Moški populaciji ogled obvezen :DPS: Morem mal popestrit petkov večer hehe haha hud video.....sam sm pač ženska in morm komentirat da škoda k so te bejbe povečini keš pi.ke.... sej veste sam da so motorji...pa obožujejo motoriste same pa nimajo pojma zakaj se gre... žal moje mnenje....se opravičujem se nism mogla zadržat :blush: sm bl zgovorne sorte :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se