salsa Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ne vem če ti tukile na zastavi ne piše..... :winkiss: :winkiss: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 je kle piše, sm bi rd če je kle okrog lj kje kkšn zastopnik.Ker lesce so kr deleč od mene!:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.hOr Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 je kle piše, sm bi rd če je kle okrog lj kje kkšn zastopnik.Ker lesce so kr deleč od mene!:) kermavner v okolice ljubljane ima tud smith očala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trolly23 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 ja smith očala ma sm kukr jst wm nima zatemnjenih stekel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Kaj fantje trenirate kaj. Nabavil sem nov stroj(na sliki) spet bodo borbre na akrapovič pokalu :worship: :worship: :worship: :naughty: :naughty: :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil bmw11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gery Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Kaj fantje trenirate kaj.Nabavil sem nov stroj(na sliki) spet bodo borbre na akrapovič pokalu :worship: :worship: :worship: :naughty: :naughty: :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: zaradi tebe že razmišljajo o razredu R3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) ja smith očala ma sm kukr jst wm nima zatemnjenih stekel. Kaj fantje trenirate kaj.Nabavil sem nov stroj(na sliki) spet bodo borbre na akrapovič pokalu :worship: :worship: :worship: :naughty: :naughty: :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Vse se dobi pr kermavnerju, samo, treba je stopit do Uroša, pogledat v Katalog in naročit. Dobava je cca 1 teden. BMW11. :wacko: Kva je to? Kašn prototip Kawasakija al kašn nov motokultivator - street edition? :D :D :slap: :worship: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil rocky_zupca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Vse se dobi pr kermavnerju, samo, treba je stopit do Uroša, pogledat v Katalog in naročit. Dobava je cca 1 teden. BMW11. :wacko: Kva je to? Kašn prototip Kawasakija al kašn nov motokultivator - street edition? :D :D :slap: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :P :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Hay motokros druščina. Kaj mi lahko kdo pove, če ima mogoče Lazer MX7 čelado, pa kako so kej številke le te glede na obseg glave? Sem danes šel v trgovino sprobat, pa so imeli samo L velikost (59-60), jaz mam pa obseg 57cm, pa se mi je zdela čist prav, zdej pa nisem več prepričan, če bo M (57-58) prava velikost zame :unsure: Do zdej sem imel Airoh Runner M (57-58) velikost. PS: Kupujem preko spleta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Hay motokros druščina. Kaj mi lahko kdo pove, če ima mogoče Lazer MX7 čelado, pa kako so kej številke le te glede na obseg glave? Sem danes šel v trgovino sprobat, pa so imeli samo L velikost (59-60), jaz mam pa obseg 57cm, pa se mi je zdela čist prav, zdej pa nisem več prepričan, če bo M (57-58) prava velikost zame :unsure: Do zdej sem imel Airoh Runner M (57-58) velikost. PS: Kupujem preko spleta Mx Peter jaz imam Lazer ćelado pa imam S,s tem ka nimam malo glavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ola motokrosisti! Povejte mi točn datum če kdo ve kdaj je letos Mantova Starcross vem da je zdele enkrat v začetku februarja sm več pa ne vem. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Men se zdi da 9.-10. Februar 2008 Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Zanima me kaka očala uporabljate motokrosisti. Predvsem če imate 2 šipce al samo 1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Zanima me kaka očala uporabljate motokrosisti. Predvsem če imate 2 šipce al samo 1. Očala z eno šipco! Z dvema plastema so očala za enduro in za bolj zimske čase, ker bi naj prerečevale rosenje. Čeprav, ko se peleš in je prezračevanje pravo, se ne bo zarosila nobena šipca, ko se pa ustaviš prešvican, se pa zarosijo čisto vsaka očala Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Aha, fora je v tem ker imam smučarska očala z dvemi šipcami, ena je rdeče-pinky, notranja pa je prozorna. Tako da bi blo OK če sam barvasto ven vzamem in imam navadno za vozit. Vozil se bom pa itak v lepem vremenu-supermoto... :worship: Hvala! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) Mislim, da imaš ti eno šipico, ki je že narejena iz dveh plasti, vmes pa je zrak. Ali se motim mogoče in imaš res dve šipci? Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil MX_Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Mislim, da imaš ti eno šipico, ki je že narejena iz dveh plasti, vmes pa je zrak. Ali se motim mogoče in imaš res dve šipci? so dve šipce, ker imam možnost zamenjave barvaste šipce. Problem je ker ta firma ne obstaja več v EU, lahko naročim iz japonske edino :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reXton Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Pa saj očala niso ravno draga. A ni bolje da ne kompliciraš pa kupiš ena motokrosistična? pa še par slikc iz španije pripenjam :naughty: zamknu B) high in the sky :o (slika 1 - en domačin, slika 2 - Marc de Reuver, Martin Honda) na pouno :D (tadiča mal bl, jst mal mn :lol:) MK ZAI B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Če koga zanima Supercross Lites 3. dirka sem tukaj naredu torrent. uživajte 2008 AMA Supercross Lites - Round 3 - Anaheim 2 @reXton: Fantastične fotke :D Vidim, da ste imeli vreme idealno, prav zavidam vam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 rexton sem vam bil kar malo fauš :whistle: daj povej keri je tisto na zadnji slike zraven Zajca :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 timotej akrapovic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 timotej akrapovic Kdo pa je pol na 207 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reXton Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 anže slivnik #225 na akrapovičevem lanskem motorju, ker je njegov suzuki crknu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Če koga zanima Supercross Lites 3. dirka sem tukaj naredu torrent. uživajte2008 AMA Supercross Lites - Round 3 - Anaheim 2 Sem šele zdej ugotovil, da je ta torrent iz prve dirke Anaheim 1. Se opravičujem za napako, nisem mel časa sploh gledat in sem dal nepreverjen video na net :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Kaj nabavit od 450 crosa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se