D.J. Objavljeno December 16, 2004 Opozori Objavljeno December 16, 2004 hvala D.J. :) Prva serija RMZ450 je bla v Nemčiji umaknjena iz prodaje :? .Nova pride v začetku januarja.Upam, da bo motor res vredu kot pišejo v vseh testih.Spet nekaj novega na trgu pa še ugodna cena je 6.000€ :D .Upajmo, da bo z njim konkurenčen v MX.Za kateri team bo nastopal? ← nisem glih 100% ampak mislim da ostaja v istem timu
jhribar1 Objavljeno December 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2004 katero olje dajete v menjalnik pri 2 takt,jest sem dal agip formula racing 4T
Erik Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Ko sem imel Crossa sem prisegal na Motorex :OK:
jhribar1 Objavljeno December 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2004 no ta je bil 3 jurje,bo že dober :OK: pa tud v owners manual piše da je agip city racing 4T,
Rudy Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Ej majstri,mal me zanima na kolk casa menjate olje v masini, in katero olje za mesanco obstaja poleg tts'a in kaksne so kej cene v primerjavi s tts'om in seveda KVALITETA?? hvala
BlazS Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Jest sem olje v masini(Motul Transoil) menjal na dobrih 10 ur. TTs ni lih dobro olje. Jest sem v glavnem tankal Motul 800, kasneje pa Motul 600. Priporocam ti Motul 600. Je pa okol 3500 SIT. Z drugimi nimam izkusenj, zagotovo pa s tem oljem ne bos falil. Po mojem mora bit tud Motorex zlo vredu.
MX_Peter Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 Jst sem pa vprasu enga ko se spozna na olja, pa je reku, da mora olje samo zadostovati standardom, pa da je sintetika in da je low smoke. Npr. ena firma XXX toči olje iz istih sodov, ko Shell sam, da je cena velik velik bolj ugodna olje pa je dejansko isto. Se eno vprašanje! Motocross-isti in Enduraši kere ščitnike uporabljate za prsni koš. Tako imenovane želve al majice z vsemi ščitniki (na mrežasti majici so všiti ščitniki). Keri so bolši za vožnjo in keri varnejši po vaših izkušnjah?
jhribar1 Objavljeno December 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2004 jest imam ufo,menda da je fajn ga gor met če kdo pred tabo vozi,sploh kakšna crf 450 eto ga
MX_Peter Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 Jaz sem pa kr tega nabavu!!!!!!
Ježek Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 Jaz sem pa kr tega nabavu!!!!!! ← Kok si pa dal za tegale in kje?
MX_Peter Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 Kupil sem ga pri AUNER-ju Graz. Dal pa sem dokaj poceni 90 EU .) . Pred pribljižno dvema tednoma. So mel nekakšno razprodajo!
PANTERA Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Kupil sem ga pri AUNER-ju Graz. Dal pa sem dokaj poceni 90 EU .) . Pred pribljižno dvema tednoma. So mel nekakšno razprodajo! ← Mreža, ki povezuje ščitnike med seboj se zlo rada trga tak, da 90€ je ravno prava cena za drugače dragega Aunerja, poleti bo ti zelo vroče v tej zadevi.Pri TAF-u v Nemčiji enaki 59€.
jhribar1 Objavljeno December 22, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2004 a pa to si dobil vse kar je na sliki vidno,tudi ščitnik za hrbet zadaj pa ščitnike za komolce,
Ježek Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Ja kokr jaz spremljam tele cene so tudi pri nas približno iste.Kar se pa kvalitete tiče pa firme pa nimam pojma.
MX_Peter Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 a pa to si dobil vse kar je na sliki vidno,tudi ščitnik za hrbet zadaj pa ščitnike za komolce, ← Kot je na sliki vsi komplet ščitniki! Je pa drgač od firme UFO (90 EU). Pol sm pa še nabavu rokavice SHIFT 19.90EU, hlače MX-enduro SCOTT 50EU z vstavnimi ščitniki za kolk, 2x majica SCOTT (15EU za komad) in kolenski ščitniki 15EU. Vse me je prišlo pribljižno 205 EU. Se mi zdi da kr vredu!
Ježek Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Kupil sem ga pri AUNER-ju Graz. Dal pa sem dokaj poceni 90 EU .) . Pred pribljižno dvema tednoma. So mel nekakšno razprodajo! ← A je težko najdt tole štacuno??Sej če si tkole nabereš par stvari se kar splača...po eno stvar se pa ziher ne.Sprašujem zato ker me firbec matra..Sej veš več ko veš boljš je.Pa še kakšnemu drugemu bo bo prov prišlo
MX_Peter Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 To je trgovina v Avstriji. Imenuje se AUNER in je v Graz-u.. Za več informacij pa poglej na njihovo spletno stran (http://www.auner.at/index1.htm) pod temo news. FLOHMARKT bei AUNER Graz. Tam je tudi manjši zemljevid.
Rudy Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Jest sem olje v masini(Motul Transoil) menjal na dobrih 10 ur. TTs ni lih dobro olje. Jest sem v glavnem tankal Motul 800, kasneje pa Motul 600. Priporocam ti Motul 600. Je pa okol 3500 SIT. Z drugimi nimam izkusenj, zagotovo pa s tem oljem ne bos falil. Po mojem mora bit tud Motorex zlo vredu. ← Hvala ti za odgovor o oljih,ampak me zanima se,ce kej veste o tem da ni prov dobr menjat olja za mesanco ker se baje struktura saj spremeni in se ti lahko kaksen koscek saj odlusci ,pol pa vsi vemo kaj sledi?! A kdo kej ve o tem?
MX_Peter Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 A ma kdo kej izkušenj z olji PENNASOL (2T-Speed synthetic), al pa KROON OIL (TORNADO 100% synthetic base) za kros motor!
MX_Peter Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 Pa še neki! To sezono bo eurosport prenašal motocross MX1 in MX2 dirke v živo :yea2:, pa mal tudi s posnetki. Sem pisu na eurosport in sem dobu odgovor, tak da to res drži! :OK:
Rudy Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 a mas kaksne datume teh prenosov,in a jih lahko kako dobis?
MX_Peter Objavljeno December 25, 2004 Opozori Objavljeno December 25, 2004 Prenosi bodo takrat ko bodo dirke .) . To se pravi nekje aprila 2005! Vsem želim vesel BOŽIČ!
jhribar1 Objavljeno December 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2004 ponavadi so bili prenosi ob nedeljah na vsake 14dni :)
Fabo Objavljeno December 25, 2004 Opozori Objavljeno December 25, 2004 Sej enkrat se je še celo naša SLO2 spomnla na motokros in je bil prenos dirke iz Orehove vasi, ampak se ne morem spomnt a je blo to lansko leto al pa mogoce se eno leto nazaj... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se