gizmOkak Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 hudiča, sm šele zdej vidu kako temno sm naredu (sam ostale so pa ql :hmm: )... Mam nov monitor pa mi barve mal čudno meče vn ko ni še skalibriran v vseh programih :doze:
gizmOkak Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 A zdej spet vojna al kaj???? Nč vojne, samo v vednost za naprej, da bojo poročila bol OBJEKTIVNA. V stilu L,Thor-a ipd. Ker v naši Kokoški so res hitro čenče po zraku.
Pirurirc Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 mislš tale :unsure: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1362152 Gizmo ma še eno z druzga kota :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Bonc Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Ja Gizmo, pa brez komentarjev o babjih čenčah :closedeyes: ;) Drugač se je pa Theo prebudu, polomlen baje nima nč, podrobnejše stwari pa nebi pisala, tko da lahko kdo praša Miha al pa koga drucga, sam da bo iz prwe al pa wsaj zanesljiwe druge roke. Fantje pridni bodte w Brežicah, pa brez incestow lepo prosm ;) Se widmo v Sl. Gradcu! Oz. še prej w Škednju na EP :)
OrangePower Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Nč vojne, samo v vednost za naprej, da bojo poročila bol OBJEKTIVNA. V stilu L,Thor-a ipd. Ker v naši Kokoški so res hitro čenče po zraku. Vojna? Kakšna vojna? :D
reXton Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Two days to go!!! :chase: :naughty Yamaha bo lepa, dubu sm nalepke San manuel racing, žal pa ta vikend še ne bo akrapoviča. Mal smo se ga ufural, ni kej :P Progo so mnde še neki štimal, nej bi bla pa zlo težka... bomo vidl. Komi čakam! :kva2:
gizmOkak Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) in nas u brežice spet ne bo :angry: Js sm ŠE ZMERI brez motorja (zahvala gre kaj vem komu več), tamalmu je pa koš od sklopke razneslo. Super! Kam lepše! Lepo se imejte pa pazte nase Gizmo Over & Out :wacko: Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil gizmOkak
rocky_zupca Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 wuuuuuuuuuu Jz tud čakam.... še 2x spat po pa gas..... :yea1: :naughty: :naughty: upam da bo lepa dirka.... rezultat me sploh ne zanima.... sam d probam novo zverino..... (btw kupu čiz nov stroj - The power of Dreams) Se viiidmooo Pirurirc... če bo kej slikc... popaz tud kej na 112-ko :worship:
NiX MX Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 A je tole tovarniško moštvo Suzukija, s hladilnikom na številki http://213.250.2.3/2077378/3.jpg http://213.250.2.3/2077378/4.jpg
fulhitr Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 gizmo sem vaš kombi zutrej vidu na uncu??? vw z velikim thor logom???
Pirurirc Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Se viiidmooo Pirurirc... če bo kej slikc... popaz tud kej na 112-ko :worship:
MX_Peter Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Jov A je bla spet blatna dirka? Mene žal ni blo :(
slabeg Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Oj ljubitelji hlapov. Sem nov na forumu tko da mi kakšno neumno vprašanje ne zamert. Zanima me če kdo pozna možakarja, ki je menda iz Moste-Polje in se pri njem da dobit velik rezervnih delov. Po neumnosti sem na uplinjaču (frgazarju) izgubil vijak, ki regulira razmerje med zrakom in gorivom. Brez zadeva sicer zalaufa, sam motor čist znori. Po mojem samo tega vijaka ne morem naročit, bi najbrž moral menjat komplet uplinjač. Bi dal ta vijak tud zdrejat, sam nimam kopije, tko da sem zaenkrat u rit. Kolega mi je sicer posodil od l.95 ampak ne paše. Motor je sicer Yamaha YZ 250 letnik 92. Hvala za kakršnokoli informacijo. LP
gizmOkak Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 gizmo sem vaš kombi zutrej vidu na uncu???vw z velikim thor logom??? Tako je :naughty: Da bi ti vedu kake dirke in komedije so ble že u soboto... Iskat sklopko po celi SLO za tamalga :whistle: pol pa usa zahvala URBASEM za posojo kompletne sklopke za našga suzukija :worship:
rocky_zupca Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Kok ma ta vaš suzuki številko? Jst sm mel prov hude manevre z enmu suzukijem 2 vožnjo... ene 3x sva se prehitela se mi zdi...
Godspeed Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 A kdo kaj ve kaj se dogaja s progo na Brniku? V soboto sta bila tam bager, ki je ravnal mize in doskoke ter tovornjak, ki je navozil zemljo po celi progi. Videti je bilo, kot da jo bodo dobr zrihtal.
gizmOkak Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Kok ma ta vaš suzuki številko? Jst sm mel prov hude manevre z enmu suzukijem 2 vožnjo... ene 3x sva se prehitela se mi zdi... 195 ... mislim, da nista bla vidva skup :hmm:
fastgirl Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 A kdo kaj ve kaj se dogaja s progo na Brniku? V soboto sta bila tam bager, ki je ravnal mize in doskoke ter tovornjak, ki je navozil zemljo po celi progi. Videti je bilo, kot da jo bodo dobr zrihtal. a res??? to bi blo pa superca :worship: :worship: :worship: :worship:
Pirurirc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Oj ljubitelji hlapov. Sem nov na forumu tko da mi kakšno neumno vprašanje ne zamert. Zanima me če kdo pozna možakarja, ki je menda iz Moste-Polje in se pri njem da dobit velik rezervnih delov. Po neumnosti sem na uplinjaču (frgazarju) izgubil vijak, ki regulira razmerje med zrakom in gorivom. Brez zadeva sicer zalaufa, sam motor čist znori. Po mojem samo tega vijaka ne morem naročit, bi najbrž moral menjat komplet uplinjač. Bi dal ta vijak tud zdrejat, sam nimam kopije, tko da sem zaenkrat u rit. Kolega mi je sicer posodil od l.95 ampak ne paše. Motor je sicer Yamaha YZ 250 letnik 92. Hvala za kakršnokoli informacijo. LP Delta team krško (cifro boš v imeniku našel) Prosi naj ti vežejo g. Ronalda (ve največ o kros motorjih) Za ostale podatke se javi na osebno. Peter, ni bilo blato. Kadilo seje na začetku, kasneje je padla ploha in je bilo super.
Pirurirc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 dejte kakšno slikco noooo :worship: http://www.amzs-sport.com/akrapovic/index.html
MX_Peter Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 @ Pirurirc: A tako. Res čudno, ker pri nas je kar naprej sipalo :headbang: Kaj ti nisi vozu, da si lahko MX Open R2 slikal? Super si naškljocal tole ogromno fotk, tako je treba. Spodaj pa malo bolj direkten link za tiste lene :whistle: ALBUM BREŽICE
NiX MX Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Če kdo kupuje 125 2T, let. 99 GSM: 041/ 446-734
reesko Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 lp! mene zanima, če kdo ve kje bi se dalo kupit KTM bat? gre se za Sx125 letnik '00 zanima me kako je s temi ponaredki kot so prox, vertex itd... hvala za odgovore! LP jure
Butnglavc Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) To niso ponaredki, ampak specialni deli :whistle: Drgač sp pa dobri Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Butnglavc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se