and051602 Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 (popravljeno) LP počasi se odločam za nakup cross motorja. sicer mene zanima katera znamka je dobra, da se ne kvari, pa da so rezervni deli še kar poceni. odločam se pa za nakup 250 al 450 4t. (honda, yamaha, husqvarna, kawasaki, ktm) Popravljeno Februar 26, 2009. Popravil and051602 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirurirko Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Jest ti predlagam da kupiš japonca, če ti je v veselje držat gas do konca kupi 250f , če te zadovolji vožnja s pol gasa kupi 450f. Najmanj se kvarijo novi motorji direktno ven iz škatle in pravilno podmazani in sestavljeni. Z rednim vzdževanjem seveda. Za tak motor ti do 50 ur pri 250f in 100ur pri 450f ne bo potrebno kupovat rezervnih delov razen oljnih filtrov (če te prištejem k rezervnim delom). In pa olja za mašino, ki ga menjaš na cca 5ur. Vse kar je rabljeno je zelo individualna stvar. Velik faktor pa tu igra raba oz. zloraba motocikla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lovro.p Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 z japoncem ne boš brcnu v temo! kar se tiče zanesljivosti KTMov, Husquarn itd. se pa mal ''krešejo'' mnenja! Drugač če si začetnik verjetno ne boš čutu razlike med motorji! Vzdrževanje vseh 4t motorjev je pa lohka zlo drago če vsaj malo ne paziš (ogrevanje motorja, redne menjave olja, filtrov,...)! verjetno je med cenejšimi za dele yamaha, ima pa tut zlo dobro trgovsko mrežo (večino delov lohka dobis v cca 3h dneh!)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirurirko Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 (popravljeno) Kar je na zalogi , in večina potrošnega materiala je za novejše letnike, dobiš v podobnem času tudi za Hondo :) Popravljeno Februar 27, 2009. Popravil pirurirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmichael4 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 (honda, yamaha, husqvarna, kawasaki, ktm)Kaj pa Suzuki? Nov je med najcenejšimi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lovro.p Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Nekateri pravijo da ma slab menjalnik...in da naj bi mel na splosno malo slabse materiale kot naprimer yamaha, kawasaki! to sm sam slisu...drugac pa vprasej koga ki vozi suzukija! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirurirko Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Jest ga vozim in je res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
and051602 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 ma ne suzuki se mi sploh ne dopade bol sm za Hondo crf250 al pa yamaho yz250f Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirurirko Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Ampak suzi gre skoz ovinke najbolj to je že lep cajt njegova prednost amak ti kr hondo al pa flavto ups yamaho uzam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmichael4 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Pr nas delajo Suzukiji ko urca, z menjalniki vred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 kolk ma pa kaj 250 4t koničkov? :P je okol 35, 40? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lovro.p Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 kolk ma pa kaj 250 4t koničkov? :P je okol 35, 40? Ma najbols da gres na akrapovicevo stran pa mas tm vse diagrame in podatke!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcteraz Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Mene pa zanima Kje kupujete lastniki Suzukijev rezervne dele, ker so v Acosmos čisto neresni, me zanima kje bi se še dalo v okolici Lj. kupovati rezervne dele za Suzuki Kros motorje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Kermauner na Tržaški po četri uri je odprta štacuna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Najhitrejša pa najdražja dobava za dele je Avto Emona cerka tri dni sprobano,nadaljevanje popravila pa pri amp-ju tudi hitro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skodljivec Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Pozdravljeni, Opažam da se tu dosti ljudi razume na cross motorje. Rabil bi pomoč pri nakupu cross motorja. Odločil sem se da bom kupil 125 2T glede na to da sem začetnik ( oziroma vozim motor že 10 let, nikoli pa cross ). Na avto . net-u sem gledal rabljene cross motorje od 1000- 1500 €, glede na to da se bom le rekreativno vozil. Tako malo na okoli nikoli pa ne mislim zaiti v svet dirkanja. Gledal sem znamke: Honda, Kawasaki, Suzuki, Husquarna. Katero znamko mi priporočate?? blink.gif Na kaj morem biti pazljiv?? Pa se kakšnega nasveta bom vesel. Hvala.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Pozdravljeni, Opažam da se tu dosti ljudi razume na cross motorje. Rabil bi pomoč pri nakupu cross motorja. Odločil sem se da bom kupil 125 2T glede na to da sem začetnik ( oziroma vozim motor že 10 let, nikoli pa cross ). Na avto . net-u sem gledal rabljene cross motorje od 1000- 1500 €, glede na to da se bom le rekreativno vozil. Tako malo na okoli nikoli pa ne mislim zaiti v svet dirkanja. Gledal sem znamke: Honda, Kawasaki, Suzuki, Husquarna. Katero znamko mi priporočate?? blink.gif Na kaj morem biti pazljiv?? Pa se kakšnega nasveta bom vesel. Hvala.. LP dobrodošel v svet motokrosa. dej mal tole temo preštudiri, k smo že večrat o tem pisali in debatirali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcteraz Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Me mal zanima, kako tekmovalci recimo za DP gledate na folk kateri se sprehaja med boksi? Ali vam je to odveč ali vam je pač vseeno?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Pozdravljeni, Opažam da se tu dosti ljudi razume na cross motorje. Rabil bi pomoč pri nakupu cross motorja. Odločil sem se da bom kupil 125 2T glede na to da sem začetnik ( oziroma vozim motor že 10 let, nikoli pa cross ). Na avto . net-u sem gledal rabljene cross motorje od 1000- 1500 €, glede na to da se bom le rekreativno vozil. Tako malo na okoli nikoli pa ne mislim zaiti v svet dirkanja. Gledal sem znamke: Honda, Kawasaki, Suzuki, Husquarna. Katero znamko mi priporočate?? blink.gif Na kaj morem biti pazljiv?? Pa se kakšnega nasveta bom vesel. Hvala.. LP Za takšen denar je znamka skor vseeno, glej le, da bo kolikor toliko izpraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skodljivec Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 kako kaj z rezervnimi deli?? za Hondo, Husqvarno?? kaj menitie o Husqvarni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Če koga slučajno zanima moja Hondica jo prodajam. Več o prodaji si oglejte na spodnjem linku ;). Pa za prodat še imam Fly Opremo in nekaj malenkosti... http://www.mxvelenje.com/e107_plugins/foru...ic.php?499.last Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Honda ni slaba, samo ktm je boljši hahaha. Tudi sam prodam hard enduro in supermoto, spodaj LINKA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 kako kaj z rezervnimi deli?? za Hondo, Husqvarno?? kaj menitie o Husqvarni? a rezervnimi deli je dobr, za hondo so cenejši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 (popravljeno) Če koga slučajno zanima moja Hondica jo prodajam. Več o prodaji si oglejte na spodnjem linku ;). Pa za prodat še imam Fly Opremo in nekaj malenkosti...http://www.mxvelenje.com/e107_plugins/foru...ic.php?499.last A maš že novo, al boš dal MX mal u kot???? Popravljeno Marec 8, 2009. Popravil Pirurirc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 A maš že novo, al boš dal MX mal u kot???? Nč še nimam, pa bi najraje imel že kej v garaži, pa me je pač recesija dobla :S Bom pa kej nabavu, ko to prodam, to pa sigurno... PS: grem nazaj med smokerje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se