Skoči na vsebino

Za motokrosiste

jhribar1

Priporočene objave

Fantje mene neki zgolj informativno zanima? Kako to, da so suzukiji tok pocen napram ostalim firmam? Neki ste že govoril o slabših materialih, pa o menjalnikih. A pol je RMZ 250 09 za kej, al je bols dat mal vec za drugo firmo? Sem gledu mal tko po mobile.de pa sm opazu, da jih dobiš tut za 4700, na madžarskem sicer?!? men je to ful cudn.... :blink: :)

Popravljeno . Popravil MXRideR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje mene neki zgolj informativno zanima? Kako to, da so suzukiji tok pocen napram ostalim firmam? Neki ste že govoril o slabših materialih, pa o menjalnikih. A pol je RMZ 250 09 za kej, al je bols dat mal vec za drugo firmo? Sem gledu mal tko po mobile.de pa sm opazu, da jih dobiš tut za 4700, na madžarskem sicer?!? men je to ful cudn.... :blink: :)

a ti to o novih motorjih al kako??

Suzuki novi 450- 7690€......250-6990€

Honda nova 450- 7990€......250-6600€

Kawasaki novi 450-6237€...250-5889€

Očitno je kawasaki najcenejši (cene so iz interneta)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa sem se končno spravu in prenesu slike...spodaj si poglejte par le teh ;)

PS: Se še uvajam za letošnjo sezono, sem mal iz forme padu hehe ;)

pp-2009-slovenske-konjic.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cene so čudne, ampak če dobiš račun je vse OK. Čeprou večina krosk nima računa, vsaj kar se rabljene robe prodaja, je za nov model račun dobrodošla stvar. Zakaj???? Ker če pride do vpoklica, se brez računa lahko slikaš s tovarniško napako !!!!! Vpoklic se je zgodil pri Suziju RMZ450 K8.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ampak pri rmz 250 k9 sigurno ne bo prišlo do nobenega vpoklica, ker je mašina ista kot 08, ki pa naj bi bla po mnenju Urbasov in še kšnga druzga zelo dobra, brez kakršnih koli težav. Tko da mislim da se ti splača vzet rmz 250 k9.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MX Pero -a je tistale z KTMom 266 iz tvojih posnetkov a je nekje iz neta. Ker je res huda in bi rad dobil original - da bi jo dal mal večjo razvit. Bi jo dal Johnyu k se je ptrudu za zmago v 2.!!! :worship: :worship:

TNX

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj zdej ste gledal kej MX1 in MX2....prava kopel v blatu je bla :D

Hehe...to pa res ja! =)

Upamo da druge ne bodo odpovedal...ker bi zdej sele ornk zanimivo ratal!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe...to pa res ja! =)

Upamo da druge ne bodo odpovedal...ker bi zdej sele ornk zanimivo ratal!!

jah no sj smo vsaj ob prvi se malo nagledali,svaka čast gajserju pa vsem fantom ki so se sploh peljali po progi...mene je že čudilo da prve niso odpovedali,vendar so to le najboljši motokrosisti na svetu,ki se morajo znajti v vsaki situaciji...to je njihova služba in naloga..vendar je to samo moje mnenje... ;)

pa lep pozdravček

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je kr pametno da so zadnjo runde odpovedal. Nevem kako bi šlo v 2. rundi mx2 fantom.. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah no sj smo vsaj ob prvi se malo nagledali,svaka čast gajserju pa vsem fantom ki so se sploh peljali po progi...mene je že čudilo da prve niso odpovedali,vendar so to le najboljši motokrosisti na svetu,ki se morajo znajti v vsaki situaciji...to je njihova služba in naloga..vendar je to samo moje mnenje... ;)

pa lep pozdravček

:OK: :OK: :OK: :OK:

Dirka MX1 klase je bla vidt, tko kot bo na koncu. Prva lastovka še ne prinese pomladi. Zna bit napeto do zadnjega kroga, ups, do zadnje dirke. Navijam za Strijbosa. Pa ker bil bil. Ramon mi je še vedno pri srcu. A je kdo gledu slovensko verzijo prenosa. Kaj praute kej na komentarje, če je to kdo spremljal????

Pr tamalih je Paulin res car. A je kdo gledu pre race na Freecasterju. Res je bil sproščen model. O tem fantu se bo še pisalo. For sure.

Naši so mel pa mal nesrečen vikend!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pourcel prvak :worship: Kam je prilezu model. Se ga kdo spomne iz Orehove vasi leta 04 ali 05 nisem ziher na EMX2, v glavnem velko blato je blo. Revež se je matral z kx 125 takrat še pravi mulc nevem če je mel 50kg.. Prvoščm mu :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem gledu na Šport TV prenos in sem se skos zgražal nad komentarji obeh komentatorjev.

Prava groza res, kr neki kvasita, sploh sokomonetator ''Guma'', kot da je z lune padel.

Vsaj malo bi si lahko prebrala o MX-u če že morta govorit na TV-ju, če drugega znanja nimatao o tem športu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pourcel prvak :worship: Kam je prilezu model. Se ga kdo spomne iz Orehove vasi leta 04 ali 05 nisem ziher na EMX2, v glavnem velko blato je blo. Revež se je matral z kx 125 takrat še pravi mulc nevem če je mel 50kg.. Prvoščm mu :OK:

Taisti Pourcel in Villopoto sta nekaj (cca5 let ) nazaj na svetovnem prvenstvu navduševala občinstvo , ko sta žgala za prvo mesto na 85ccm motorjih. Na četrtem mestu se je vozil takrat M. Irt. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav!

Zanima me kaj vse se menja pri obnovi vilic, je to le olje in pa semeringi ali še kaj drugega?

Bi lahko to naredil sam ali je prezahtevno?Je to že kdo delal in kako?

Hvala za morebiten odgovor...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse kar si naštel se menja. Včasih tudi več. Če teh stvari ne veš potem raje najdi človeka, ki to ve.

So tudi aktivni na tem forumu.

Cene pa stane, sta pa best frenda :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In tista dva prideta največkrat skupaj, če se takih posegov lotiš sam doma, Drago pa mimo špancira.

Servis vilic ti prnese stane za 120€ in/ali majn z materijalom pri mojstru. Nevem če se splača sam doma mešat olje in delat custom orodje sam da se vilce poservisira :D

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

Nekaj sem slišal, da naj bi v kratkem zaprli cross progo v Vrtojbi, zaradi izgradnje čistilne naprave. Kaj je to res ali so to samo buče? Pa če je kdo doma kje v bližini mi naj pove, če je zdaj v teh poplavah zalilo tudi progo, ker bom šel v soboto malo dol, če le ne bo dež.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res jo bodo zaprli. Za ta teden se mora pa Gizmo javt. Gizmo ooo ooo ooo

Popravljeno . Popravil pirurirko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta teden so poplave.

Drgač je pa proga odprta torek in četrtek. Zaprli jo pa tudi ne bojo tako hmali ker je občino zadela recesija pa ne bo še tako hitro čistilne naprave :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!