Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No zdaj pa so že rezultati:

Matevž Irt je skupno osvojil odlično 3. mesto (v prvi vožnji je bil 3., v drugi pa 4.)! :worship:

Klemen Gerčar pa je skupno osvojil 4. mesto (v prvi vožnji je bil 4., v drugi pa 5.)!

Čestitke obema!!! :yea1:

Objavljeno

Aaaaaaaaaahahaha....... Bravo, bravo Klemen in Bravo, bravo Matevž!!!!!! :worship::yea1: Pridna fanta :D Kragelj se je kr neki let trudu da je do takih rezultatov pršu kt jih je Matevž zdej uspev dosežt in presežt v prvem letu.....tko da..... Prhajajo mlajše generacije na vrsto :D lepo,lepo......

Ammmmm,Kragelj bo pa baje vozu sam tisto kar mu je blizu. Prvo kar bo bo menda Holice pelu.

Objavljeno (popravljeno)
No zdaj pa so že rezultati:

Matevž Irt je skupno osvojil odlično 3. mesto (v prvi vožnji je bil 3., v drugi pa 4.)! :worship:

Klemen Gerčar pa je skupno osvojil 4. mesto (v prvi vožnji je bil 4., v drugi pa 5.)!

Čestitke obema!!! :yea1:

BRAVO FANTA..... :worship: :worship: :worship: Škoda, ker Matevž Irt ne pelje našega državnega prvenstva. To bi bilo zanimivo oz. ne već tako monoton MX3.

Aaaaaaaaaahahaha....... Bravo, bravo Klemen in Bravo, bravo Matevž!!!!!! :worship::yea1: Pridna fanta :D Kragelj se je kr neki let trudu da je do takih rezultatov pršu kt jih je Matevž zdej uspev dosežt in presežt v prvem letu.....tko da..... Prhajajo mlajše generacije na vrsto :D lepo,lepo......

Ammmmm,Kragelj bo pa baje vozu sam tisto kar mu je blizu. Prvo kar bo bo menda Holice pelu.

No Kragelj ima že zmago v posamični vožnji in tudi že dobre rezultate. Je pa res, da je Irt prej prišel do tega. Trnutno je izenačen v skupnem seštevku SP MX3- 7 mesto (sezona je pa še dooollggaaa)

Me zanima, kaj da mama IRT tem svojim pubecem za jesti, da so vsi trije vrhunski motocrosisti. Al jim da fotr IRT kaj olja ta popit vsaki večer :whistle:

Popravljeno . Popravil avro
Objavljeno (popravljeno)

Bravo naši, bravo Bubba in Akrapovičev razvojni oddelek in bravo Peter Tadič za zmago v prvi vožnji EMX2 junior. Še eno štirko pa je pripeljal Aljoša Molnar na ta isti dirki. Pa da ne pozabim še na Tima Gajserja, ki je imel ta vikend nekaj smole.

Čestitke vsem.

@ Gery kot da bi napisal; Poslušam Prince-a on pa mene ne.

@ Avro, starša Irt napajata klince z vodo zasoljeno, himalajsko :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Martin Krpan še vedno šverca press

Popravljeno . Popravil pirurirko
Objavljeno

Najprej čestitke Irtu in Gerčarju....res sta modela :worship:

Imam pa še eno vprašanje. Kaj mogoče kdo pozna koga, ki zna kvalitetno porezati sedeže gleve in vstaviti nove ventile? Pa ceno bi blo še dobro vedeti ;) Menjal bi samo dva sesalna ventila.

Odgovore mi lahko pošljete tudi na PM ;)

Lp, Peter

Objavljeno

Čestitke našim... to so pa zelo, zelo na njivoju rezultati :worship:

Objavljeno

Živjo!

A je kdo tok dober, da mi napiše, katere proge so odprte v nedeljo, bi mu bil ful hvaležen!

Zaenkrat vem samo za Batuje!

LP!

Objavljeno
Živjo!

A je kdo tok dober, da mi napiše, katere proge so odprte v nedeljo, bi mu bil ful hvaležen!

LP!

Semič oz. Stranska vas od 12 ure naprej.

Objavljeno

a mogoče komu ponesreč kkšn FATBAR doma leži pa bi ga mel za prodat :whistle::rolleyes:

Objavljeno
Semič oz. Stranska vas od 12 ure naprej.

Slovenj Gradec je tudi.

Objavljeno

Zbira se podpise, za ohranitev piste v Vrtojbi!!!!

Svoj podpis lahko oddate spletno na naslovu Exclamation

http://www.vrtojba.net/peticija.php

Več, ki vas podpiše, boljše bo...

Hvala vsem, ki boste oddali podpis

Objavljeno (popravljeno)
a mogoče komu ponesreč kkšn FATBAR doma leži pa bi ga mel za prodat :whistle::rolleyes:

ja, sam ni ponesreč in je 75 % od trgovinske cene

Popravljeno . Popravil pirurirko
Objavljeno

Nabavi ga preko eBay-a iz anglije! Bos najcenej skoz prsu!

Objavljeno
Živjo!

LP!

V TRBOVLJAH,VEČ NA /www.mx-klub-trbovlje.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=6

Objavljeno (popravljeno)

LP, mene zanima mavo glede znamk pr motokrosu, konc poletja nameravam kupit eno 250ko (4t), za yamaho pa ktm-a vem da ni blo kakih problemov, kk so pa kaj suzuki, kawasaki, honda ... ?

neki sm brav da je pr suzukijo neki crkovavo itd, zto me mavo zanima, če bi mi kdo znav kaj več povedet kake prednosti/slabosti vseh :)

hvala ;)

ps, kupo bi za okol 3000 €, ostalo bi mev za servis pa opremo ...

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno
LP, mene zanima mavo glede znamk pr motokrosu, konc poletja nameravam kupit eno 250ko (4t), za yamaho pa ktm-a vem da ni blo kakih problemov, kk so pa kaj suzuki, kawasaki, honda ... ?

neki sm brav da je pr suzukijo neki crkovavo itd, zto me mavo zanima, če bi mi kdo znav kaj več povedet kake prednosti/slabosti vseh :)

hvala ;)

ps, kupo bi za okol 3000 €, ostalo bi mev za servis pa opremo ...

Za teh 3000€ se ti še najbolj splača kakšnega dobro ohranjenega 2T...4T za 3000€ kličeš Dragota, Staneta in Ceneta...moje mnenje

Objavljeno
Za teh 3000€ se ti še najbolj splača kakšnega dobro ohranjenega 2T...4T za 3000€ kličeš Dragota, Staneta in Ceneta...moje mnenje

ka hoč s tem povedet, da za tak dnar ne bi dobo vredo ohranjenega 4t 250?

kk je pa kaj z firmami, zka je kawasaki recimo nov 1000 € bol poceni ko konkurenca itd ... ?

Objavljeno

ja točno. dobr si ugotovu. za ta dnar dobiš nekaj, na kar bo potrebbno še kaj dodat v bližnji prihodnosti.

š'ti 4takterji so prava jajca ko ostarijo

smo pa otem v tej temi že tolko tipkal, da malo prebrskaj :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

Kolega prodaja res super ohranjeno Yamaho YZ 250, če koga zanima.

OGLAS

Objavljeno
ka hoč s tem povedet, da za tak dnar ne bi dobo vredo ohranjenega 4t 250?

kk je pa kaj z firmami, zka je kawasaki recimo nov 1000 € bol poceni ko konkurenca itd ... ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!