Urban K. Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 No zdaj pa so že rezultati: Matevž Irt je skupno osvojil odlično 3. mesto (v prvi vožnji je bil 3., v drugi pa 4.)! Klemen Gerčar pa je skupno osvojil 4. mesto (v prvi vožnji je bil 4., v drugi pa 5.)! Čestitke obema!!!
Bonc Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Aaaaaaaaaahahaha....... Bravo, bravo Klemen in Bravo, bravo Matevž!!!!!! Pridna fanta Kragelj se je kr neki let trudu da je do takih rezultatov pršu kt jih je Matevž zdej uspev dosežt in presežt v prvem letu.....tko da..... Prhajajo mlajše generacije na vrsto lepo,lepo...... Ammmmm,Kragelj bo pa baje vozu sam tisto kar mu je blizu. Prvo kar bo bo menda Holice pelu.
avro Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) No zdaj pa so že rezultati: Matevž Irt je skupno osvojil odlično 3. mesto (v prvi vožnji je bil 3., v drugi pa 4.)! Klemen Gerčar pa je skupno osvojil 4. mesto (v prvi vožnji je bil 4., v drugi pa 5.)! Čestitke obema!!! BRAVO FANTA..... :worship: Škoda, ker Matevž Irt ne pelje našega državnega prvenstva. To bi bilo zanimivo oz. ne već tako monoton MX3. Aaaaaaaaaahahaha....... Bravo, bravo Klemen in Bravo, bravo Matevž!!!!!! Pridna fanta Kragelj se je kr neki let trudu da je do takih rezultatov pršu kt jih je Matevž zdej uspev dosežt in presežt v prvem letu.....tko da..... Prhajajo mlajše generacije na vrsto lepo,lepo...... Ammmmm,Kragelj bo pa baje vozu sam tisto kar mu je blizu. Prvo kar bo bo menda Holice pelu. No Kragelj ima že zmago v posamični vožnji in tudi že dobre rezultate. Je pa res, da je Irt prej prišel do tega. Trnutno je izenačen v skupnem seštevku SP MX3- 7 mesto (sezona je pa še dooollggaaa) Me zanima, kaj da mama IRT tem svojim pubecem za jesti, da so vsi trije vrhunski motocrosisti. Al jim da fotr IRT kaj olja ta popit vsaki večer Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil avro
pirurirko Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) Bravo naši, bravo Bubba in Akrapovičev razvojni oddelek in bravo Peter Tadič za zmago v prvi vožnji EMX2 junior. Še eno štirko pa je pripeljal Aljoša Molnar na ta isti dirki. Pa da ne pozabim še na Tima Gajserja, ki je imel ta vikend nekaj smole. Čestitke vsem. @ Gery kot da bi napisal; Poslušam Prince-a on pa mene ne. @ Avro, starša Irt napajata klince z vodo zasoljeno, himalajsko :rolleyes: :rolleyes: Martin Krpan še vedno šverca press Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil pirurirko
MX_Peter Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Najprej čestitke Irtu in Gerčarju....res sta modela Imam pa še eno vprašanje. Kaj mogoče kdo pozna koga, ki zna kvalitetno porezati sedeže gleve in vstaviti nove ventile? Pa ceno bi blo še dobro vedeti Menjal bi samo dva sesalna ventila. Odgovore mi lahko pošljete tudi na PM Lp, Peter
gizmOkak Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Čestitke našim... to so pa zelo, zelo na njivoju rezultati
Urban K. Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Živjo! A je kdo tok dober, da mi napiše, katere proge so odprte v nedeljo, bi mu bil ful hvaležen! Zaenkrat vem samo za Batuje! LP!
Moto Mirko Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Živjo! A je kdo tok dober, da mi napiše, katere proge so odprte v nedeljo, bi mu bil ful hvaležen! Zaenkrat vem samo za Batuje! LP! Semič oz. Stranska vas od 12 ure naprej.
MXRideR Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 a mogoče komu ponesreč kkšn FATBAR doma leži pa bi ga mel za prodat
hlasta Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Semič oz. Stranska vas od 12 ure naprej. Slovenj Gradec je tudi.
trco Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Zbira se podpise, za ohranitev piste v Vrtojbi!!!! Svoj podpis lahko oddate spletno na naslovu Exclamation http://www.vrtojba.net/peticija.php Več, ki vas podpiše, boljše bo... Hvala vsem, ki boste oddali podpis
pirurirko Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) a mogoče komu ponesreč kkšn FATBAR doma leži pa bi ga mel za prodat ja, sam ni ponesreč in je 75 % od trgovinske cene Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil pirurirko
lovro.p Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 a mogoče komu ponesreč kkšn FATBAR doma leži pa bi ga mel za prodat Nabavi ga preko eBay-a iz anglije! Bos najcenej skoz prsu!
holcr Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Živjo! A je kdo tok dober, da mi napiše, katere proge so odprte v nedeljo, bi mu bil ful hvaležen! Zaenkrat vem samo za Batuje! LP! V TRBOVLJAH,VEČ NA /www.mx-klub-trbovlje.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=6
xhunter6x Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Prodam nekaj opreme za motokross Škornji Gaerne X2 več na: http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=537 Majica UFO G2 več na: http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=538 Hlače UFO G2 več na: http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=539 Komolčnike UFO več na: http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=540
Noiser69 Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 (popravljeno) LP, mene zanima mavo glede znamk pr motokrosu, konc poletja nameravam kupit eno 250ko (4t), za yamaho pa ktm-a vem da ni blo kakih problemov, kk so pa kaj suzuki, kawasaki, honda ... ? neki sm brav da je pr suzukijo neki crkovavo itd, zto me mavo zanima, če bi mi kdo znav kaj več povedet kake prednosti/slabosti vseh hvala ps, kupo bi za okol 3000 €, ostalo bi mev za servis pa opremo ... Popravljeno Maj 17, 2009. Popravil Hozi
MX_Peter Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 LP, mene zanima mavo glede znamk pr motokrosu, konc poletja nameravam kupit eno 250ko (4t), za yamaho pa ktm-a vem da ni blo kakih problemov, kk so pa kaj suzuki, kawasaki, honda ... ? neki sm brav da je pr suzukijo neki crkovavo itd, zto me mavo zanima, če bi mi kdo znav kaj več povedet kake prednosti/slabosti vseh hvala ps, kupo bi za okol 3000 €, ostalo bi mev za servis pa opremo ... Za teh 3000€ se ti še najbolj splača kakšnega dobro ohranjenega 2T...4T za 3000€ kličeš Dragota, Staneta in Ceneta...moje mnenje
Noiser69 Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Za teh 3000€ se ti še najbolj splača kakšnega dobro ohranjenega 2T...4T za 3000€ kličeš Dragota, Staneta in Ceneta...moje mnenje ka hoč s tem povedet, da za tak dnar ne bi dobo vredo ohranjenega 4t 250? kk je pa kaj z firmami, zka je kawasaki recimo nov 1000 € bol poceni ko konkurenca itd ... ?
pirurirko Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 ja točno. dobr si ugotovu. za ta dnar dobiš nekaj, na kar bo potrebbno še kaj dodat v bližnji prihodnosti. š'ti 4takterji so prava jajca ko ostarijo smo pa otem v tej temi že tolko tipkal, da malo prebrskaj :rolleyes: :rolleyes:
dive Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Kolega prodaja res super ohranjeno Yamaho YZ 250, če koga zanima. OGLAS
Noiser69 Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 ka hoč s tem povedet, da za tak dnar ne bi dobo vredo ohranjenega 4t 250? kk je pa kaj z firmami, zka je kawasaki recimo nov 1000 € bol poceni ko konkurenca itd ... ?
pirurirko Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 kje pa je kawi tolk cnej???? itn.????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se