mahoney Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Pri meni pa poleg tega ni pretiranih navdusencev v blizni okolici :? ... Js bi pa samo nekaj vprasal . Na mojem yz125 mi dusi motor pod nizkimi obrati (tik preden zacne vlect) ko pa pride v visoke obrate je vse oknormalno. svecka je ok, frgazer tudi. A bi moral sam platine nastavit? ce bi, na kaksen razmak? :blush: Tukaj sem se nov pa me zanima ce mi lahko kdo da kak nasvet.
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :eek: dej mahoney malo poglej po forumu in najdi ustrezne teme....
BlazS Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 mahoney izpusni ventil se ti je pokvaril. Skoz je odprt.
Rock-46 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Pri meni pa poleg tega ni pretiranih navdusencev v blizni okolici :? ... Js bi pa samo nekaj vprasal . Na mojem yz125 mi dusi motor pod nizkimi obrati (tik preden zacne vlect) ko pa pride v visoke obrate je vse oknormalno. svecka je ok, frgazer tudi. A bi moral sam platine nastavit? ce bi, na kaksen razmak? :blush: Tukaj sem se nov pa me zanima ce mi lahko kdo da kak nasvet. ← Nekaj krosl sem ze mel, pa ne pomnim da bi katera imela platine...nevem no ,sam ta tvoja sigurno ne...ker se mi zdi da bi jih pri takih obratih prehitr zakuril. Poglej svecko( pr men je blo isto, sem dal NGK R dirkalna svecka mal drazja je pa lepo navijal od nule), drugace pa valvota malo poglej ce se pravilno odpera... Mogoce nastavitve frgazarja,igla, zrak itd.. LP;Rock
Desert Soul Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :eek: dej mahoney malo poglej po forumu in najdi ustrezne teme.... ← Za motokrosiste skoki, proge, problemi z motorji TC, ne teži.
mahoney Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Hvala za pomoc, sam od kdaj majo 2-takterji VENTILE ??? Kko pa pol rata iskra ce ne ne platinah? TC, sem sem se obrnu ker nikjer o tem konkretno nc ne pise.
Bojč Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Hvala za pomoc, sam od kdaj majo 2-takterji VENTILE ??? Kko pa pol rata iskra ce ne ne platinah? TC, sem sem se obrnu ker nikjer o tem konkretno nc ne pise. ← izpušni ventil imajo (mislim da) prow vsi krosi. to sicer ni klasični ventil, kot pri avtu, ampak...najboljše da vzameš auspuh dol, pa ti bo vse jasno. čudežna črna škatlca dela hudiča veš; rjovečega muca pa pusti na miru, zgleda da mu njegova ne da, pa je zadnje cajte mal sitn :devil: :devil:
D.J. Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 tut pri elektronskem vžigu se da štelat predvžig z zamikanjem elektrike...losaš tiste 3 al 4 šraufe, ki jo držijo in zasukaš v željeno smer tukaj gre predvsem za probavanje do najboljšega rezultata mahoney, ti raj povej mal o motorju - a je prej normalno delal, koliko časa že zajbava, a si kej štelal preden je začel nagajat itd
BlazS Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Izpusni ventil pri 2T se nahaja v cilindru med izpusno cevjo in batom. Se zapira in odpira in tako kontrolira presek izpusne odprtine. Pri nizkih obratih je zaprt pri visokih se pa odpre.
danibmotocross&enduro Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Ja Brnik bo tud sel. Prav skoda. Zdej pa res ni nikjer blizu dobre proge. ← A je sigurn da bo šel ? :cry:
urke710 Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Po mojem, če prav nič ne vem o tem, mislim da ga ne bodo kar za stalno zaprli. Verjetno bodo mogli odstranit tiste gume, da bo inšpektorca zadovolna, pol bo pa spet začel delat. Tko jest mislm.
MX_Peter Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Po mojem, če prav nič ne vem o tem, mislim da ga ne bodo kar za stalno zaprli. Verjetno bodo mogli odstranit tiste gume, da bo inšpektorca zadovolna, pol bo pa spet začel delat. Tko jest mislm. ← Upajmo na najbolše .)
mimixtz Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) Končno sem uspel naložiti še nekaj slik (no, slike niso iz proge :))in filmčkov od mojega sina, ko se je prvič vozil po progi: http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 No, pred tem je bilo tako: http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 Še pred tem pa tako: http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil mimixtz
D.J. Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 sej eni veste, drugi ne, v ASu je že parkirana, ameriški potrošniki jo že furajo v glavnem CRF250R ima za 2006 zadaj 2 rora, bistvo pa naj bi blo v usklajevanju teže zadnjega konca...zdej, ko padeš, pa ni važna stran in zbiješ lonc opazujte škornje- T10 LINK
BlazS Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Mimixtz tamaumu mal vec opreme nabav. Vsaj skornje. D.J. tole gre v ozadje. :yea2:
Jure007 Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Reportaža o SITAR progi.... Nastavi na 18. minuto. Seveda za tiste, ki še niste videli Tednika....
Lunč Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) D.J. tole gre v ozadje. :yea2: ← :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil Lunč
mahoney Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 tut pri elektronskem vžigu se da štelat predvžig z zamikanjem elektrike...losaš tiste 3 al 4 šraufe, ki jo držijo in zasukaš v željeno smer tukaj gre predvsem za probavanje do najboljšega rezultata mahoney, ti raj povej mal o motorju - a je prej normalno delal, koliko časa že zajbava, a si kej štelal preden je začel nagajat itd ← Nabavu sem ga spomladi in ze od zacetka dela vse ok, razen tega ventila(sem si ogledal cilinder in vidim kaj mislis)., Motor mi je servisiral en ki servisira motor za DP in mi je sam zrak nastavu ko sem rekel kaj je narobe ampak ni bilo u redu. Na progi zajebava ravno na tisti meji ko bi moral potegnit. A moram ta ventil zdej zamenjat al kaj?
mimixtz Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Mimixtz tamaumu mal vec opreme nabav. Vsaj skornje. Ja vem, saj nekaj je že dobil nekaj pa še bo. Če bo priden in če se bo hotel še vozit.
mimixtz Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 GOTFATHER koliko je star tvoj sin? Ima to Tomos cross junior? Doseže kaj z nogami do tal?
mimixtz Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Se opravičujem za brezvezno nabijanje ampak ne dovoli mi več urejati prejšnjih objav. Piše se goDfather. :D in ne z T. Hotel sem pa rečt tole, se žal ne morem zadržat. JUSTABOY prodajaš Hondo CR 250. Zakaj si se pri letniku za vsaj 1 leto ZLAGAL? Vse honde 250 so imele vključno z 97 letnikom navzgor aluminijast okvir. OK mogoče tudi sam nisi vedel a vseeno...
Leteči Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Reportaža o SITAR progi.... Nastavi na 18. minuto. Seveda za tiste, ki še niste videli Tednika.... ← Kaj jaz rabim da tole vidim, ker mi fuknesamo možnost SAVE in ko zadevo shranim je velika vsega skup par B LP Leteči
MX_Peter Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Real Player si naloži pa bo zadeva laufala. Shrani ti pa samo listo predvajanja!
Godfather Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 (popravljeno) GODFATHER koliko je star tvoj sin? Ima to Tomos cross junior? Doseže kaj z nogami do tal? ← ima 6,5 let in tla doseže na prstih višina stola je 63 cm . Danes sem mu naredil nov avspuh iz debelejših cevi (notranji fi 24 mm) v ponedeljek pa dam notri še L bat. Mali glede na to da ima motor šele 14 dni in za sabo ene 5 ur vožnje vozi kar presenetljivo dobro sem bil kar presenečen kako hitro je napredoval. :yea2: Na katero progo ga voziš ti? Mene so mal za..... ker so Rakek sesuli :fight2: Popravljeno Oktober 15, 2005. Popravil Godfather
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se