Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kaj mi bo endrca? d :doze: e bom meu jst tm zablokirano masino + brezvezno navlako na motorju(luci, strehca,... :slap: )??? za pocest mam jst skuter, za po host pa po home progi bom pa krosa kupu... ce bi pa endurco hotu bi pa ze prej napisu de kupujm enduro... .)

Objavljeno

ne yamahayz ti mene nis zastopu!nism mislu endure ampak prov kros 4t.

Objavljeno

08.05.2006 - Treningi v Orehovi vasi

Organizator tretje letošnje dirka Akrapovič pokala AMD Orehova vas obvešča vse voznike, da so na progi v Orehovi vas omogočeni treningi in sicer 10. maja, 16. maja in 18. maja, med 17 in 19 uro. Vsi vozniki vozijo na lastno odgovornost. Cena treninga za vsak posamezni termin znaša 2.000 SIT

Objavljeno

aja grega pa res :D enduro furca... se opravicavam :D ja sej zdej sm reku fortunatu, smrekarju pa se enmu prjatlu, k njih verjetn ne bojo kr nategnl za motor, glede na to de se s tem ukvarjajo... :D drgac pa s5 ne vem al 4t al 2t... :D kar bo jajbols pa najcenejs :P :OK:

Objavljeno (popravljeno)

No fantje, mam en problem(no ni glih problem).

Imam husko cr250 l.90 - z doma narejeno elektroniko in natunanim zamikom vžiga (douge študije)-gre ko sam sat**.. zdaj imam bat 67mm in je že malo zrablen in ni več to kar bi lahko z nje "potegno" . Zdaj pa bi rad dal 70mm bat in me je malo strah, da mi nebo polomlo vstavlene puše od spodaj(tolko ko jo gleda ven). Puša je pa od zunaj 76mm, to se pravi na vsaki strani 3 mm- bi blo to dovolj??.

In še nekaj, koliko je vreden 70 bat, ki je vožen 10 ur ??

Aja, in kje bi kdo to drejal in da bi blo vredi narejeno??? (oklica Koroške)

Lp, hvala

Popravljeno . Popravil crosss
Objavljeno

malo sem topic falil :(

Objavljeno

pantera a ti je kaj znan motor na moji sliki?mislem da bi ti skor moral bit :rolleyes:

Objavljeno

malo sem topic falil :(

zakaj ze? sej pise ->za motokrosiste, skoki,proge,problemi z motorji :OK:

Objavljeno

Da še enmalo obarvam to temo :OK: Tudi SALSA je pršu mal pogledat ;) :D

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

PS: Hvala Blažu :yea2:

Objavljeno

zakaj ze? sej pise ->za motokrosiste, skoki,proge,problemi z motorji :OK:

zj sem pa naredo piz*** ko sem še nekje drugje isto napisal :slap:

a no, sj konec koncu vseeno. Glavno da bom dobu en vredi odgovor, da mi bo v pomoč :D

in kakšen bi bil odgovor : :?

Objavljeno

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

Objavljeno

Kaj maš to za en format slikc, pr men se nič ne vidi???

Objavljeno

Kaj maš to za en format slikc, pr men se nič ne vidi???

Jpg je format. Uploadane pa so na moj-album. Jaz jih vidim, tako da nebi smelo bit kej narobe. Drugače pa klikn na tist kvadratek z desnem gumbom in daj ukaz "prikaži sliko" .)

Objavljeno

Kva maš pa to zaen motor? Letnik?

Objavljeno

a res nobeden nč ne ve kako je z batom in mojim "problemom" :?

Nevem ka naj rečem onemu, ki prodaja bat :eek:

Objavljeno

pantera a ti je kaj znan motor na moji sliki?mislem da bi ti skor moral bit :rolleyes:

Ej še sanja se mi ne........ :hmm: , pa ni kje moja crf450-04..... :huh:

Objavljeno

crosss probaj dobit enega ki obnavlja cilindre,pa ga daj obnovit. pa ne da ti ugradi pušo not ampak da ti da notr nikasil.(zapleten fabrški postopek)pa ustrezen A bat kup,pol boš pa lohk kj iztisnu iz nje!tistale zadeva z pušo v cilindru je bol tko za zadnjo silo!ker kokr jst vem pride okol 30 jurjov obnova cilindra pol pa še bat nekaj nanese pa ojnica+ležaj.čeprav je letnik 90.ne vem kok se kaj splača.če se pa motim naj me pa kdo poprav...

pantera mav bolš si jo poglej...še prpelu si mi jo :OK:

Objavljeno

ti mal osvežim spomin :yea1:

post-6706-1147194568_thumb.jpg

Objavljeno

crosss probaj dobit enega ki obnavlja cilindre,pa ga daj obnovit. pa ne da ti ugradi pušo not ampak da ti da notr nikasil.(zapleten fabrški postopek)pa ustrezen A bat kup,pol boš pa lohk kj iztisnu iz nje!tistale zadeva z pušo v cilindru je bol tko za zadnjo silo!ker kokr jst vem pride okol 30 jurjov obnova cilindra pol pa še bat nekaj nanese pa ojnica+ležaj.čeprav je letnik 90.ne vem kok se kaj splača.če se pa motim naj me pa kdo poprav...

pantera mav bolš si jo poglej...še prpelu si mi jo :OK:

Fora je, ko imam zdaj pušo. Ker prejšni lastnik nisem bil js....

Js nebi šou na tekme z njim, ampak tko za kako adrenalinsko vožnjo po Pohorju :D

In kolko bi bil bat z 10 urami za sabo še vreden ?? Al je bol za v "kanto" ??

Objavljeno

Kva maš pa to zaen motor? Letnik?

Kawasaki KX 125 letnik 98. Drugič pa kr profil poglej pa piše ponavadi kak motor ima kdo ;)

Objavljeno

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

To delaj ! Ful dobre fotke :yea1: :OK: :yea2:

Jaz pa svojih nimam,ker sem ponavadi sam na deponiji :doze:, pa itak se samo premetujem, ker sem s kondicijo na čisti ničli :BUA:. Bi še digitalca polomu :whistle:

Objavljeno

Živjo, mene pa zanima če ma kdo kaj iskušen z yz250f letnik 03. Pa še to kok bi dal za njo, če je dobr ohranjena, nima pa nobene dodatne oprema.

P.S.:A je ful razlike v moči med 03 letnikom in kakšnim letom novej(2004-2005). :?

Objavljeno (popravljeno)

Živjo, mene pa zanima če ma kdo kaj iskušen z yz250f letnik 03. Pa še to kok bi dal za njo, če je dobr ohranjena, nima pa nobene dodatne oprema.

P.S.:A je ful razlike v moči med 03 letnikom in kakšnim letom novej(2004-2005). :?

cena je tam okol 800,000-900,000sit

razlike u moci pa sploh ni nobene v letnikih!!!

ps: pa uprasou bi vas kje je deponija??

Popravljeno . Popravil T.HOR*
Objavljeno

ps: pa uprasou bi vas kje je deponija??

Deponija je med Šoštanjem in Velenjem, na zemljišču od rudnika O:-) . Glede nato, da so zaprli progo :angry2: na Trebeliškem, kjer je bil supercross, je tukaj pravi luksuz :OK:.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!